Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Був прохолодний осінній вечір. Ти повернувшись з вечірньої пробіжки, попрямувала в душ, змити залишки важкого дня. Після спа-процедур твоє тіло завалилося на холодне ліжко, ховаючись під пелену ковдри. Думки випаровувалися, а тіло повільно провалювалося в сон.

Ранок настав швидко. Сонячні промені наповнювали і гріли кімнату. Ти все ще спала коли до твоєї руки доторкнувся щось тепле. Моментально прокинувшись, те що ти побачила тебе вразило. Ти крикнула, і здригнувшись випадково впала на підлогу потягнувши за собою ковдру. На твоєму ліжку лежав чоловік, одягнений в одні піжамні штани, прокинувся від твого вереску. Здивовані очі швидко оглянули кімнату і тебе. Першою заговорила ти.

-Хто ви? Як ви сюди потрапили? І що робите у мене в ліжку?

– -Я не знаю, я засинав у себе вдома. -З нерозуміння відповів незнайомець.

-Окееей я викликаю поліцію. -Ти потягнулася за телефоном що стоїть на столі, але твій погляд перехопив годинник що, стоялв поруч. Ти різко встала і попрямувала до шафи при цьому проклинаючи дешевий будильник з Китаю що знову не розбудив тебе. Тебе не хвилювало що ти була в одній нижній білизні перед чоловіком якого перший раз бачила. А в іншому що він там не бачив, чоловік досить гарний так що відбою від жінок у нього точно немає. Подумала ти одягаючи штани і футболку.

– -Я запізнююсь, тому викликати поліцію не буду. Прошу вас піти.

Ти провела чоловіка до дверей, і на останок він вирішив і представитися.

-Я Джеймс. -З виною в очах сказав хлопець.

– Ага приємно, я Т/І. -І зачинила двері.

– Ти швидко зібралася і вже через 15 хвилин була на заняттях. Те що сталося вранці, вибило тебе з колії, і ти ніяк не могла зосередитися.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь