Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Подумати

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Фік для Осіннього Фікрайтерського З’їзду 2021, ключ: Безсонна ніч.

 

Ділюк виповзає з теплого ліжка й натягує сорочку, щоб нічна прохолода не займала його. Не те, щоб він відчував холод володіючи вогнем, але гусяча шкіра й мурашки, що табунами бігають при такій температурі, привносили чимало дискомфорту в його не найприємніше існування.

Взуття він натягає по тій же причині, намагаючись зробити все якомога тихіше, адже половину його ліжка займає Кейа, який так беззахисно сопить на чужій подушці, що Ділюк не пробачить собі, якщо його розбудить. Робить все поспіхом, але разом з тим старається навіть не дихати – тому що Кейа.

Кейа, який так міцно тримав його за руку, тільки б Ділюк не впав.

Кейа, який кричав, зриваючи голос, що не можна бути таким відчайдушним.

Кейа, який з відчайдушно дивився на нього перед поцілунком, ніби боявшись, що це буде останнім, що він встигне зробити в своєму житті.

Ділюк вислизає на балкон, думаючи, що якби курив, то зараз неодмінно б затягнувся однією-двома сигарами.

Вгорі – друг-місяць, попереду – безсонна ніч.

Ділюку багато про що треба подумати.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Подумати