Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Енід сподівалася, що вона зможе поводитися як нормальна людина, коли її познайомлять з новою дівчиною. Але вона майже миттєво зрозуміла, що це не так, незважаючи на мету докласти максимальних зусиль. Блондинка вже була приголомшена дивовижною жінкою, що стояла перед нею, тепер у межах досяжності, коли вона підійшла до неї. Дейв, її менеджер, представив їх, але Енід не слухала належним чином, коли було названо ім’я новачка. Як вона могла бути вже такою обдовбаною? Вони ще навіть не розмовляли один з одним.

Їй потрібно було вирватися з цього стану, бо її поведінка почала виглядати грубо, і якби Енід не взяла себе в руки, то почала б виглядати дуже тупою перед усіма.

“Вибач, Дейв, середа? Сьогодні п’ятниця” – зрештою виправила вона його.

“Ні, Енід, це…”

“Я Венздей Аддамс. Фрайдей моє друге ім’я, якщо тобі треба це знати”

О, ти, мабуть, знущаєшся крикнула Енід у своїй голові.

“Д..ду..дуже рада з тобою познайомитись, Венздей.” Блондинка ледве вимовила через заїкання.

Аддамс витріщилася на Енід, коли Дейв пішов, не докладаючи жодних зусиль, щоб відповісти, яка тепер була на окам’янілих ногах. Те, що вона зробила потім, коли вони стояли одне проти одного, було настільки мерзенно жорстоким щодо блондинки у її поточному стані, але, ймовірно, було помстою за плутанину імен.

Венздей оглянула її.

Не поспішаючи, брюнетка перевела свій пронизливий темний погляд з очей Енід униз, ковзнувши по її довгій шиї, по грудях і животі, повз стегна на голі гомілки (Пізніше Сінклер присягнеться, що в цей момент вона на мить призупинилася) і прямо вниз, повільно, на ноги. Потім, на жаль для блондинки, вона зробила те саме у зворотному напрямку. Так само повільно. Далі Венздей протяжно зітхнула, трохи поправила манжети й дозволила легкій посмішці змахнути однією стороною рота вгору.

Влада, яку ця жінка мала над нею, була завищеною, і Енід була майже впевнена, що вона це теж знала.

Сінклер спробувала заговорити, але не змогла, їй хотілося лише заповзти в куток і померти від сорому. Вона просто стояла, широко розплющивши очі, намагаючись не дихати.

Зрештою Венздей відповіла трохи нижчим голосом, ніж раніше, повільно й обдумано.

«Приємно познайомитися, Енід»

Очі блондинки блиснули, коли спекотні слова накрили її. Чорт, ця жінка покінчить зі мною сказала собі Сінклер.

Це мала бути довга зміна.

 

Одним невеликим фактором, чому Енід мала таку відчайдушну спрагу, була відсутність стонків деякий час. Зазвичай вона була надто зайнята, щоб підтримувати їх, хлопцям завжди хотілося більше часу, що не сприяло роботі та навчанню. Сінклер була майже впевнена, що зараз надає перевагу дівчатам, але насправді ні з ким не зустрічалася належним чином, лише пару побачень за кавою. У цьому маленькому містечку було небагато лесбійок – швидше за все, вони переїхали до міста, де сцена була набагато більшою. Хоча Енід подобалося жити тут, звідси був довший шлях до коледжу в місті, але район був набагато спокійніший. Оренда також була дешевшою.

Тому Енід мимоволі припинила пошуки стосунків. Звичайно, інколи їй хотілося піти кудись, випити кілька напоїв і запросити когось до себе на одну ніч. Це може бути весело для більшості людей, але блондинка прагнула більшого. Вона дійсно не була такою дівчиною.

Але Венздей змінила це за секунду. Сінклер була майже впевнена, що дозволить брюнетці зробити з нею що завгодно, у будь-який час і в будь-якому місці. Ймовірно, вона могла б повалити її на підлогу та використати як килимок, і Енід подякувала б за це. Хоча вона задавалася питанням, чи домінування Аддамс одним-єдиним збудливим поглядом мало однакову дію на всіх, чи лише на неї?

На щастя, перша вечірня зміна була настільки зайнятою, що в Енід не було багато часу, щоб думати про цю гарячу дівчину. Вона була дуже хороша в барі, за словами інших офіціанток, які, здавалося, були вражені нею, але нічого більше не коментували. Ніхто з її колег не згадав, наскільки привабливою була Венздей, що здавалося Енід божевільним — може їм потрібні були окуляри?

З боку Сінклер було легше переходити до інших барменів, а не до Середи, що було в певній мірі полегшенням, принаймні вона могла трохи спокійніше виконувати свою роботу, та час від часу кидати боязкий погляд на нову дівчину здалеку.

Енід не могла не думати, що коли б вона не дивилася на барменшу, інша дівчина, здавалося, теж озиралася на неї. Це трохи бентежило, але блондинка відзначила це як співпадіння.

Ближче до кінця ночі вона почала розслаблятися, оскільки справи закінчилися, більшість відвідувачів або розійшлися додому, або до сусіднього нічного клубу, щоб продовжити гуляння. Працівники бару наводили порядок, поповнювали полиці та прибирали, щоб закінчити вчасно. Сінклер завжди пропонувала допомогу, але більшу частину роботи зазвичай вже було виконано, коли в неї залишався вільний час.

Перед тим, як закінчити, Енід помітила, що Венздей вже пішла. Вона запитала Дейва, і він сказав, що відпустив її раніше, оскільки це була її перша ніч. Офіціантка була трохи розчарована, але принаймні могла трохи розслабитися, знаючи, що пронизливий погляд темних очей не розріже її на дві частини до наступної зміни.

Енід схопила своє пальто, балакаючи про ніч із колегами, змила запах пива з рук і вийшла в провулок біля виходу для персоналу, з нетерпінням чекаючи повернення додому та такого необхідного сну і, сподіваючись, приємно полежати наступного ранку.

Вона зробила помилку, відкинувши в пам’яті свою першу зустріч з Венздей, тому була дуже здивована, коли звернула на головну вулицю й мало не зіткнулася з вищезгаданою брюнеткою, яка притулилась до закритої вітрини, що виходила на алею.

«Енід, я чекала на тебе». — сказала темноока дівчина тихим голосом, що миттєво замкнуло мозок блондинки.

О чорт, невже знову, — подумала Сінклер.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Розділ 2