Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Невдалий план

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

рекомендую ці пісні, для атмосфери <3

Жадан і Собаки – Автозак
Жадан і собаки – Бийся
Vivienne Mort – Лети

 

Пройшло кілька днів. Сьогодні було важке тренування в парах.(В класі 21 людина, тому уявимо, що Мінета з іншого класу, але постійно ошивається біля них. І так, я його недолюблюю…).

Дівчина вже одягнула форму героїні. Чорна обтягуюча водолазка знизу, фіолетово-лавандова, укорочена до талії куртка та такого ж самого кольору штани із сірим поясом, а на руках чорні рукавиці з вирізами для пальців, волосся було звично зав‘язане в два низькі хвости. 

 – Сьогодні урок у вас проведу я. – Перед дітьми стояв високий чоловік, відомий як Всесильний. 

 – Зараз ми поділимо вас на пари та роздамо ролі, хто буде злодієм, а хто героєм. – Біля героя №1 стояв класний керівник 1-А. Він вивів на екран рандомайзер. Завдяки якому буде зрозуміло, хто з ким в команді. 

 – Гаразд, почнемо з першої групи. – На єкрані з’явились перші імена героїв та злодіїв. 

 – Мідорія та Урарака герої, а Міна та Камінарі злодії. – Протягнув Айзава. Далі розподілили ще кілька команд, як черга дійшла і до Меріл. 

 – Бакуго та Серо герої, а Кірішима з Бакуго злодії. – Двоє підлітків переглянулось, червоні очі знову обдивлялись її з ніг до голови, особливо хлопець затримав погляд на її руках і пальцях, що завжди щось крутили, то улюбленне кільце з маленькою буквою «М», то олівець, легенько постукуючи ним по зошиту. Меріл трохи почервоніла від такого погляду, але сильної уваги не придала. 

 – Хто є хто? – Все таки поцікавилась дівчина. 

   Ти будеш в команді з Серо, тобто в команді героїв. – Посміхнувся Всесильний та похлопав Меріл по спині, криву посмішку Ейджиро потрібно було бачити. 

  Почався бій між Ізуку, Очако, Ашідо та Денкі. Через неуважність команда Міни програла, а інша група розвалила пів башні. Настав час для наступної команди. Меріл і Серо стояли на першому поверсі. 

 – Бакуго, є план? – Запитав чорноволосий.

 – По-перше, називай мене Меріл, думаю так всім буде комфортніше . – Він посміхнувся та кивнув. – По-друге, було б добре, якби ти підняв нас на дах. 

 – А якщо двері будуть зачинені?

 – Ти забув яка в мене причуда? – На руці дівчини з‘явився вогонь, на що хлопець тільки посміхнувся. Вони вийшли з будівлі та обережно прорахувавши де немає вікон, парубок підняв їх на верх. Двері справді були замкненими, але для Мері не було проблеми розплавити замок. Напарники тихо йшли темними коридорами, прислуховуючись до кожного звуку. Раптом хлопець перегородив їй дорогу рукою. 

 – Де вони? Вони точно мають через низ іти. – Катсукі крутився біля бомби. 

 – Ти забув про їх розмову в столовій? – Бакуго з подивом глянув на друга, не розумічи на що той натякає. – Твоя сестра питала у Серо, чи може той підняти себе і ще когось на врех. На одному з тренувань він зробив так з Камінарі, тоді підняти себе та Меріл йому буде запросто. – Катсукі злісно глянув на Ейджиро. 

 – Чорт, чувак, не можу я твою сестру називати так само як тебе. Короче, треба дивитись за всіма входами. – Команда героїв обережно пішли на верх, щоб обговорити план, тим часом у вежі спостереження Всесильний все коментував. 

 – Як він міг запам‘ятати таку маленьку деталь? – Пищала Ашідо, яка хвилювалась за подругу. 

 – Гарний герой завжди звертає увагу на деталі. – Клас продовжував спостерігати за ними. Обережно піднявшись на дах, дівчина почала розмову. – Тепір знаємо де вони. 

 – Але ми не напали. – Тихо шипів хлопець. 

 – Ми і не мали, ми просто пішли в розвідку,а зараз потрібно загнати когось сюди, потім через вікно влетимо до бомби, а там справитись з одним буде легко. – Хлопець кивнув, план здавався нескладним і важким одночасно. 

 – Можливо, я закріплю стрічку за щось і коли хтось побіжить за мною, зможу швидко потрапити на верх, а потім ми з тобою цибнимо вниз. – Друзі з посмішкою вдарили кулачки та почали виконувати свій план. Ханта закріпив стрічку за трубу, задачою дівчини було чекати біля краю та бути на поготові підпалити вхід, коли один із хлопців забіжить, щоб той не міг так швидко повернутись назад. Серо тихо йшов до бомби. 

 – Ну привіт. – Хлопець сперся об стіну. Катсукі такий жест не сподобався, він зірвався за ним, не слухаючи, що кричав Кірішима. Хлопець одразу зрозумів що до чого, але Бакуго його не слухав. В наступний момент дівчина почула як накручувалась стрічка, а за ним вибухи.

 ⁃ Давай! – Катсукі вибіг на дах, за ним зразу запалав вхід і падаючі балки почали завалювати його,тим самим не даючи хлопцю повернутись, не втрачаючи часу  команда героїв зцибнула вниз. Як у фільмах про ФБР, вони влетіли у вікно, Кірішима вже був готовий відбиватись, але план провалився, Катсукі зміг повернутись, знову два на два. Шанси на перемогу впали.  Меріл вміла робити захистне коло, але проти Катсукі воно не спрацює, а Ейджиро легко пройде, активувавши свою причуду, тоді залишилось тільки битись. А, до речі, в них був запасний план… Який герой піде у бій не маючи плана Б? Серо підхопиі дівчину та за допомогою стрічки підійняв її. Меріл в свою чергу відштовхнулась завдяки причуді, але долетіти вона не змогла, Катсукі її дістав. Дівчина полетіла у стіну та боляче приземлилась на підлогу, брат стояв над нею, доки на фоні йшла бійка між героєм та злодієм. 

 – Це кінець, сестричко. – Він вже хотів нанести завершаючий удар, але повалився на підлогу. Меріл схопила його за ногу та потягнула донизу, а сама швидко піднялась і побігла до бомби, доки Бакуго був дизореінтований. Виграла команда героїв. Меріл впала на коліна та важко дихала.  Повернувшись до класу, Всесильний почав коментувати. 

 – Це була гарна битва, але також були помилки. Юний Бакуго, ти мав послухати напарника та не бігти на дах. До юного Кірішими претензій немає, мені сподобалось, що ти запам‘ятав всі деталі, про які раніше говорили противники. Юний Серо, до тебе теж немає питань, а ти, юна Бакуго, так це справді не зручно. – Він погодився з тим, що раніше говориш Ейджиро. 

 – Гаразд, Меріл, коли ви двоє пішли перший раз вниз, то про розвідку я зрозумів одразу, твій план був заздолегіть зрозумілим, але мені сподобалось, як ти діяла, ти повністю знала причуду свого напарника, а також, що ти не кинула все в кінці, а билась до кінця, завдяки чому твоя команда виграла. Але план був продуманим, не до кінця. – Урок закінчився, багато хто поплівся в медпункт. Мері не була виключенням, Ашідо допомогла їй дійти, тому що через сильне падіння її нога постраждала. 

 – О дівчинко, в тебе тріщина, тобі бажано посидіти тут двадцять хвилин, а потім можеш йти. – Говорила Зцілююча дівчинка. Коли пройшло достатньо часу, Меріл підвелась і по трохи дібралась до педеодягальні. Вона змінила одяг та пішла на вулицю. Справді стало легче ходити. Біля академії дівчина побачила пінкі, Міна одразу кинулась до неї. 

 – Як нога?

 – Жива здається, а Катсукі де?

 – Не знаю, здається, ще в класі. – Міна як завжди знала все про всіх. 

 – Не хочеш на вихідних погуляти з нами? –  Запропонувала подруга. 

 – Тільки, якщо без брата. – Дівчата посміялись. Попрощавшись, Меріл почала чекати на Катсукі.

– Бакуго! – До дівчини підбіг Ейджиро.

 – Брата чекаєш? – Вона махнула головою. – Можеш не чекати, він з Деку залишився прибирати клас. 

 – Деку? О Боже, бідний Ізуку. – Дівчина прикрила рот рукою, а парубок похлопав її по плечі. Було лячно уявити, що цей бовдур може зробити з бідним хлопцем. 

 – Сподіваюсь, він виживе. До речі, нам здається в одну сторону, тому пішли; доки твій брат не побачив, що я ближче до тебе ніж на 5 метрів, бо тоді не жити вже мені. – По вулиці пролунав сміх. Піднявши погляд, Мері помітила Катсукі у вікні, який щось злісно викрикував. Дівчина рванула вперед тягнучи парубка за собою. Вони говорили, сміялась, як ви‘явилось, хлопець справді гарно навчався. 

 – Ми ж скоро в гуртожиток * заїдемо? – Дівчина була рада цьому, тому що в гуртожитку завжди починалось саме цікаве, це як літній табір. 

 – Так, думаю, це буде весело. Заїдемо якраз перед Хелуіном, пропоную влаштувати косплей-вечірку! – Ідея була чудовою, можна було б повеселитись, навіть, зануда Ііда не буде перешкодою. Розійшлись вони біля дома дівчини, прогулянка видалаьс дуже веселою та милою.

 

Ми ж скоро в гуртожиток* – В орігіналі вони потрапили туди пізніше, але в моїй історії 1-А переїде в гуртожиток через 2 місяці після початку навчання.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь