Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нове завдання, нові переживання.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Раді знайомству, вибирайте собі кімнати. У Вік є вільне ліжко, тому хтось з вас буде жити там. – сказав Ітан.

Близнюки пішли на другий поверх і вибрали собі дві кімнати ,які стояли навпроти. Сенді вибрала кімнату в кінці коридору. А Софії залишилась кімната з Вік. Вона була не проти, тим паче інформацію треба збирати.

Іт, Кет і Ігор сиділи перед ноутбуком. Їхня команда пробувала знайти інформацію ,про того дядька. Ігор знайшов точне перебування того чоловіка. Його звати Бен Браун, 27 років. Працює на Псів.

– Я так і знав, що це саме він, по камерах подивився,– Іт не був здивованим, – можна буде його залякать. Це буде не складно, можна ще й новачків відправити.

– Ідея не погана, але головне ,щоб вони не провалили завдання. – висловив свою думку Ігор.

– Головне навчити їх. А так дійсно ,мені це подобається.– сказав бос.

***

У Вік було забагато питань. Хто ця Софія? Звідки вона? В неї гарний акцент. В неї миле личко, безмежно гарні очі, в її очах видно все. В мене є якесь двине перечуття ,але я не впевнена в цьому.

– Привіт. Нам схоже довго жити разом, але я не впевнена ,що мене відберуть. – з чистою посмішкою сказала кудрява дівчина.

– Привіт, я надіюсь ,що ти пройдеш, думаю тебе можна пустити зі мною і Даміано. Ти будеш бойовою одиницею. До волі круто.

– Я раніше ходила на бойові мистецтва. Одного разу мені попався складний і сильний суперник. Не любий міг би його осилити. Мені вивихнули ліву руку. І буквально позбавили мене цього. Це єдине ,що рятувало мене в складні часи. Зараз все добре, але до цього я наврядчи зможу повернутись. – Софі це казала з сльозами на очах. Плакати вона не збиралась, не хотіла показувати свою слабкість. Але ж вона розповіла дуже болючу їй історію, своєму «ворогу». Що ж так притягує її до Вік?

– Мені дуже шкода.. – Вік приобняла свою знайому, виражаючи жест підтримки.

А Софі дала волю почуттям ,і плакала на плечі Вік. Де Анжеліс так би й сиділа поки Софія не заснула.

«Вона така мила , навіть коли плаче» були останні слова Вік перед тим як вона теж заснула.

– Вік, Софі.. – Даміано подивився на милу картину ,як його подруга лежить в обіймах з новою знайомою. Чи не лише знайомою?

Сфотографувавши дівчат він спустився вниз до команди.

– Вони не прийдуть, – хлопець показав фотографію команді.

– Дуже мило, але це все таки важливо, – прозвучало добре обурення Кет, – окей ,хай вони сплять, тільки якщо ти їм перерозповіси.

– Звичайно я перекажу.

– Так от, завтра вранці почнеться навчання. А точніше о 8 ранку. Також завдання поділяться на групи. З цим пізніше. Буде три головних теми. Психологія: ви будете вчитись в Каті маніпуляції, і інших речей. Боротьба: будете вивчати різні прийоми, захвати і т.д. ІТ в мене, там будуть різні схеми взлому. – розповів плани Іт.

– Всі готові пройти навчання? А також вибити собі нові імена і ранги?

– Готові. – відповіли троє новачків.

– А тепер всім спати, – зкомандувала Кет, – а то ще не повисипаєтесь.

Майже всім снились гарні сни. Софії снився якийсь кошмар, про її колишню любов. Вона прокинулась серед ночі, переглянувшись вона зрозуміла, що все добре. Слабкий місяць підсвічував їй в кімнату. На вулиці йшов легкий дощ. Вік обіймала Софі за талію. Ніхто з них не був проти. Вони насолоджувались цим моментом, знаючи ,що цього більше може не бути.

– Всім добрий ранок. Хто буде каву , Сенді?

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь