Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Обдурена квітка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ямада Акійосі.Страшний чоловік якщо прочитати його біографію.Більш ніж 700 вбивств за 4 роки.Но на справді він був м’ягким та пухнастим.

Але Юаса могла заперечити.Її на тренуваннях він ганяв так що і Хієда напевно помер.І це кожен день, а єдиний вихідний був 1 на 2 тижні й то вона тоді цілий день просто навчалась.Історія, математика, фізика, хімія і т.д.При цьому її ще й отрутами травили.Сніданок, обід, вечеря кожен прийом їжі додають отруту.Скільки разів вона блювала навіть порахувати неможливо.

І ось нарешті їй 15 років.Три роки вона виживала з дядечком що одержимий нею, а якщо точніше її безпекою та вчитель що ганяв її до несвідомого стану.І ось останнє випробування від вчителя.Витримати його катування 5 днів самих страшних катувань.

Як її дядечко це дозволив?Він хоче її зламати, щоб в його руках була маріонетка зі страшними навичками.Щоб протягнути через неї свої ниточки.

Но Юаса хоч це і розуміє но зараз не хоче псувати свої можливо останній день народження.Вона з височенної вежі чхала на них.І на дядечка і на вчителя.А якби відьмою була то прокляла.А якщо і після катування сума не зійде, то стане спадкоємицею роду.Тоді ще більше проблем буде.Папір, зустрічі й т.д.А воно в неї буде, бо як говорять покоївки діл в містера куча.Місії, бізнеси та різні місії трохи поменше.

А його подарунком на день народження була зустріч з майбутнім роботодавцем.А якщо точніше зустріч з босом портової мафії в місті Йокогама.

Портове місто.В якому з коріння засіла мафія.І більшість вбивств високо поставлених людей їх рук діло.Але порядок в місті є.Тож і похвалити їх можна за майже спокійне життя звичайного люду.А ще маслу в вогонь та проблем додає те що в її вчителя давній конфлікт з мафією.

От вона вже чалапає по коридорах головного штабу мафії.

-(Бідні покоївки.Наскільки тут на меблях багато узорів.І це все потрібно прибрати.Навіщо наскільки багато меблів в коридорах.)-вона вже стояла напроти величезних дверей.

Юаса постукала у двері.Її відкрив підліток, на перший погляд років 16 та перемотаним правим оком

Заходьте-коротко но ясно сказав він зникаючи в дверному отворі.

Заходячи в кабінет вона побачила стіл.За яким сидів чоловік 35.Бос мафії Огай Морі.

-Доброго дня, міс Юаса-м’яко ніби хоче втопити в словах сказав Огай-Я надіюсь ви принесли договір?

-Звісно, містер Огай-на стіл була покладена купка папіру – можу я сісти?

Так-він взяв всю купку та почав уважно її продивлятись і перекладаючи папір -Ох, в вас є ручка?

Звісно-в її руці вже була ручка-ви вже хочете підписати контракт?

-Ні.Хочу додати пару пунктів….Не хочете прогулятися по будівлі?

-Якщо ви не будете проти, то з цим молодим чоловіком-поглядом вона показала на хлопця що стояв біля Огая.

Хлопець поголився.Вони разом вийшли з кабінету.

-Я не буду спати з вами-дивлячись на Юасу ніби на якусь “шестірку”-Я надіюсь ви це зрозуміли

-Я і не погоджусь.Я просто хочу пройтись, а ви як прикриття.Можна дізнатись хто ви?

-Я думаю вам це не потрібно…-він подивився на неї з явною недовірою

-Ох, звісно хлопчику.

-Вибачте чому “хлопчик” ?

-Я не знаю вашого імені, як мені до вас звертатись?

Дазай.

-Ох, дякую.Може вже підемо?

-Звісно Йосико

-Хаха, ви досить розумні-(я надіюсь за ці слова він мене не пристрелить)-Чи можна до вас звертатись на ти?

-Ми не так довго знайомі, щоб так звертатись.

До них підійшла якась “шестірка”

-Вас викликає бос

Дякую-(Чую там він весь контракт переписав.Але вже пізно…)

Вони йшли в тиші.Чудовій тиші, кожен з них був задоволений цією розмовою.

Ось знову ті самі двері.На цей раз їм відкрив вже підліток з рудим волоссям.Коли він побачив Дазая то очі загорілись ненавистю.А коли побачив Юасу в очах читалась зацікавленість.

-Вибачте, можна пройти?-трохи безглуздо в цій ситуації сказала Юаса

Вибачте-він повністю відчинив двері

Відкрились двері.Огай сидів за столом, а поряд була якась дівчинка

-Ось контракт-він показав на папір що лежали на столі.І знову почав говорити з тою дівчинкою.

Дякую-Юаса взяла і почала вчитуватись в кожне слово шукаючи друге дно.І вона його знайшла-Вибачте, але чому я повинна почати працювати на мафію?

-Потрібно краще вчитуватись в контракт.

Вона помітила що на місці підпису їх було вже два.

-(Юаса чому ти така дурна?Тебе вже другий раз дурять з папером.)-Скільки?

-Два місяці.Ти будеш працювати на нашу родину-з посмішкою сказав він-Завтра в 10 ти повинна бути тут.Ось вони покажуть що де і як знаходиться.Також твої провірять твої  навички-він показав на Дазая та рудого.

В тиші все тріо вийшло з кабінету.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь