Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нова родина та проблеми!Я не хочу бути головною героїнею!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Якщо хтось в силу свого віку думає що попаданчиство це весело то ні.Осі, наприклад як я дівчина яка читала багато історій про попаданчество.Почалось це з років 10 і весь цей час до 15 думала як мені вмерти й нею стати.Але зараз мені
22 роки і я думала як мені піти в кафе.Але мої думки тоді перебив вибух що зніс стіну яка якраз на мене і впала.
І ось я 22 річна дівчина дивлюся в дзеркало та хочу зрозуміти як в дзеркалі може бути дитя 8 років.Я як брюнетка з початку свого життя була здивована побачити блонд.Також мої зелені очі чомусь стали голубими.І взагалі чому я не я.Звісно думки про те що
я попала фіг зна куди.І досі хочу зрозуміти що мені робити.Бо ні системи(яка булав більшості попаданців)в мене не було.А єдине з чого я могла взяти хоч крупинку інформації це був щоденник цеї дитини(в тілі якої я зараз).відкривши його я зрозуміла що тут зовсім інша мова.
Різні карлючки, але вона була мені зрозуміла.Це поки що єдиний плюс, але не зараз.
ось нарешті прочитавши цей щоденник я зрозуміла що я Еліс.Я живу в сім’ї.В якій Є батько, мати та 2 сестри.Живу на моє здивування в заможній сім’ї.В кожної з сестер є свій маєток який знаходиться на нашій території.І це дитя дуже сильно їм заздрити.Хоча чому воно заздрило.Величезна кімната
в стилі бароко.І як зрозуміла то і весь будинок в такому стилі.А ще на моє щастя це дитя не з сім’ї вбивць(як більшість попаданців)а з сім’ї торговців.Різко відкрились двері
-Еліс!Сонце моє ясне!-мене підхопив мій тато.Я це прочитала в щоденнику-Я тебе так люблю!Скажи що ти хочеш я все тобі куплю!
-Тато-я почала брикатися та питатися виповзти з обіймів-я хочу нову сукню!Та трохи цукерок!-я залишила свою спробу вилізти з обіймів
-Зараз сонце-він поставив мене та вибіг з кімнати
-В моєму минулому житті в мене тата не було, а тут він мене залюбить до смерті-пошибки сказала я, бо знаю що тут навіть в стін є вуха(це я прочитала в щоденнику.Дитя через вік дивувалось як її сестри та батьки це знають)
Різко в кімнату вбіг мій батько та як оперативник взяв мене на руки та поніс по коридору.Коридор був довгим, але ще більше мене здивувало те що він весь цей час мовчав.Я була навіть задоволена тим що ми мовчали й він не вів зі мною як з дитиною.Хоча я такою зараз є.Але мовчати вже 7 хвилин і перед цим любити мене на всі 200%.
-Тато, я куди ми?-я звісно пам’ятаю що хотіла цукерок та нову сукню, але це було для образу.
-Ох, сонце моє ясне.Сьогодні тобі 9 років-так ось чому вона була вбрана так гарно-і сьогодні ти пройдеш маленький тест.Ти будиш повинна здати кров.Добре?
-Добре татко-Бісова душа, тільки не говоріть що тут є магія.Я не готова бути головною героїнею в якої супер-пупер крута сила.Хоч мені й 22, але брати таку відповідальність на свої плечі.-Тато я трохи забула навіщо…Пробач.
-Зіронько моя я звісно тобі нагадаю-він почав щось згадувати.На моє щастя він доволі бистро згадав-Ось я згадав легенду, ти таку не знаєш.Тисячі років тому люди покорили собі 4 стихії завдяки науці, а один геній на генному рівні зміг імплантувати їх в людський ДНК.Але всі природні стихії не вдалося впровадити в людський організм.І так було 4 перші сім’ї.На наше щастя ніхто з 4 сімей не був в нашій сім’ї.Але їх назви ти дізнаєшся на тесті.Так ось 4 природні елементи:крига, вогонь та камінь А найсильніша по статусу та іншому це вода.
-А чому було погано?-Я надіюсь тут немає всякої таємниці 5 сім’ї по типу пітьми чи світла.Але вода мене здивувала зазвичай вона найслабша.Але вода в моєму світі є дуже сильною
-Тодіб за нами дуже слідкували.Бо в них проблеми, в них немає людей зі стихіями їм дуже потрібні люди хоча з крупинкою стихій.А ще в максимально рідких якщо 2 людини зі стихіями зроблять дитину, то рідких випадках появляються нові, але таких випадів один на мільйон і найсильніша сім’я їх забирає.Такою зараз є вода-коридор закінчивсь.Як можна робити наскільки довгий коридор, щоб встигти розповісти цілу легенду.І ось нарешті сходи…Боже правий
-А якщо в мене і буде крупинка сили?-все-таки потрібно знати як і від чого бігати пів життя, бо бажання в мене не має бажання бути головною героїнею.
-Тоді нам прийдеться сховати тебе від всього світу-він це так спокійно говорить.Він говорить про те що буде повинен сховати дитину від світу, бо в неї є сила.Боже ну не можна було переродити у світ який я хоча б знаю.
-А якщо знайдуть?То заберуть?-я звісно і в тому житті не сильно любила людей, але все таки побалакати з різними людьми все-таки хочеться.
-Тоді тебе забере сім’я в якої буде сила.Але серце моє знай що це буде наврядчи-Дякую що “заспокоїв” але душенька моя чую що я головна героїня цієї вселеної.Бо щось на мої пам’яті немає такої історії.А ще ми зайшли в  кімнату.
В ній вже чекала вся сім’я.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь