Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сьогодні п’ятниця , а значить час обирати нову жертву , прийшов . Містер Бінн , як його прийнято на вечірках такого типу , сьогодні вирішив обрати гарного хлопця , аби втамувати спрагу . Він знав що його хлопець не оцінить таку ініціативу , проте бажання чоловічої крові взяло верх. Давайте взагалі познайомимося з Бінном , щоб ви не думали, що це просто холоднокровний вампір , який живе лише жагою крові та вбивствами людей. Ні насправді він хороший , і вампіром був не усе життя , тому ці вбиває лише тих хто не приноситть ніякої користі суспільству. Він – молодий ( ну як сказати ) хлопець 23 років , який приховує своє справжнє ім’я , із-за придурків із минулого життя. І от на вечірці , яка влаштовувалася мало не щодня , вампіри знову обирають собі жертву . Бінн не є виключенням , ціль знайти вродливого хлопця стає все більш нереальною , бо на такі заходи , на якому є мільйон файних чоловіків , в більшості приходять жінки , проте десь далеко у натовпі Бінн побачив чоловіка з нереально гарною зовнішністю . Коли він роздивився його ближче , то відразу зрозумів , що він точно стане його жертвою сьогодні .

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь