Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 6

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-А я вже думав що ти не запитаєшся у мене цього. Що ж, ну по-перше хоч я весь такий популярний та красивий, мені набридла надмірна увага дівчат, по-друге я пообіцяв батькам, що знайду дівчину, яка буде зі мною не через гроші, популярність і красу, а…

-А тому, що ти її шантажував. – закінчила я замість Кая, на що він тільки клацнув язиком і продовжив.

-Ні, щоб вона мене цінувала за мої прекрасні якості та щоб я зміг відкритися їй по справжньому.

-Тоді ти обрав не ту дівчину, я тебе не ціную. – незадоволення буркнула я.

-Ай, серце мені розбила, ти жорстока і безсердечна, а я довіряв тобі. – почав драматизувати Кай.

-Йой, не вигадуй, все з тобою гаразд, тому повертай мене додому.

-Та стій, дай насолодитися моментом, подивися як тут гарно.

Я повернула голову у той бік куди дивився Кай і на мить мої зіниці збільшились к декілька разів.Трохи далі від нас літало ціле стадо світлячків, це виглядало неймовірно. Ми на хвилину замовкли щоб поспостерігати за ними. Потім Кай підвівся і сказав що нам пора їхати.

-Слухай, мила Тео, куди ж я маю тебе вести, я ж незнаю де ти живеш, може скажеш адресу.

-Ой, точно, підвези мене до Риджент-стріт.

-Окей, як скажеш.

Він узяв шолом і вирішив одягнути його на мене, чомусь у цей момент моє серце почало битися швидше. Він обережно зашпелив його та розвернувся одягати свій шолом, як нічого і не бувало.

 

Ми наблизилися до мого будинку, Кай зупинився щоб ми злізли з мотоцикла. Коли ж я хотіла вже іти він мене зупинив.

-Тео стій, я дещо забув тобі сказати.

Я не охоче розвернулася щоб послухати його.

-І що саме?

-Я маю для тебе пропозицію на рахунок роботи.

-Так, я тебе уважно слухаю. – я зігнула брови у здивуванні.

-Мені не подобається те, що ти калічиш себе тими боями, тому пропоную тобі влаштуватися в клуб де я працюю барменом, зарплата прекрасна і мені нудно не буде, я тебе всього навчу. Якщо тобі подобається пропозиція, я тобі скину адрес куди і коли потрібно буде приїхати.

-Загалом пропозиція не погана, але мені не подобається те, що ти там будеш.

Він проігнорував мої слова і продовжив.

-Тоді до зустрічі красуне, побачимося завтра, сподіваюсь на свою участь у твоїх снах. – підблимнувши, він сів на мотоцикл і поїхав.

-Якого дідька…

Ці події так мене запутують, що я взагалі незнаю що робити. Згодом мені надійшло повідомлення від Кая, з адресом клубу, днем і годиною коли я маю прийти на співбесіду. Співбесіда мала відбутися через два дні, як раз коли у мене бій, але можливості влаштуватися на хорошу роботу я не пропущу, тому відмовлюся від бою. Але мене дуже цікавить, з якого це дива Кай починає піклуватися про мене, дивний якийсь.

 

Наступні два дні проходили як завжди, тільки тепер коло мене бродив Кай, який розповідав свої “нереальні” історії з футболу або про катання на мотоциклі. А дівчата які заздрили, хотіли мені підгадити. І як раз у день співбесіди, поки я ще була в університеті до нас підійшла якась дівчина, здається її звали Роксана і вона гордо заявила:

-Якщо ви справді пара, тоді доведіть що це правда – поцілуйтеся.

До такого я точно не була готова, Кай і так був дуже тактильним, а тут ще й поцілувати його треба.

-Роксано, ми не маємо тобі щось доводити, але якщо ти не віриш тоді дивися і насолоджуйся. – відповів Кай їй, потім він нахилився до мого вуха і прошепотів – Принцесо, підіграй мені, поцілуй мене або це зроблю я.

Від цього шепоту в мене пройшли мурашки по шкірі. Та не встигла я особисто оглянутися, як Кай акуратно доторкнувся до моєї щоки рукою та потягнувся до моїх вуст щоб поцілувати. На диво він не дозволяв собі нічого лишнього та й поцілунок був надзвичайно ніжним. Моє серце шалено билося, коли Кай відступив він лише посміхнувся та розвернувся до так само здивованої Роксани, а я лиш стояла і блимала очима, ця ситуація ввела мене в ступор. Дехто почав навіть хлопати в долоні. Коли всі розійшлися я взяла Кая за руку і повела на вулицю щоб поговорити.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь