Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Дідько, мені нема чого вдягти! — Оксана засмучено сіла на ліжко. – Зустріч через годину, що ж робити..

Діва вже хотіла скасувати прогулянку, як згадала про своє улюблене плаття. Воно було білим, з відкритим декольте та з пишними, короткими рукавами. Це вбрання дуже пасувало пані, тому вона одразу ж вирішила йти в ньому. Зібравши своє шовкове волося заколкою, дівчина зробила легкий макіяж зі стрілками та червоною помадою. Взувши біли кеди, Оксана пішла на зустріч. Через десять хвилин вона була на місці. Єва прийшла вчасно, з букетом ромашок.

– Привіт, чудово виглядаєш! Це тобі. — Шатенка протянула дівчині квіти.

– Привіт, дуже дякую, ти також! Куди підемо? – Оксана мило посміхалася.

– Що думаєш на рахунок парку атракціонів?

– Думаю, що це гарна ідея. Інколи так і хочеться забути про всі проблеми, та піти покататися на чомусь.

– Повністю з тобою згодна.

Діви йшли, насолоджуючись прекрасною погодою.

– Слухай, розповіси щось про себе, ато я знаю тільки те, що ти Оксана з блакитними очима та працюєш у кав’ярні.

– Добре. Мені 21 рік, день народження п’ятого січня. Люблю мистецтво, обожнюю дивитися на гарні картини. Ти також розкажи щось про себе.

– Мені 23 роки, день народження 17 травня, до речі у нас хороша сумісність. Працюю у художній школі, навчаю підлітків малювати.

– Це так круто! Напевно, у тебе файні роботи.

– Тоді запрошую тебе якось у гості, покажу свої малюнки.

– З радістю прийду!

За розмовами нові подружки не помітили, як дійшли до потрібного місця. Залишивши ромашки на охороні, дівчата пішли кататися.

– Тут такі великі горки.. Мені трохи лячно. — Блондинка застібнула ремінь безпеки.

– Не хвилюйся, все буде добре.

Єва та Оксана встигли за дві години покататися на багатьох атракціонах та отримати купу емоцій. Закінчити прогулянку вони вирішили на колесі огляду.

– Дякую тобі за запрошення, це був незабутній вечір! — Дівчина положила руку подрузі на коліно.

– А тобі дякую що погодилася, давно мені не було так добре. — Шатенка заглянула Оксані в очі, закусивши губу.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь