Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– “Батьку я нізащо в світі не піду працювати до храму того триклятого бога!!!” — кричав зриваючи голос хлопець неймовірної вроди..

-“Мені все одно Кейл після смерті твоєї матері ти зовсім забув про все чого тебе вчили! Ти постійно п’єш й влізаєш у бійки, кричиш та здіймаєш ґвалт у барах! В мене більше немає сил терпіти цю ганьбу, якщо я сказав, що ти відправляєшся в храм бога Смерті, то ти туди відправишся можеш вважати, що це покарання за те що ганьбиш наш рід!”—граф уже не міг терпіти вихідки свого сина.

-“….тепер зрозуміло.. Тобто все, що тебе хвилювало увесь цей час це честь твого роду?.. Ти жахливий батько сподіваюся, що ні Басен ні Лілі не стануть такими жалюгідними, як ти!”.

Перш ніж граф зміг би відповісти на образу, юнак піднявся зі свого місця й вийшов з кабінету колись “батька”.

***

Прогнавши всіх слуг від своєї кімнати Кейл спустився на підлогу опираючись спиною на вирізані з темного дуба двері.

-“Мені потрібно зв’язатися з Кейдж..”.

*****************************

Не судіть суворо будь ласка, я пишу уперше. Вибачте за погану граматику і коротку главу(・_・;)

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Розділ