Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

продовження страждань кенми

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– ти вийдеш за мене?

кенма з пустим виразом обличчя дивиться на каблучку в руках куроо, і в голові хлопця будується тільки одна і доволі логічна відповідь:

– якого біса, куро?

інтернет вибухає.

 

три з половиною місяця тому

 

Кенма виставив відео.

 

[граю в minecraft з хлопцем]

kodzuken     250 тис переглядів      пів години тому

 

[ВІДЕО]

 

На екрані з’являється звичайна заставка головного меню Майнкрафту, як то і було у всі минулі відео з цієї серії. Внизу видно невеличкий екран з двома хлопцями. Кенма звично сидить на своєму місці, але цього разу без навушників на голові. Поряд сидить чорноволосий хлопець, якого вони вже кілька разів бачили у відео – Куроо Тецуро. От тільки минулі рази його було представлено як найкращого друга Кенми, а не як хлопця.

– Вітаю, всі вже зрозуміли, що це відео буде з, — він трохи кашляє, щоб приховати рум’янець, — з моїм хлопцем, Куро. Сповідаюсь, це може доказати, що я не зустрічаюсь з Левом.

Куроо, який ледь не вибухав від бажання сказати хоч щось, бачить, що Кенма не продовжує казати, тому широко посміхається й урочисто прочищає собі горло. Кодзуме розуміє, що зараз буде щось.

– Тому що ваші здогадки про кохання Кенми дійсно б’є мене в саме серце, хоча я і можу зрозуміти – Кенма ще та цукерочка.

– Замовкни.

– Гей, кицю, чого ти такий грубий зі своїм хлопцем?

Він на мить застигає, обдумуючи слова. Дивно, але от так представляти Куро як свого хлопця не було чимось неправильним. Навіть сперечатися, як це роблять пари, для нього не є чимось важким чи натягнутим.

– Зараз будеш колишнім.

Тецуро посміхається, тріпаючи його щоку, та з рожевими вухами береться до гри.

– Бачте, як він ставиться до своєї коханої людини?

Золоті очі сканують хлопця поряд.

– Сам погодився.

– Так! І ні одного разу не пошкодував, бо ти найпрекрасніша, найрозумніша і …

– Замовкни, — з червоними щоками цідить через зуби Кенма та заходить у свій світ. Як принизливо.

Спочатку вони мовчки підключаються, а Куроо біжить роздивлятися світ, в якому Кенма вже виживав якийсь час. Його персональне пекло тільки почалось. Можливо, і не треба було просити саме Тецуро підіграти його хлопця, щоб самому собі серце не ранити? Але ж він і дійсно найкращий варіант з-поміж всіх інших. Отже, треба мовчати й грати гарну пару, знаючи, що цього ніколи не буде в реальності.

– Зараз я буду розводити корів та вівцю в тому загоні, який я робив минулого відео.

Він йде до свого дому та дістає трохи пшениці, вибігаючи на вулицю. Повідець він загубив раніше під час подорожі.

– Кенма! Заведімо собі котика!

Кенма навіть не повертається.

– Ні.

Йому навіть не треба підіймати погляд, щоб зрозуміти, як Куроо дується. Від цього Кодзуме не стримується та трохи посміхається, але і цей жест не залишається непоміченим у його хлопця.

– Кенма! Як ти можеш насміхатися над моїм горем?

– Яке горе, Куро? Я просто не погодився кота заводити.

– Мій хлопець мене не любить!

Щось неприємно осідає на останніх слова. Кенма знає, що це тільки жарти та прикидання, але біля серця все одно коле від того, який голосом Куроо каже ті слова. Немов він і дійсно думає, що Кенма його не любить. Але ж то неправда – Кенма любить його, і в цьому всі проблеми. Він всією душею хотів би, щоб все було не так, але серце обрало, не запитавши. Йому пороблено бути закоханим у свого найкращого друга тире хлопця під прикриттям.

У відповідь він тільки видихає.

– Це неправда.

Куроо, який вже встиг поміняти тему та в той момент щебетав про плани на спільну хату, дивно замовк. Так, тема змінилась, але той все одно зрозумів, про що казав Кодзуме. Так і було раніше – їм не треба було казати мільйон слів, щоб порозумітися.

Для глядачів не сталось нічого дивного, от тільки Тецуро розуміє, що слова не про їхні фіктивні стосунки. Розуміє, але замість того, щоб зробити ситуацію ще більше незручною, він яскраво посміхається та пхає його плечем.

– Тоді я піду шукати котика!

На це Кенма ніяк не заперечує, а під кінець відео у них дійсно є кошеня, на ім’я Яблучко. Тему зізнання Кодзуме ніхто не підіймає.

 

три з половиною місяці тому (пізніше того дня)

 

@treeforfree

АААААА ВСІ БАЧИЛИ НОВЕ ВІДЕО КОДЗУКЕНА?????

 

@vfvfo

@treeforfree ні а що там?

 

@treeforfree

@vfvfo ВІН ЗНЯВ ВІДЕО ЗІ СВОЇМ ХЛОПЦЕМ!!!!!!111!!

 

@vfvfo

@treeforfree  ЯК Я МІГ ТАКЕ ПРОПУСТИТИ ДАЙТЕ МЕНІ ЙОГО ПОДИВИТИСЯ

 

@jojolol

тобто кодзукен дійсно зустрічається а не тільки насцяв нам у вуха щоб ми відчепились? неймовірно

 

@missgaga

я думала куроо зустрічався з бокуто????

 

@copypaste

@missgaga ні бокуто зустрічається з аккаші

 

@bowlkuto

@copypaste @missgaga так я зустрічаюсь з акааші

 

@kakaashi

@copypaste @missgaga @bowlkuto так він зустрічається зі мною

 

@bowlkuto

@copypaste @missgaga @kakaashi АКААШІ СОНЦЕ ТИ Ж ЗНАЄШ ЩО Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ

 

@kakaashi

@copypaste @missgaga @bowlkuto можу здогадатися

 

@kakaashi

@copypaste @missgaga @bowlkuto @kakaashi я тебе теж

 

@bowlkuto

@copypaste @missgaga @kakaashi моє серце не витримує кохання до тебе <3

 

@bowlkuto

до речі @tetsukuro @kodzuken я неймовірно радий за вас але ЧОМУ ВИ МЕНІ НЕ СКАЗАЛИ ПРО ВАШІ СТОСУНКИ???? ТЕЦУ ЯК ЦЕ РОЗУМІТИ?

 

@kakaashi

@tetsukuro @kodzuken @bowlkuto він зараз засмучений. але я теж радий за вас

 

@hinaaaaaata

КЕНМА Я ВАС ВІТАЮ НАРЕШТІ ЦЕ СТАЛОСЬ!!!!! ЯМА ТЕЖ ВАС ВІТАЄ

 

@kageyama

@hinaaaaaata мене змусив хіната, але вітаю

 

@tsukieshima

@hinaaaaaata @kageyama король вміє в такі слова? не вірю

 

@yamaguchi

@hinaaaaaata @kageyama @tsukieshima цукі не будь таким грубим, я ж знаю, що ти теж радий

 

@tsukieshima

@hinaaaaaata @kageyama @yamaguchi бан

 

@haiblev

@tetsukuro @kodzuken Я ТАКИЙ РАДИЙ ЗА ВАС я завжди знав що є між вами щось1!!!!!! мої семпаї зустрічаються!!

 

@yakusuke

НАРЕШТІ не тільки я буду читати про їхнє неймовірне кохання про яке не можливо мовчати. @tetsukuro ти мені винен

 

@tetsukuro

Дякую дякую всім за вітання. Кенма теж вдячний

 

@kodzuken

@tetsukuro не вигадуй те чого нема

 

@tetsukuro

@kodzuken але ти і правда посміхаєшся зараз

 

@kodzuken

@tetsukuro яку пообіцяв тебе побити якщо ти мене образиш

 

@tetsukuro

@yakusuke ЯКОГО БІСА ЯКУ?

 

@yakusuke

@tetsukuro такого. не треба було мені мозок їсти своїм коханням

 

@kodzuken

@yakusuke @tetsukuro гм цікаво

 

Слова друзів Кенма вирішив проігнорувати.

 

два місяці тому

 

Жити дійсно стало легше – більше не писали про його заборонене кохання з Левом чи кимось іншим.

Та і зустрічатися з Куроо було легко, беручи до уваги те, що прикидатися їм надто сильно і не доводилось. Нескінченний флірт з боку Тецуро був завжди, обійми в людних місцях чи іноді навіть тримання за руки теж було (останнє було якраз для того, щоб Кенма не загубився, поки грає на ходу), піклування з боку Куроо про його спосіб життя. Взагалі їхні стосунки не змінились з того часу. Іноді все було настільки звично, що аж боліло – це все несправжнє.

Якоюсь частиною мозку Кенма розумів, що Куроо не став би все це робити для того ж умовного Бокуто, і тут мали б бути замішані інші почуття, окрім дружніх. От тільки запитати було страшно, тому він і терпів. Акааші на це тільки хитав головою та називав його бовдурем. Кенма, дивлячись, як Куроо зиркав на нього на відео, думав про це так само. Але ніяких серйозних рухів він не робив – все ще страшно.

Того дня вони зібралися у кав’ярню. Взагалі, Куроо забігав в той район по роботі й змусив Кенму вилізти з дому та випити з ним трохи кави, адже самому було нудно. Кенма крехтів, бухтів, але таки приліз до місця з надутим обличчям. Тецуро на це тільки потріпав його по щоці.

– І знов ти дуєшся.

В голосі не було образи чи незадоволення, тільки чиста правда та захоплення – Кенма мав зрозуміти, що стояло за всіма цими доторками та словами. Мав би, але цього не сталось. Тому він сидів на своєму місці та грав на телефоні, поки сам Куроо розбирався з їхнім замовленням.

Взагалі це була непогана ідея, адже в такому випадку їх змогли б помітити та зрозуміти, що стосунки – правда.

– Що, — всівшись поряд, почав Тецуро, — навіть не запитаєш, що я робив?

Кодзуме навіть не мав підіймати голови, щоб зрозуміти, що друг – ні, вже хлопець – посміхався. Він міг би сказати, що йому все одно та продовжити грати у гру. От тільки слова на тому відео, що Кенма його не любить, неприємно сиділи в грудях, не даючи розслабитися. Якщо Куроо його кохає (а шанси доволі високі), то він зробив би перший крок. От тільки він не робив, а це могло означати лише одне – Куроо невпевнений в почуттях самого Кенми. Від того і боліло – він же кохав!

Саме тому замість того, щоб просто послати хлопця подалі, Кодзуме вимкнув гру та поклав голову на руку:

– І що ж ти робив?

Посмішка Куроо була того варта.

– Радий, що ти запитав! Почалось все з того, що Бокуто почав скиглити, що людей мало дивиться його матчі. Але ж то фігня! Так от …

Все повернулось на свої місця – Куроо балакає за вдвох, а Кенма тільки мовчки слухає. Офіціантка принесла дві тарілки з десертами та дві чашки з чаєм, і Кодзуме із завмиранням помітив, як її погляд пройшовся ними обома. Впізнала. Її професіоналізму вистачило, щоб не привертати цьому увагу, і Кенма був неймовірно радий цьому.

Звісно, вся ця зустріч повинна була бути у людному місці, щоб побільше людей помітило їх разом. От тільки в той момент, коли Тецуро так захопливо розказував про свої пригоди заради Бокуто, Кенма не хотів, щоб його перебивали. До того ж відчуття того, що це побачення було справжнім, не давало йому заспокоїтися.

Коли Куроо помітив, як він нервово крутив пальцями, то, не перериваючи розповіді, він взяв його долоні у свої, покладаючи на коліна, та ніжно тримав, поки щоки Кенми поступово нагрівалися. Зовсім як побачення, і хлопець мав необережність посміхнутися своїм думкам. Тецуро, помітивши це, тільки почервонів у щоках та продовжив свої неймовірну історію. Руку він так і не відпустив.

Кав’ярня почала забиватися, і в якийсь момент Кенма ледь не потилицею відчув, як хтось дивився на нього. Навіть на мить здалось, що він почув звук фотографії, але в забитому приміщення було важко сказати точно. На це Кодзуме сильніше стиснув руку та помітив посмішку на обличчі поряд.

– Наша льодинка починає танути?

Кенма, подумки б’ючи цього мерзотника, тільки подряпав його по долоні, від чого Куроо голосно зойкнув. І якщо до того тільки половина кав’ярні їх помітила, то тепер абсолютно всі.

Краєм ока хлопець помітив, як хтось пробирався через натовп цілеспрямовано до них, і йому в голові почала підійматися паніка – навіщо до нього хотіли підійти? Але що ще гірше, не хотілось, щоб хтось переривав їхню розмову своїми забаганками. Не подумайте, Кенма любив своїх фанатів, от тільки не тоді, коли Куроо так закохано дивився на нього, немов це дійсно щось значило, а його рука водила кола йому на долоні. Варіантів було небагато.

– Куро, поцілуй мене.

Фігура наближалась, і залишались секунди до повного зіткнення. От тільки Куроо нічого не розумів, безбожно червоніючи.

– Поцілуй. Мене. Зараз. Будь ласка.

Часу менше, тому Кодзуме, ризикуючи всім, потягнув друга за комір до себе, щоб влучно поцілувати його в губи. Тільки цього не треба було робити, адже на середині цього важкого шляху він наткнувся на вуста Тецуро. І тоді йому в голову вдарила єдина думка:

Вони цілувались.

Через стільки років невзаємного (а може, і не настільки невзаємного) кохання, страждань та зітхань вони цілувались, от тільки все це було під виглядом реальних стосунків. Кенма завжди знав, що зведе себе у могилу, от так і сталось.

Адже Куроо цілувався добре, гарно і просто прекрасно. Важко було сказати, чи то почуття кричали про це, чи це був факт, але так воно відчувалось. Кодзуме розумів, що отак краще не робити у людному місці, але руки хлопця вже були в його світлому волоссі, а він сам дійсно відповідав, а не прикидався.

Серце Кенми одночасно ламалось і зцілювалось, і він не міг сказати, чи радий був цьому поцілунку. Адже колись їхні фіктивні стосунки розпадуться, а смак на губах буде переслідувати темними ночами, коли хлопець буде вити в подушку від несправедливості життя.

Куроо відпустив його губи, і Кенма, немов сліпе кошеня, ледь не полинув за тими вустами. Шум навколо, який знов вдарив у вуха, змусив прийти до норми; тої норми, де Кенма і Куроо зустрічались тільки через дурні чутки в інтернеті.

– Щось трапилось, чи ти просто не встояв?

Кодзуме фиркнув, облизуючи губи, та повернувся до свого чаю. Відповіді не було, але за усмішкою на обличчі Тецуро стало зрозуміло, що вона і не була потрібна.

Коли Кенма знов кинув погляд в ту сторону, де ще нещодавно біг до нього фанат, вже нікого не було. А Куроо задоволено посміхався.

 

два місяці тому (пізніше того дня)

 

У твіттер заходити Кенма категорично не хотів, адже кількість сповіщень навіть лякала. Що там могли такого обговорювати, щоб стільки насцяти – написати, вибачте?

Лякатися було багато чого.

 

@lolidied

ВИ НЕ ПОВІРИТЕ ЩО Я СЬОГОДНІ ПОБАЧИВ

 

@lolidied

[фото, на якому видно спину куроо, за яким сидить кенма. вони цілуються, куроо тримає руку у світлому волоссі; обличчя кенми не видно]

[фото, на якому видно спину куроо, а кенма дивиться на нього із закоханими очима. вони вже не цілуються, а лише розмовляють між собою; обличчя куроо не видно]

 

Коли Кенма побачив ці фото, то щось неприємно закрутилось в животі – він дійсно мав до нудоти закоханий вигляд. Тецуро не був сліпим, він мав здогадатися про його почуття, і тому зараз йому мало бути дуже незручно. Отак Кодзуме Кенма зіпсував його дружбу з Куроо, він з’їде і більше ніколи не прийде додому (до їхнього дому) з яблучним пирогом та посмішкою на вустах. А треба було лише думати перед тим, як просити цілувати, і було б …

– Кенма! Все гаразд?

Поряд з ним на диван впав Куроо, все так само розслаблений, як і до того дня. Він був у душі, зважаючи на мокре волосся, з якого то там, то тут капала вода.

Кенма подивився на нього, як вперше, і пелена перед очима зникла – ось він, Куроо, сидів на дивані та широко посміхався. Ніщо не змінилось.

– Ти здавався сумним.

– Все нормально, — намагаючись проковтнути слизьке бажання повторити поцілунок, процідив хлопець та знов увімкнув телефон.

Щось казало, що Куроо не повірив ні одному слову.

Замість подальших розпитів він лише дивно посміхнувся та, штовхнувши друга, ліг йому на ноги так, щоб бачити вміст телефону. Кенма і слова не сказав проти цього, адже так часто бувало – Куроо лежить на ньому і дивиться, як Кенма грає в якісь ігри. Той день не став винятком.

Винятком стало те, що відчуття були інші – нога горіла від доторку, і хлопець відчував, як знов червоніє його шия. Руки чесалися від того, як хотілось провести чорним волоссям, але в такому випадку був ризик, що він замислиться і зробить щось дуже недружнє.

Його очі знов повернулись до твіттеру.

 

@treeforfree

господи ВОНИ ЦІЛУВАЛИСЬ ВИ БАЧИЛИ????? вони такі милі я не можу

 

@idntfckngcr

@lolidied ти на повному серйозі сфоткав як вони цілувались? що з тобою не так чєл?

 

@lolidied

@idntfckngcr що з тобою не так? всі чекали на цей поцілунок

 

@idntfckngcr

@lolidied тобто це виправдовує той факт що ти просто сфоткав людей які займалися своїми справами?

 

@lolidied

@idntfckngcr душно відкрий вікно

 

@idntfckngcr

тред ЧОМУ НЕ МОЖНА ФОТОГРАФУВАТИ ЛЮДЕЙ БЕЗ ДОЗВОЛУ (навіть якщо вони відомі й на публіці)

—відкрити тред—

 

Кенма дійсно відкрив тред без задньої думки й час від часу зупинявся на деяких місцях, щоб Куроо теж міг прочитати його повністю; він тільки кивав чомусь своєму та посміхався, не кажучи причини. Коли хлопець вже хотів вийти, Тецуро, зупиняючи його, вподобав твіт.

– Куро, я з основного сиджу.

Той навіть оком не повів.

– І що? Він дійсно не мав нас фотографувати.

– Але так всі повірять, що ми реально зустрічаємось.

Очі Куроо дивно блиснули на його колінах, і Кенма відчув знайомий присмак гіркоти. Він не хотів цього казати, але слова, немов леза, різали його зсередини, що терпіти не було сил. Вони мали розійтися – так буде легше.

Але то буде пізніше, адже Тецуро вмостився на його ногах та охопив одною рукою тіло ззаду. Так зручніше.

– Як скажеш.

Голос був незвично тихим і безбарвним, і Кенма дозволив собі заховати руку в чорному волоссі. То дійсно підняло настрій.

 

@idntfckngcr

@kodzuken вподобав мій тред!!!! люди серйозно досить поширювати те фото, йому очевидно незручно через це

[фото, на якому в розділі сповіщень видно, як кодзукен вподобав перший твіт треду]

 

@hinahuta

ми маємо погодитися що попри те що курокени мають неймовірно милий вигляд разом ніхто не має права їх ось так нахабно фотографувати. поважайте приватність!!!

 

@joda

@hinahuta так нащо було йти в людне місце цілуватися якщо вони хотіли приватності?

 

@idntfckngcr

@joda @hinahuta ви дійсно нічого не розумієте? ДЕ вони мали гуляти? в підвалі?

 

@fata

подивіться на них

[фото, на якому видно, як куроо тримає кенму за руку, поки той дивиться в телефон; обличчя куроо наче світиться від задоволення]

 

@bababum

@fata і знов за рибу гроші, та не лізьте ви до них у стосунки!!!

 

– Вони скоро битися будуть за тебе, — сміх Куроо послав по всьому тілу поколювання, і Кенма на мить прикрив очі. Він дійсно хотів би, щоб все це було реальним.

Натомість він нічого не відповів, а тільки водив кола по голові та дивився тільки в телефон; чомусь здавалось, що погляд Куроо був таким самим, як і на фото.

– Думаєш, мені варто щось написати?

Спочатку хлопець не відповідав, а тільки лежав із закритими очима та підставлявся під доторки, які з боку Кодзуме були доволі рідким явищем. Всі думали, що він черствий, а Кодзуме просто боявся, що не зможе зупинитися вчасно.

– Якщо тобі дійсно некомфортно через це фото.

Якщо тобі дійсно некомфортно через поцілунок. За всі роки дружби Кенма навчився читати між рядками.

– Ні, мені …, — сподобалось, — нормально.

Але і Куроо навчився читати між рядками, адже тільки зажмурив очі, як великий задоволений кіт, та ще сильніше притиснувся до нього.

Твіт він таки написав – щоб не було підозр.

 

@kodzuken                п’ять хвилин тому

поважайте наші кордони. дякую.

4.5 коментарів       6.7 ретвітів       20.5 вподобайок

 

Фото літали інтернетом ще приблизно тиждень.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “продовження страждань кенми