Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нічний стрім

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Скільки часу минуло з останнього спільного стриму Ранбу та Туббо? Достатньо багато, може місяць чи більше? Ні, цілих пів року! За цей час сталося багато всього, відкон, зміна в лорі ДСМП, нові знайомства. Проте чи є хтось, хто зовсім не радий цьому?

 

Пізній вечір, а Ранбу не спить. Він лежить на ліжку, знявши маску з обличчя та поклавши її поряд, на ліжко. У кімнаті темно, як і за вікном. Єдине джерело світла знаходиться в руках у стримера – телефон.

Хлопець гортає стрічку тік току, особливо не вдивляється у відео та їх зміст. Очі вже злипаються, проте тіло ще не втомилося – треба якось розтрачити всю енергію. Не довго думавши, Ранбу заходить до Твіча, знаходить рандомний стрім і заходить на нього. Спочатку нічого не видно, а потім починає промальовуватися картинка. Ох, невже це стрим Туббо!

Все вірно, цей хлопчина стримить в таку пізню годину. Та ще й не гру чи перегляд мемов, а просто розмови.

Ранбу опускає погляд на назву стриму, і з третьої спроби його розосереджений мозок нарешті читає “Пізній стрім – нічні розмови!” Брюнет посміхається і повертається до перегляду відео, перед тим виправляючи навушники.

І ось він чує голос – сонний, тихий і подекуди хрипкий, але спокійний. Голос належить Туббо, той відповідає на питання чату, іноді сміючись. На екрані немає його обличчя, лише темний екран і іноді спалахи – чи то від блискавки, чи то від ще чогось.

 

– Боже, чат, що за жарти? У мене таке почуття ніби ви всі навчилися жартувати у Томмі – чутно сміх, тихий і здається приглушений.

 

За п’ять хвилин, проведених на стримі, можна було зрозуміти одне – тут нічого цікавого, просто спілкування з чатом. Однак робити більше нічого, і Ранбу продовжує слухати балаканину свого старого друга.

Минає п’ять хвилин. Десять. П’ятнадцять. Теми розмови змінюються неймовірно швидко, від стосунків до капібар (?), а пізніше взагалі темою стала улюблена їжа Туббо.

 

– Так, я думаю закінчувати стриму через.. – невелика пауза, здається хлопчина дивиться на час – 15-20 хвилин, так що ставте питання щоб не заснути – і знову приглушений сміх.

 

Невелика тиша, чути тільки дихання Ранбу. Як би там не було, це напружує брюнета, тому той піднімає телефон, що раніше лежав екраном вниз поряд з ним, і читає чат. Погляд відразу чіпляється за питання:

 

 “Капібара637: У ТЕБЕ Є Хлопець?”

 “Сіль60: у скільки ти лягаєш спати?”

 “АдЕла310: я хочу макарони”

 “я3буС0бак: ти любиш котів?”

 

Чат то набирає, то втрачає швидкість, і чим більше Ранбу читав його, тим частіше з’являлася слабка усмішка на його обличчі. Ось минуло хвилин 10 від сили, а Туббо вже просив глядачів поповільнити, ніяково сміяючись.

 

– І так, наступне питання! – рішуче оголошує Таббо після хвилинного затишшя – огірок363.. господи, я не маю нічого проти, але ваші ніки вбивають мене ха-ха – і знову дурний сміх, який подобається Ранбу. Думаю, іншим він теж подобається. – огірок363 питає: що між вами та Ранбу? чому – і різке затишшя. що трапилося?

Очі Ранбу знову опускаються до чату. Більшість тут же підхопили тему і почали спамити “Що з Ранбу?; Ранбу?; Що трапилося між вами??”. Хлопець хмурить брови і повертає погляд до темного екрану стриму. Можна почути тихий подих, як він переривається на черговий донат.

 

– ФанТаббо задонатив 5 $! –Спливає напис, і потім зачитується текст – привіт Туббо, багато людей хочуть дізнатися, що трапилося між тобою і Томмі / Ранбу? Ми хвилюємось! <3

 

Крізь тишу ефіру можна почути дихання – воно стало трохи голосніше, і здається трохи хвилююче. Брюнет починає трохи переживати. Він змінює позу, намагаючись не створювати зайвих звуків, які ми могли заглушити відповідь. Ранбу, якщо чесно, трохи хвилювався щодо таких питань. Останнім часом Ранбу та Томмі сильно віддалилися від Таббо, перестали стримити разом (насправді це було раніше), спілкуватися так часто, не випускали сумісний контент. В інтернеті багато хто почав припускати, що вони посварилися, так що ж відповість Туббо?

Нарешті тишу перериває голос. Ранбу мимоволі сіпається, розпізнаючи в голосі щось схоже на розчарування і сум.

 

– Нічого не трапилося, чат – чується тихі слова, і чат знову набирає швидкість – Добре, я хочу прояснити ситуацію, щоб не виникло проблем. Ми не в сварці, нічого подібного, просто віддалилися, зрозуміло?

 

І знову тиша, що напружує для Ранбу – творець стриму читає відповідь чату. Той лише продовжує питати про їхні стосунки, що не може не розчаровувати – глядачі вочевидь перетинають особисті межі.

– Все гаразд, знову ж таки ми не сварилися. Вони просто … Томмі і Бу просто знайшли нове коло спілкування, а я залишився в колишньому. – Голос стає трохи серйознішим, його власник починає злитися? Ні, він просто не хоче говорити на цю тему. Але вибору у нього небагато, чат так і закидає питаннями про Інніта і Ранбу – Ні, я не злюсь на них, це їхній вибір менше-ні, чат, все гаразд з нашими відносинами, чого ви як реп’ях причепилося?

 

Туббо явно засмучується і знову замовкає. Минає хвилина, дві. Усередині Ранбо оселилося хвилювання – вони з Томмі не обговорювали цю тему, просто вирішивши, що саме владнається. І тепер Бо доводиться самому все розгрібати. Під час цього затишшя брюнет прокручує в голові сказані Туббо слова, аналізуючи. Стривайте, він назвав його “Бу“? Хіба це не прізвисько тільки для лора?

 

– Все гаразд, чат. Я зовсім не сержуся на них, все гаразд. Звичайно сумую за нашим спілкуванням, але не збираюся тримати Томмі і Бу – і знову це прізвисько, яке дивно чіпляє за слух – я не збираюся змушувати Томмі і Ранбу бути поряд зі мною, вони не маленькі – у голосі Тобі чується роздратування, і здається зовсім трохи жалю? – вони зробили свій вибір, я не маю права їх засуджувати. Я сумуватиму за нашими спільними стримами і часом проведеним разом, але тепер нове життя – чується зітхання, і вже чомусь хриплуватий голос повідомляє – я вимикаю стрим, чат. Насамкінець хочу сказати що дуже люблю Томмі і Бу як друзів, але – йому більше нічого додати, так що залишилося лише попрощатися – добраніч, люблю вас чат.

 

Проходить пару секунд і стрим вимикається. Ранбу почувається дивно. Здається він відчуває провину за щось, але за що? За те, що менше спілкується з Таббо? За те, що вони з Томмі почали “ігнорувати” спроби Тобі повернути їхнє спілкування?

Можливо, це й так. Але зараз старшому залишилося лише лягти спати, обмірковуючи слова сказані Туббо раніше.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь