Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ніккі Хеммік

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

#8 – Ніккі Хеммік, беклайнер

Народився 23 травня, близнята.

Зараз:

Ніколас Естебан Хеммік єдиний син Лютера ( баптиського служителя) та Марії Хеммік (консультантки в Macy). Його батьки зустрілися, коли Лютер волонтерив у Енсенаді, Мексиці. Ніккі народився та був вихований у Колумбії, Південній Кароліні. Марія спробувала вчити Ніккі іспанську, коли той був у середній школі, але Ніккі перейшов на вивчення німецької у старшій школі.

Він повільно почав здогадуватися про свою орієнтацію і йому потрібно було безпечне місце для вираження своїх думок, здивування та страху. Ніккі почав вести свої щоденники німецькою ( з помилками та нерозбірливо). Коли батьки цікавилися ним, Ніккі відповідав, що це шкільний проєкт.

Свій останній рік у старшій школі, Ніккі провів у Штутґарті, Німеччині через навчання по обміну, де він зустрів та закохався в Еріка Клоуза- сина хост-сім’ї, в якій опинився Ніккі. Хеммік повернувся до Штатів для випуску зі школи і аби розповісти батькам правду про Еріка. Наступного дня він летів назад до Німеччини.

Після смерті тітоньки Тільди, Ніккі повернувся до США, аби наглядати за Ендрю та Аароном. Ідея приєднатися до Лисів здалася Еріку чудовою, тому коли тренер Ваймак спробував завербувати Ніккі той підписав контракт з Пальмето.

Ніккі навчається на другому курсі під час трилогії, але якщо врахувати цей проміжок часу між старшою школою та коледжом, то можна зрозуміти, що Ніккі найстарший гравець в команді (йому 23).

Раніше:

У першій версії (комікс), Ніккі не був членом команди він навіть не мав ніякого відношення до Аарона та Ендрю. Він був єдиною людиною, з якою товаришували члени команди з Екзі, за межмами самого поля. Взагалі, Ніккі створювався як залицяльник для Ніла: чим більше часу Джостен проводив з командою, тим більше у Ніккі появлявся страх, що той його забуде чи почне уникати.

Більш детально:

Ніккі приєднався до команди, коли комікс перетворився в повноцінну книгу. Ерік був створений кілька чернеток тому, але у всіх (крім фінальної версії, яка була опублікована) помирав ще до початку історії. В деяких чернетках, Ерік живе в Південній Каліфорнії та допомагає кузенам. (він працював у фірмі, спілкуючись англійською мовою. В майбутньому це б дало йому переваги при влаштуванні на роботу в міжнародну фірму).

У книзі Ніккі згадував, що під час вечірки в клубі на нього був скоєний напад через його гомосексуальність, тоді ще Ендрю чуть до смерті не забив злочинців. Спершу планувалося, що Ніккі і Ерік разом були в цій ситуації і п’яні гомофоби мали побачити їх. Ніккі вижив б у бійці, але Ерік помер у лікарні. Під час різдвяних канікул, Ендрю б вбив того чоловіка та приніс Ніккі шматок газети як доказ про скоєне.

Ніккі носив колечко Еріка на ланцюжку до кінця навчання в університеті. Після випуску він повернувся назад до Німеччини, де почав працювати в PR-компанії, де згодом б зустрів бізнес торговця Джона та закохався б ще раз.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь