Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 5

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розділ 5

Повернувшись у мотель після довгого полювання, Дін та Сем вирубилися «без задніх ніг». Була десь третя години ночі, коли мирний сон Діна несподівано перервали. Він відчув на собі вагу чийогось тіла. Лежавши на животі, він просто не міг побачити, хто це. Дін спробував вирватись, але чиїсь сильні руки не давали йому поворухнутися, навіть дістати з-під подушки пістолет не було жодної можливості. Залишався лише один варіант: розбудити Сема – це як мінімум відволіче нападника. Але не встиг Дін відкрити рота, як почув знайомий хриплуватий голос, який тихо прошепотів йому на вухо:

– Я скучив. – Дін перестав чинити опір, а нападник послабив хватку, дозволивши йому перевернутися на спину.

– Кас, ти налякав мене!

– Пробач, я просто хотів тебе побачити – винувато відповів Кас.

– Просто побачити? – посміхнувся Дін, уважно вдивляючись у блакитні очі ангела. Кас нахилився нижче і запустив свою руку Вінчестеру під футболку. Від цього серце Діна швидко застукотіло в грудях, а в горлі різко пересохло, від чого він змушений був нервово ковтнути. Їхні обличчя освітлювало ніжне місячне світло.

– Не тільки – серйозно сказав Кас і пристрасно поцілував мисливця, однією рукою обійнявши його торс, а іншу запустивши у волосся. Дін почав розстібати ґудзики на сорочці Каса, але раптом зупинився, перервавши й поцілунок.

– Кас, почекай, Сем може прокинутися. Нам потрібно….

– Пробач, я не подумав. – Перебив він його, з соромом опустивши очі. – Ти напевно дуже втомився після полювання, вибач… Я розумію….

– Нічого ти не розумієш, – усміхнувся Дін, тихо встаючи з ліжка. Кас з подивом підвів голову. Дін узяв на тумбочці ключі від машини і протягнув йому руку. – Ходімо! – сказав він, махнувши головою в бік дверей.

– Куди? – не зрозумівши до кінця натяк Діна, спитав Кас.

Нахиливши на бік голову, Дін із засудженням подивився на нього, а потім схопив за руку і повів надвір. Він посадив Каса в машину і трохи від’їхав від мотелю, повернувши на першу ж заміську дорогу. Заїхавши неподалік у ліс, вони зупинилися.

– Тут нам ніхто не завадить.

Дін зняв черевики і хвацько перестрибнув на заднє сидіння. Кас постарався повторити це так само швидко, але це зайняло в нього набагато більше часу, а перелазячи, він ще й зачепив ногою радіо, чим увімкнув його.

– Ой, вибач, я зараз вимкну.

– Не треба, нехай залишається, так навіть краще – посміхнувся Дін. Він вирішив допомогти Касу і швидко вклав його на заднє сидіння, спритно застрибнувши зверху.

Кас запустив руку під футболку Діна, м’яко погладжуючи кожен м’яз його потужного торса своїми ніжними пальцями. Зрозумівши натяк, Дін відразу скинув її з себе. По радіо заграла пісня «Fallen Angel» групи Three Days Grace.

Нахилившись до вуха Каса, Дін тихо й ласкаво заспівав йому слова пісні:

«Fallen angel close your eyes

I won’t let you fall tonight

Fallen angel just let go

You don’t have to be alone».

Слухаючи приємний голос Діна, Кас і справді заплющив очі. Його дихання почастішало, а внизу живота щось залоскотало. Дін доторкнувся своїми теплими, здавалося, шовковими губами до губ ангела, від чого той солодко зітхнув. Так як деякі ґудзики на сорочці Каса вже були розстебнуті, то частина його торса була оголена, чим Дін і скористався, опускаючись поцілунками до шиї та грудей ангела. Але й на цьому не зупинився. Розстібаючи ґудзики один за одним, він опускався все нижче. Кожний дотик ніжних губ Діна змушував ангела трохи здригнутися, а дихання зупинятися.

Закінчивши з сорочкою, Дін перейшов до штанів, але ґудзик там був лише один, тому він швидко впорався з ними і, дбайливо знявши з Каса, кинув на переднє сидіння. Знявши решту одягу з міцних плечей і рук ангела, Дін уперся рукою в дверцята машини і, нависнувши над обличчям Каса, пильно глянув йому в очі. Вони завжди довго і без слів могли так дивитись один на одного. У такі моменти весь світ навколо них ніби зупинявся, забували всі проблеми та невдачі. Нічого не залишалося, окрім них самих.

Не відриваючи погляду від смарагдових очей Діна, Кас потягнувся руками до його ширинки і приспустив з нього штани. Дін у свою чергу обхопив торс Каса. Піддатливе тіло ангела легко прогнулося від сильної руки Вінчестера. Отримавши повний доступ до тіла, Дін почав дуже ніжно. З кожним рухом пристрасть наростала. Імпульси ставали швидші і чутливіші з кожним разом.

Глибокі, ритмічні рухи Діна змушували Каса відчувати те, про що жоден ангел не міг навіть подумати. Тремтіння від збудження, здавалося, пронизувало кожну його клітину. А розпалене тіло відчувало навіть найменший дотик у десятки разів сильніше.

Вигини їхніх тіл, здається, становили одне ціле. Вони знали, що відчувають одне й те ж саме. Кожен рух окутував їх новою хвилею насолоди. Щоразу ставало все важче дихати. Тіло то кидало в холод, то ніби окутувало окропом. Відчувши, що наближається до піку збудження, Кас сильно стиснув пальцями міцний торс Діна і видав стогін насолоди.

Закінчивши, Дін покрив поцілунками тремтяче тіло ангела і майже знесилений ліг поруч із Касом, зарившись носом у його волосся. Його легені наповнилися свіжим солодким ароматом весняного вітру. У нього в голові пробігла думка: «Цікаво, всі ангели так приємно пахнуть, чи тільки мій?». Але він вирішив не бентежити Каса такими запитаннями.

Вони пролежали так в обіймах один одного всю ніч, зовсім не зважаючи на достатньо вузьке сидіння. У мотель Дін повернувся лише вранці. А на запитання Сема “Де він був?” сказав, що Касу терміново знадобилася допомога, а його вони вирішили не будити, мовляв, і самі все «розрулили».

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь