Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Не встиг..

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“Він такий красивий.. Цікаво, чи йому говорять про це..?”

 

Так, я стежу за ним.. Знову..

Я сам цього не помічаю, як починаю йти за ним..

 

“Його веснянки.. І пухнасте волосся.. Напевно приємне на дотик..”

 

Я дуже хочу провести з ним час.. Тільки мені бракує сміливості.. Я так заздрю Урараці і Ііді.. Навіть Бакуго проводить з ним більше часу ніж я.. Ця потреба у підгляданні з кожним разом все більша й більша, не можу нічого з цим зробити.. Майже кожен день він йде зі своїми друзями у бібліотеку, щоб зробити домашнє завдання, а потім йде тренуватися.. Я вже майже знаю весь його графік тижня.

 

Це так несправедливо. Чому я не зблизився з ним коли у мене була можливість..

 

“Хочеться обняти та пригорнути його до себе..”

 

***

 

Я знову забрав його річ.. Обіцяю, я обов’язково її поверну, тільки вона трохи побуде в мене..

 

 

“Футболка пахне прям як він.. Хочу відчувати цей запах кожну мить..” 

 

 

Якби він побачив що я роблю, він подумав би що я дивак.. Хоча, я сам так вважаю.

 

“Мені потрібно набратися впевненості.. Можливо, ми зможемо бути разом..”

 

Так дратує манера поведінки Ашідо.. Навіщо вона постійно сходить з розуму коли бачить що Мідорія і Урарака знаходяться разом.. Вони ж всього лиш друзі, чи не так?

 

 

***

 

 

Виявляється, наш клас настільки популярний, що по моїх однокласниках вже встигли зробити мерчандайз.. І я, звісно, зайшов в магазин і купив плюшевого Мідорію, попередньо накинувши на себе капюшон..

 

“Ця іграшка виглядає так мило.. Я буду спати з нею..”

 

***

 

Невже Мінета лізе не лише до дівчат?! Сьогодні він сказав Мідорії щось бридке та збоченське по відношенню до нього. В результаті, Мінета залишився каменувати, будучи примороженим до підлоги.

Чути подяку від Мідорії як бальзам на душу.. Я хочу чути це частіше.

 

 

***

 

 

“Невже це таки правда..?”

 

Сьогодні я ненавмисне побачив як Урарака призналася Мідорії в коханні, поки Ііда відійшов.. Він відповів взаємністю..

 

“Я не встиг..”

 

Я покрокував у свою кімнату так швидко, як тільки міг. Прибувши на місце, я майже плачу.

 

“Жалюгідно..”

 

Я постараюсь подавити усі ці почуття, але все ще буду піклуватися за Мідорію Ізуку, скільки зможу..

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь