Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Передмова та синопсис

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ПЕРЕДМОВА

Ідея створення першого роману «Фанатична мати» (ще є другий роман – сіквел  «Ідеальне зло») спала менi на думку 28 грудня 2017 року. Перший синопсис сюжету багато в чому відрізнявся від тих подій, які у результаті розгорнулися у романі. Але основний задум залишився незмінним. З того часу минуло 2 роки, i ось у 2019-му ця iсторiя побачила свiт. Основні дії відбуваються у Бразилії, США, Перу, Венесуелі.

Дата написання: сiчень 2019 р. – березень 2020 р..

Кiлькiсть глав: 46

Обкладинка: https://postimg.cc/K4Bs1wVG

 

РОЗГОРНУТИЙ СИНОПСИС

Родріго Кампус дурить Карлоту Мартін! Він видає себе за ветеринара, який приїхав у селище Санта Диябло працювати на фазендi Пімінтел. Між ними спалахує короткочасний роман. Незабаром Родріго дізнається про вагітність Карлоти. Здається, чоловік хоче уникнути відповідальності, і просто зникає з життя дівчини!..

Карлоту спіткало розчарування, виявилося ‘чоловік-ідеал’ не тільки втік від неї, але ще й обдурив… Родріго одружується з розрахунком з Поліаною Пімінтел, яка походить з дуже впливової в бразильському штаті Сержипі сім’ї.

Карлота працює служницею на фазендi заможного літнього холостяка Валдомиру Фрокуса. Він займається видобутком нафти. Літньому чоловікові подобається дівчина. Дізнавшись, що вона чекає на дитину, Валдомиру пропонує їй вийти за нього заміж. Карлота вирішує ризикнути та погоджується.

Відтепер у душі дівчини живуть два почуття: бажання помсти та нестримна фанатична любов до сина Стефано. Коли хлопчику виповнилося 2 роки, від раптового серцевого нападу, вмирає його багатий вітчим і чоловік Карлоти – Валдомиру Фрокус. Жінка отримує величезну спадщину. На кілька років вона та Стефано переїжджають жити до Північної Америки (США). За допомогою корисливого керуючего Еджісто Перфейту, Карлота керує бізнесом покійного чоловіка на відстані.

Стефано закінчує навчання в університеті та починає працювати у північноамериканській філії компанії «Фронафта».

Якось на нафтовій буровій платформі F-44 у Бразилії трапляється аварія, і Стефано вирішує повернутися на батьківщину, щоб усунути проблему. Карлота не хоче розлучатися із сином і вирушає до Бразилії разом із ним. А ще «невгамовну» мати турбує, що в житті Стефано є жінка – розкішна блондинка на ім’я Ельза.

Якось уранці під час сніданку до рук Карлоти потрапляє газета, на першій шпальті якої фото успішного бізнесмена Родріго Кампуса – рідного батька Стефано. Жінку долають різнопланові емоції від ненависті до кохання.

Живучи в Америці, Стефано Фрокус був упевнений, що закоханий у Ельзу. Повернувшись на батьківщину до Бразилії, у його житті відбувається справжній вир подій, який кардинально змінює долю хлопця. Поступово молодик знаходить втіху поруч зі своєю колегою сором’язливою жінкою Естелітою, яка старша за нього на 10 років. Він старанно приховує зв’язок від матері. Але настане час і Карлота про все дізнається!

Це історія фанатичної та ненормальної материнської любовi. Карлота Фрокус не бажаючи ні з ким ділити єдиного сина, готова піти на крайнощi. Хто вона – свята чи диявол утіли?

За описом нібито класика, але читача очікує багато нестандартних сюрпризів!

Вже незабаром почнеться публікація роману! З вдячністю, чекаю на ваші відгуки і навіть критику!

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь