Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 8

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Я підійшла до барної стійки, де вже стояв Кай та протирав якісь стакани.

-О, знову привіт принцесо. Як співбесіда? – пожвавився він.

Я вирішила його розіграти, що нічого не вдалося і зробила саме сумне лице.

-Погано, мене не взяли, сказали, що така як я їм не потрібна, я загалом прийшла попрощатися. Що ж, бувай.

Його лице різко помінялося, його сяюча усмішка зникла.

-Що? Чому? Не може бути, я ж так тебе нахваляв босу.

-Спокійно, я пожартувала, мене взяли на випробувальний термін, я прийшла щоб ти мене навчив, як робити деякі коктейлі.

-Господи, налякала мене. Я дуже радий що тебе взяли. – Кай міцно мене обійняв. – Якщо таке діло ходи нал’ю і почну тебе навчати.

-Ти що, я не п’ю на робочому місці. Давай швидше почнеш навчати мене.

-Ех, шкода, ну тоді приступимо.

Протягом години я навчалася робити коктейлі, вивчала рецепти, пропорції, як «ефектно» наливати алкоголь, ну і звісно ціни. Але потім в клуб почало приходити багато людей і Кай мав приступити до роботи.

-Ти молодчинка, гарно вчишся, я б ще залюбки з тобою побув і підвіз додому, але мушу працювати.

-Бувай, гарно тобі попрацювати. – я дружелюбно помахала рукою. – А і ще дещо, дякую що допоміг.

-Твою вдячність прийму тільки у вигляді поцілунку. – він зробив губи качечкою.

-Обійдешся.

-Шкода, але нічого, ти ще сама захочеш мене поцілувати. Добраніч, безпечно доберися додому.

 

Вперше за довгий час я лягала спати з гарним настроєм.

Сьогодні зранку я прокинулася доволі швидко, тому я вирішила, що можу дозволити собі нанести трохи макіяжу, та найголовніше я вирішила одягнути спідницю. Звичайно вона довше коліна і схожа на ту спідницю, в якій ходять бабусі, але це все-таки спідниця. Настав час щось зробити з волоссям. Хвостика або пучка не хотілось, тому моїм рішенням було розпустити його, й щоб по дорозі до університету подув вітерець та я пошкодувала про своє рішення.

На диво вітру не було. Невже у мене буде сьогодні спокійний день без пригод?

Проте недовго тривала моя радість, оскільки зайшовши в приміщення, мене зустрів Кай, який видно був здивований моїм виглядом. Він підбіг до мене та обійняв, що може здатися вже нормою, але випустивши мене з обіймів, Кай потріпав мене по волоссю. Це було його найбільшою помилкою, адже я так хотіла подякувати йому за допомогу з роботою.

-Принцесо, виглядаєш неймовірно. Чекай, а що з лицем, ти чимось незадоволена?

-Дурбецало, ти ще питаєш, а бодай б тобі добре було, навіщо ти чіпаєш моє волосся! Га!?

-Ну пробач, я ж не знав. Але чому ти так нервуєш, з розтріпаним волоссям ти схожа на милого бабайчика.

-Бабайчика!? Ти з дуба на кактус впав? – але не встигла я договорити, як до нас підійшла якась компанія хлопців.

-Йоу, Кай, ти кидаєш нас заради своєї дівчини, невже нашому мачо так сподобалася ця дівка?

-Напевно мені варто піти. – прошепотіла я.

Але у цей момент Кай ще ближче притягнув мене однією рукою до себе та мовив.

-Не смій називати мою Теодору якоюсь дівкою, а то пошкодуєш. – далі він нахилився до моєї шиї та поцілував її.

Мені стало дуже не по собі, тому я щипнула його за руку і втекла у туалет. Моє серце шалено билося, а подивившись на себе у дзеркало я була схожа на стиглий помідор.

-Аааа, що це з мною? Ні, що це він витворяє, ой чому я на це погодилася. – я приставила руки до своїх щік.

 

P.S. дія відбувається від лиця Кая.

 

-Бро, що це було, чому вона втекла? – сказав Нік.

-Справді, та ще й одягнена у спідницю, як у моєї бабусі. – підтримав його Лука.

-Гей ви, не смійте щось погане говорити про мою дівчину. – ці слова про Тео мене справді розізлили, я стиснув комір одного із моїх друзів. – Їй не подобається чужа компанії та й зрозуміло чому вона втекла, бо пики у вас не айс. Схожі на зачуханих лісовиків.

-Добре, все охолонь Кай. Вони не спеціально, ти ж знаєш їх. – ззаду вийшов Сем.

Ми з Семом знайомі доволі довгий час, він єдиний зміг стати моїм найкращим другом.

-О привітик Сем, давно не бачилися, де пропадав? – я потиснув йому руку.

-Та з батьками на відпочинок їздив, вчора повернуся, а сьогодні дізнаюся що у мого друга нарешті з’являється дівчина, тому вирішив постояти подивитися за вами.

-Чуваки ми підемо, бачимо вам треба поговорити, ще раз вибач Кай. – мовили Лука та Нік.

-Слухай та дівчина, це ж Теодора, та що завжди сама, як ви так зійшлися? – поцікавився Сем.

-Ой, це досить довга історія, розповім тобі після універу, вийдемо прогуляємось та все обговоримо. А мені треба йти на пару.

-Невже ти почав ходити на пари, не впізнаю тебе Кай, що ж чекаю нашої зустрічі. – він махнув рукою і пішов у сторону своєї аудиторії.

В цей момент я думав тільки про те, чому Тео так відреагувала. Я думав вона звикла до моєї тактильності, але саме цікаве, що вона почервоніла. Невже їй сподобалося? Такий варіант мені дуже сподобався, тому я посміхнувся і рушив до аудиторії.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь