Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

розділ 1 з 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

— Бляха, Паті, сильніше! — Ґоул прогинається у попереку, голосно стогне, плавиться у міцній хватці коханого.

Паті стискає відросле волосся, пропускає крізь пальці, з силою тягне, Ґоул шипить від болю, проте не заперечує — хіть паморочить голову, саме зараз йому хочеться трохи грубощів.

Ґоул спирається на капот Транс Ам, під сильними поштовхами падає грудьми на нагрітий від двигуна метал.

Він не бачить, але може дуже добре уявити, як Паті хижо щириться, прикушуючи бліду, не засмаглу на каліфорнійському сонці шкіру між плечем та шиєю. Кусається Паті як слід: Ґоул відчуває, як дрібні, але гострі зуби продавлюють шкіру, не до крові, але синець буде добрячий.

Серце мало не вистрибує з грудей, Ґоулу мало, хочеться ще, сильніше, глибше, рвучкіше, хочеться відчути Паті ще гостріше, кожним нервом та м’язом.

— Ще, ще, не зупиняйся, чорт тебе забирай!

Паті хрипко дихає, крапає на нього солоним потом, трахає Ґоула часто та на всю довжину. Ґоул боляче б’ється тазовими кісточками об метал капоту, прогнута спина затерпає, власний піт лоскоче обличчя та груди.

— Все гаразд? — Паті на хвильку зупиняється, Ґоул жалюгідно стогне та штовхається стегнами.

— Так, так, будь ласка…

Паті гарячим мокрим язиком обводить вухо та вилицю Ґоула, злизує піт та дорожню пилюку.

— Такий смачний, так би і сжер.

— То жери, не соромся, — вичавлює Ґоул, розслабляючись та підлаштовуючись під швидкий темп.

Паті кладе долоню на його член, погладжує та пестить, Ґоул скиглить, до оргазму лишилося буквально кілька поштовхів. Паті вилизує, кусає та цілує шию, сіпає за комір старої розтягнутої футболки та з задоволеним гарчанням стискає зуби на блідому плечі.

Червоні засоси та сліди від зубів вкривають мокру від поцілунків шию, Паті лізе язиком у вухо Ґоулу, притягує його стегна ще ближче, не полишаючи надрочувати член. Ґоул готовий поставити у церкві свічку на честь багатозадачності Паті.

 

За роки любощів вони вже вивчили, що подобається партнеру більше за все та як швидко довести його до оргазму, але кожен злюб з Паті все одно був унікальним. Навіть швидкі дрочки насуху перед неспокійним коротким сном Паті перетворював на еротичне шоу — це призводило до деякого незадоволення Кобри та Джета, які ночували у двох метрах від них.

Паті вкладав жагу та пристрасть в усе, що робив — і Ґоул кожного разу відчував себе неймовірно жаданим, потрібним та коханим поруч із Паті. Вони домовилися у кращі часи взяти Транс Ам та поїхати кататися по усьому штату, злягаючись як в останній раз будь-де, де їм захочеться.

Кращі часи виявилися трохи ближчими, ніж песимістично думав Ґоул, і одного чудового безхмарного ранку Паті кинув у автівку річний запас змазки та презервативів, їжу, аптечку та комплект речей, Ґоул влаштувався на передньому пасажирському, увімкнув пустельне радіо гучніше, і під уїдливі коментарі Кобри та Джета вони поїхали кудись у напрямку небокраю.

Вони трахалися у автівці під час грози, сховавшись серед величезних уламків скель, слухаючи стук важких крапель та важко дихаючи, не в змозі заспокоїти серцебиття після неймовірних любощів.

Ґоул млів під Паті, влігшись на теплий, нагрітий за день асфальт, і потім вони пів-ночі дивилися у яскраві зорі на чорному небі, втомлені, щасливі та наче заново закохані.

Паті майстерно ковзав на його стегнах посеред дикого луку —  колись тут було поле, бо з високої трави стирчали поодинокі соняхи. Паті не вгамувався, доки Ґоул не попрохав пощади, і потім лежав, задоволений, а Ґоул плів кострубатий незграбний вінок з польових квітів та важких соняхів.

На узбережжі вони набрали піску в усі можливі отвори, але як слід поїбалися біля прибою, і потім довго плавали у прохолодному ранковому океані.

Це було схоже на медовий місяць, але після років стосунків: Паті турбувався про Ґоула з подвійною силою, тепер можна було дозволити собі пізні розкішні сніданки, довгі пестощі та розмови до ранку про все на світі.

Іноді Ґоулу здавалося, що він прокинеться від цього казкового сну — а навкруги та сама випалена пустеля, розпечена на сонці та відкрита усім вітрам криївка, патрулі драксів та постійна небезпека рейдів корпорації. Але вони вигризли, потом та кров’ю вибороли право на ті прості речі, що іншим давалися просто так, по факту існування.

І Ґоул не міг не радіти, бачачи, що Паті трохи м’якшає, розслабляється, менше стресує, краще їсть та спить. Його коханий заробив занадто багато сивого волосся у цій війні — як і усі кіллджої.

 

Ґоул з криком кінчає, стискається, не в змозі себе контролювати, чує незадоволене сичання Паті. Тіло осідає на капоті, немов усі кістки розплавилися на сонці та стікли теплим воском на землю.

— Боже… Паті… так добре, — Ґоул відсапується та повертає голову, аби Паті мокро поцілував його у губи.

Паті зісковзує з нього, опускається навколішки, притримує стегна Ґоула та стискає зуби на почервонілій сідниці.

— Ай!

Паті цілує та облизує стегна, трохи розводить сідниці, мокро веде язиком по ніжній шкірі, торкається припухлої дірки.

— Я тебе зовсім заїздив.

— Все гаразд, — хитає головою Ґоул.

Паті гаряче дихає та вилизує його, язиком прибирає залишки сперми та змазки, пірнає язиком вглиб, обережно торкається ніжних внутрішніх стінок.

Ґоул загнано стогне та розтікається по капоту.

— Паті… ну припини, а якщо хтось проїде повз…

— Тобто тебе це не дуже хвилювало, коли я трахав тебе, а коли я вирішив ще трохи помучити тебе….

Паті не договорює, продовжуючи полірувати язиком дірку та погладжувати сідниці.

Ґоул ледь не відключається від ніжних пестощів після інтенсивного сексу, у млосному напівсні він відчуває, як Паті надягає на нього штани та обережно обіймає за плечі.

— Трохи відпочинемо?

Ґоул ледве переставляє ноги, заповзає на розкладене сидіння автівки, відпиває трохи води та провалюється у напівсон, відчуваючи себе залюбленим по вінця.

— Я дуже тебе кохаю, Ґоулі, — Паті пригортає його до себе та ніжно цілує у скроню.

Ґоул мугикає щось схоже на “я тебе теж” та відключається остаточно.

Вони поїдуть у нове місце, коли тіні стануть довшими, а спека трохи спаде.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь