Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 4

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розділ 4

– Так, найкраще місце для збору інформації щодо справи – це бар. – Усміхнувся Дін. – Сем, ти йдеш?

– Е, ні, дякую. Це ти сьогодні весь день проспав, ось ти й іди у нічну розвідку. Заодно й свідків опитаєш. А я поки що пошукаю інформацію більш спокійним способом.

– Ну і залишайся тут зі своїм комп’ютером.

Дін узяв піджак і вийшов за двері. За кілька секунд він повернувся до кімнати:

– Кас, ти чого сидиш? Пішли…

– Але я думав… – забарився ангел.

– Та вставай же… – Дін схопив Каса за руку і підняв зі стільця. – Ходімо!

Хвилин за десять Дін з Касом були вже в барі.

– Так, Сем сказав, що ці двоє тусуються тут щоп’ятниці… Ага, он вони, дивись, за кутовим столиком. Гаразд, спочатку розберемося з ними, а потім уже відпочинемо. Ми все ж таки тут у справі. – Дін попрямував до столика, за яким сиділи свідки, про яких говорив Сем. Кас пішов за ним.

Представившись агентами FBI та показавши свої жетони, вони підсіли за кутовий столик до свідків. Дін пропустив Каса до стіни, а сам сів поруч. Диван був досить вузький, тому Діну довелося сісти дуже близько. Їхні плечі та коліна міцно притискалися один до одного. Сидіти було не дуже зручно, але в їхньому випадку це було навіть трохи приємно. Вони почали опитувати свідків, але несподівано Кас відчув, що права рука Діна торкнулася його коліна і почала підніматися вище. Він увесь напружився і злякано подивився на Діна, а той, здавалося, і не робив нічого такого, він спокійно продовжував ставити запитання, уважно вислуховуючи всі деталі. Тільки невелика усмішка видавала його. Тут Дін запустив руку в Касу штани. Ангел спробував непомітно зупинити його, але той виявився занадто напористим. Дозволивши Діну продовжити задумане, Кас відчув, як все його тіло надзвичайно напружилося. Від збудження Кас закусив губу і нервово ковтнув.

– З вами все гаразд? – запитав Каса один із свідків.

– Просто в горлі пересохло – видавив він із себе і потягнувся до склянки з водою, хоча насправді вона б йому ніяк не допомогла.

Ще пара рухів умілих пальців Діна, і Кас відчув, що стримуватися більше не в змозі. Тоді він підвівся, квапливо запахнувшися плащем.

– Вибачте, але змушений я вас покинути.

Виходячи з-за столу, він повернувся збудженим місцем просто до обличчя Діна, а той і виду не подав, що щось не так. Кас швидко пішов до туалет, щоб перечекати напругу. Але не встиг він заспокоїтись, як через пару хвилин до нього заходить Дін:

– Знаєш, це непристойно йти посеред допиту свідків… Але нічого, я закінчив і без тебе… – сказав він, оглядаючи кабінки, ніби шукав там когось, а підійшовши дуже близько до Каса, продовжив: – А ось з тобою я ще не закінчив.

Дін владно схопив Каса за краватку і потяг до однієї з кабінок. Притиснувши ангела до стіни, він вп’явся поцілунком у губи Каса. Пропустивши його пальці між своїми, Дін обсипав поцілунками, які ставали все жаркішими, губи і шию Каса. Кожен дотик губ до ніжної шкіри ангела змушував Вінчестера бажати його ще сильніше. Ні до кого раніше Дін не відчував такої жадібної пристрасті. Відпустивши руки Каса, він потягнувся до його ширинки і через секунду вже знімав з ангела штани. Він опустився на коліна і, обхопивши пальцями підтягнутий торс Каса, ніжно провів язиком від голівки аж до самої основи його збудженого члена.

Відчуваючи рухи м’яких, теплих вуст Діна, у Каса всередині все стиснулося, а ноги, здавалося, ось-ось перестануть тримати. Вправні рухи мисливця не заставили оргазм довго чекати. Відчувши наближення того самого моменту, Кас запустив пальці в жорстке волосся Діна і обережно призупинив його. Намагаючись не видати їх, Кас видав ледь чутний стогін насолоди.

Ковтнувши, Дін встав і пильно глянув у небесно-блакитні очі ангела. Не кажучи жодного слова, Кас розвернувся до стіни. Одразу ж зрозумівши його натяк, Дін нахилився до його вуха і збуджено прошепотів:

– Ти мій ж розпусний ангелику.

Швидко розстебнувши свої штани, однією рукою він узяв Каса за стегно, а іншу поклав йому на поперек і трохи прогнув у спині. Кас міцно стиснув руки в кулаки і вперся передпліччям у стіну, сильніше прогинаючи спину. Вінчестер запустив руку ангелу під сорочку і ніжно провів пальцем по ямці, що утворилася на його спині. Обхопивши однією рукою таз Каса, а іншою стиснувши його плече в районі ключиці, він акуратно увійшов до нього.

Несподівано Кас почув, як у туалет зайшов ще хтось. Злякавшись, він спробував зупинити Діна, але той навіть не збирався зупинятися. Здавалося, це завело його ще дужче.

– Ти тільки не бійся, все добре, – прошепотів Дін, коли зашуміла вода – просто розслабся….

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь