Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Новина

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Був сонячний ранок. Цукурі прокидається від настирливого будильника. За віконцем співають пташки, їздять машини. Кому не спиться в таку рань? Так не хочется вставати, але треба. Вона встала і підійшла до дзеркала, у відображенні вона побачила дівчину зі сплутаним русявим волоссям довжиною аж до колін. Карі великі оченята і трішки підпухше обличчя на якому красувалися веснянки. Цукурі вмилася і привела волосся до ладу. Нанесла гель для брів, туш, зробила стрілки і нанесла блиск для губ, одягла кільця, ланцюжок та сережки. Одягнула дівчина білу сорочку, поверх її чорний жилет в клітку, чорні джинси кльош і того ж кольору конверси. Все ж таки як не було б начхати на шкільну форму, треба не виділятись. Замість портфеля був шоппер у якому кілограмові книги, зошити та інше. Дівчина не снідає, бо потім не встигає до школи. Зачинивши двері на ключ вона попрямувала на місце, де вона завжди зустрічається з своєю кращою подругою Кіміко. Ця дівчина має темно русяве волосся середньої довжини з освітленими пасмами, карі очі, також вона старша і вище Цукурі. Вони разом зайшли до кафе, щоб купити каву. Дівчатка були навіть популярними. В інстаграмі приблизно 10к. Вони не мають професійного фотоапарата або айфона останньої моделі. Просто наші красуні вміють фоткатись та фоткати інших. У них завжди є образ, місце та ідея для фото. Але й у школі вони авторитетні особи. Ні не тому, що вони курять або вживають алкоголь, вони якраз проти цього. Курити та пити у 13 не нормально, але в їхньому класі є й такі. Дівчата їх просто ігнорують. Наші подруги відмінниці і це доводить, що відмінники можуть красиво одягатися, бути популярними і не носити окуляри. Після уроків дівчата пішли додому, а потім гуляли. Вже йдучи додому нічним Львовом Цукурі дзвонить мама та повідомляє приголомшливу новину.

Вони переїжджають до Токіо. Дівчина сильно злякалася, як вона там сама без Кіміко, яка залишиться в Україні, але все обійшлося. Виявляється, родина Кіміко теж житимуть у столиці Японії. Але чому батьки вирішили переїхати? На це має бути якась причина. Через тиждень вони вирушили в Токіо, яке так і було переповнене духом літа. Вийшовши з аеропорту дівчинки шокували барвисті вулиці міста і їхні думки заповнилися новими ідеями для фото.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь