Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сет Гордон

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

#6 Браян Сет Гордон, страйкер.

Сет був одним з найпершим з Лисів, хто підписав договір з університетом Пальмето. Він народився та був вихований у Бірмінгемі, Алабамі, був четвертий з семи синів. Його батьки ніколи не були одружені, і його батько покинув сім’ю вночі, коли Сету було 8. Сет, був названий на честь батька- Браян, але після його пропажі, мати (Ребекка) почала кликати сина по його середньому імені- Сет.
Його мати працювала на трьох роботах одночасно аби звести кінці з кінцями. Вона тримала сім’ю на собі, але раптово, покинула її і лишила все добро на плечах другого по старшинстві сина (Джеремі, якому на той момент було 12). Найстарший син не витримав втечу батька та гулянки матері, тому недивно, чому їхній дім перетворився на жахливий, галасливий безлад. Знущання та булінг були основою стосунків старших дітей з меншими і це був чи не єдиний спосіб контролювати всіх.
Незабаром, Сет почав всю свою злість через сімейні проблеми виплескувати на однокласниках. Решту часу в молодшій школі він провів між кабінетом директора та кабінетом консультантів, які займалися затриманням неповнолітніх. Під час 5 класу, коли хлопця знову затримали, вчителька Сета, Місіс Еверет, познайомила його зі своїм чоловіком, який був тренером по екзі у місцевій старшій школі .
Еверети думали, що Сету просто потрібна фізична активність, тому підштовхнули його грати в екзі. Він почав грати в Християнській асоціації для юнаків під час середньої школи, ловлячи автобус на та з корту кожного дня. Еверети підтримували зв’язок з хлопцем до 9 випускного класу- поки тренер Еверет не прийняв пропозицію бути тренером в іншому штаті, нічого не сказавши учням та гравцям. Сет більше ніколи нічого про них не чув і згодом, його захоплення екзі послабшало.
Сет підписав контракт з Лисами, оскільки це був єдиний вихід та і в загальному розумна річ, але переїхавши до Південної Каліфорнії, він не особо вирів, що протримається там довго. Він був впевнений, що Ваймак його не витримає, тому не віддавався повністю грі.

Сет і Елісон

Сет і Елісон ніколи не були разом довше, ніж кілька місяців. Його легкодушне ставлення, циклічна депресія і страх, що його покинути та прямолінійність Елісон, її гордовита натура призвели до того, що вони сварилися так само часто, як кохалися. Сет в певному плані боявся її- як швидко він в неї закохався, як Елісон швидко впускала та виганяла його зі свого життя, як він був зациклений на ній та її життєвих виборах- і він ненавидів, що вона заставляла його так почуватися. Він водночас і хотів, і ненавидів ці стосунки.
Між ними вперше пробігла іскра після братської вечірки в кампусі (Елісон була на 1 курсі, Сет на 2.) Дух змагання заставив Елісон в рази перепити алкоголю, маючи навколо багато п’яних незнайомців. Вона перепила точку «безпам’ятства», але не досягла точки «втрата свідомості», тому її підхопили кілька пацанів з кампусу та затягнули нагору, аби вона могла «як слід виспатися». Сет випадково натрапив на них, і лише коли він досягнув 1-го поверха, він повернувся аби врятувати Елісон. Щоб забрати дівчину, він вліз у 2 п’яні бійки, але все таки всадив Елісон у таксі. Таксист допоміг донести Елісон до Лисячої Нори, де Сет передав дівчину під опіку Ден і Рене.
Це був перший знак, що Сет має в собі щось більше ніж особистість волаючого, агресивного придурка і Елісон схопилася за цей потенціал з рішучою впевненістю. Дівчатам потрібен був вплив на незлагоджену чоловічу команду і Елісон подумала, що вона може з цим скористатися. Вони з Сетом провели кілька місяців в сварках, а потім не вилазили з ліжок одне одного.

Сет і Ніл

Сет носить номер Ніла з коміксів- коли в коміксах всього було 6 Лисів в команді, у Ніла був #6.
В попередніх чернетках, коли Ніл був більш балакучий про своє минуле і коли старшокласники мале більше екранного часу, Сет та Ніл мали кілька приватних розмов у гуртожитку. Ніл зрозумів поведінку Сета, тому направив його на правильний шлях. Ніл переконав його, що це час відпустити своє минуле та перестати себе травити.

Лиси- 2006

«Ні! Він не робив цього,- сказала Елісон у розпачі,- він зателефонував мені. Він зателефонував мені менше години тому! Він був п’яний і мямлив про те, який він щасливий вперше за тиждень. Він говорив про те, що він нарешті думає, що випуск буде в порядку і як він хоче допомогти мені з аспірантурою. Він хотів зайнятися волонтерством та допомагати людям так, наче він допомагає нам!»

Вона плакала і намагалася перебороти себе, аби знову заговорити: «Я дражнила його питаючи, скільки він випив. Він пообіцяв, що кине. Він сказав, що говорив з Нілом, сказав, що ,можливо, ми вже й не такі лузери і , можливо, в нас нарешті вийде добрий сезон. Він навіть попросив мене стати його парою на осінній банкет! Він просто не міг.. він не міг просто лягти там і померти! Він не міг, коли він нарешті знайшов опору! Чому він не міг.. Еббі, вона сказала, що він не міг так вчинити!»
Поліцейський виглядав так, наче він хотів опинитися будь-де, але не тут.

«Міс Рейнольдс, лікар сказав, що в нього ціла історія передозувань.»

«Ні!»- прокричала Елісон. Ніл здригнувся і заховався ще глибше у пальто, бажаючи провалитися крізь землю та зникнути. Він боявся підняти очі та побачити горе на її лиці.

«Я знаю, він хотів померти! Всі знають, що він хотів померти! Кожен раз, як він казав, що з нього достатньо життя, я покидала його і він хапався за мене. Це його перший раз… коли він хотів жити. Він хотів кинути пити та злізти з дряні і стати нарешті чесним чоловіком. Він подзвонив мені пізніше і сказав, що він освідчиться мені! Не кажіть, що він більше ніколи не прокинеться! Я не вірю!»

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь