Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Моя дружина почала їсти на камеру

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

 

Присягаюся, все почалося досить невинно. У нас з моєю дружиною Керол настали важкі часи через пандемію, її звільнили зі своєї посади, а мої робочі години скоротили через те, що наші клієнти затягнули свої виплати за останні пару років. Нам, як і нам самим, потрібно було годувати маленьку Марсію та кота. Це з’їдало наші заощадження. Ми не хотіли бути поза домом. Ми були в нажахані.

 

Одного вечора, коли ми сиділи вдома, вона, принаймні я думав, жартома говорила про створення OnlyFans. Ми трохи погралися з цією ідеєю, і зрештою її обличчя стало більш серйозним, і вона почала говорити цифри. Я любив Керол, я довіряв їй, і, чесно кажучи, нам були б корисні гроші.

 

Ми ще деякий час говорили про це. Ми домовилися, що це не буде нічого непристойного чи еротичного, і вона запропонувала поїсти перед камерою. Мабуть, це класно, напевно, я так думаю. Я погодився. Це здавалося досить цікавим і нешкідливим

 

Почалося нешкідливо.

 

Ми встановили камеру у своєму вільному кабінеті обличчям до столу. Кожного другого вечора вона замовляла винос і їла там під час зйомок. Вона опублікувала б це будь-де в Інтернеті. Кілька місяців все відбувалося нормально, вона сама замовляла собі їжу, забиралася в іншу кімнату, поки ми їли за обіднім столом. Зізнаюся, гроші були хороші. Досить добре, щоб це фактично перевершити те, що вона заробила б, працюючи на нормальній роботі. Керол приїжджала на зйомки раз на день. Один день по обіді, а інший день на вечерю. Звичайно, вона трохи набрала вагу, але, чорт забирай, я не найяскравіший приклад міцного здоров’я.

 

Йшли тижні, і вона витрачала все більше часу на зйомки цих тирклятих відео про їжу. Ми виплатили решту автокредиту. Ми відклали значну частину нашої іпотеки. Ми змогли заснувати фонд на коледж для Марсії. Наш ощадний рахунок виглядав прекрасніше, ніж будь-коли. Її здоров’я, однак, не виглядало надто палким. Вона почала запихкуватись швидше, ніж зазвичай. Згодом вона перестала приходити на наші сімейні прогулянки в парку. Це було нічого страшного, лише пару разів на тиждень ми ходили розім’яти ноги. Через деякий час вона сказала, що воліла б поки що залишитися вдома.

 

У цей момент я почав трохи більше хвилюватися. Жодні гроші не варті того, щоб викидати своє здоров’я, навіть якщо наша страховка покриє все, що трапиться. Я пам’ятаю, як говорив з нею про це, що, можливо, їй варто сповільнити свій проект і, можливо, навіть повністю припинити його. Вона була розлючена на мене, вона плакала, вона запитувала мене, чи я все ще її люблю, звичайно, я сказав їй, що люблю. Я не брехав. Вона була коханням мого життя, вона подарувала нам нашу прекрасну дочку. Я піддався і просто благав її бути обережною.

 

Минуло ще кілька місяців, ми все рідше бачилися з нею, вона перенесла в офіс телевізор. Вона отримала більший, зручніший стілець, щоб сидіти. Вона набрала так багато ваги за півроку, що я не думав, що це можливо, і я точно знав, що це нездорово. Їй було важко стояти без сторонньої допомоги, і здавалося, що вона майже не пролізе в двері до кабінету, якби спробувала. Я знову поспілкувався з Керол і, клянусь, ніколи не бачив, щоб моя дружина була такою розлюченою. Її облича палало від обурення, коли вона махала рукою по дому: «Прибери свій ПРОНИРЛИВИЙ НІС подалі від моїх справ! Цей ВЕСЬ БУДИНОК і ВАС оплачуються моєю працею! Якщо ви мене тут не підтримуєте, то я знайду того, хто ПІДТРИМУЄ!» Наша донечка зазирнула і заплакала.

 

Жахливо було бачити її такою. Я не міг з нею сперечатися, вона підтримала нас на цьому етапі. На її вимогу я почав приносити їй їжу. Вона брала їжу і з огидою дивилася  на мене, доки я знову не виходив із кімнати. Будь-які подальші спроби, які я робив, примусити її зрозуміти що це ненормально, зустрічалися погрозами розлучення. Забрати доню. Знищити моє життя. Мабуть, я виправдовував себе принаймні нам було комфортно, гроші більше не були для нас проблемою, і цей конкретний кошмар не є тим, який я коли-небудь хочу повторювати.Раніше я вважав, що фінансові проблеми — це найгірший кошмар, з яким я коли-небудь стикався , але зараз я зрозумів що ні.

 

Минув рік, її настрій погіршувався і погіршувався, а Керол все більше захоплювалася своїми фоловерами. Я ніколи не думав, що опишу свою дружину як жахливу, але здавалося, ніби її кінцівки почали зменшуватися. Її руки й ноги виглядали як тонкі, непотрібні прикріплення до її маси. Її шия настільки потовстіла, що здавалося, ніби її голова прикріплена безпосередньо до її масивного тулуба. Її рот здавався набагато ширшим, ніж раніше, і вона майже завжди пітніла. Вона почала кричати на мене, щоб я приносив більше їжі, завжди більше, вона ридала і скиглила, якщо її не отримувала. Я був змушений робити це. Мені не хотілося, щоб вона страждала. Я ніколи не хотів, щоб вона страждала.

 

Місяць тому зник наш кіт. Це сталося тієї ночі, коли я вивів Марсію на дитячий майданчик. Керол написала мені повідомлення,

Я голодна. Принеси мені щось зараз.

Я написав у відповідь, що ми в парку. Ми не повернемося ще через півгодини або близько того.

Я голодую

Ми повернулися з парою великих піц для неї. Наш кіт трохи сором’язливий, тож я помітив його зникнення  лише пізніше того ж дня. Боже, я просто припустив, що ми залишили вікно відчиненим чи щось таке.

 

Я клявся, що я божевільний. Кінцівки Керол насправді виглядали так, ніби вони стали коротшими. Відступаючи всередині неї. Вона не була схожа на мою дружину. Можливо, це була не моя дружина.

 

Наступного тижня я вперше за деякий час переглядав наші облікові записи. Її депозити припинилися місяць тому.

 

Вона не слухала нічого, що я говорив. Я сказав їй, що їй потрібно звернутися до лікаря. Вона не могла встати. Я почав скорочувати кількість їжі, яку приношу їй, але це, здається, не зупинило її зростання, що тепер було помітно щодня. Все це викликало її гнів. Вона червоніла, її обличчя скривлювалося в гарчанні, з широкого рота летіла слина. Вона вказувала на зморщену, атрофовану руку й вигукувала прокльони, її очі були намистинами й сповнені люті, втоплені у її масивну голову. Її волосся почало випадати.

 

Я був збіса наляканий. Того останнього дня я не зміг зайти й погодувати її. Я чув, як вона кричить. Потім вона покликала нашу дочку. Марсія зайшла. Марсія не вийшла. Я занепокоївся. Я відкрив двері. Я побачив, як нога моєї єдиної донечки лежить біля основи монстра, який колись був моєю дружиною.

 

Вона з’їла її, боже, вона з’їла мою дочку. Коли я це побачив, я не міг поворухнутися кілька годин, але я знаю, що це не так. Монстр побачив мій нажаханий погляд. Я не знаю, що сталося. Я бачив, як монстр почав рухатись вперше після того, як він поглинув мою дружину, не знаю скільки місяців тому. Він піднявся зі свого місця, здавалося, що воно майже ковзає, тягнучись до дверей. Це бісохрінь не змогла пролізти через дверну раму. Воно сильно тиснуло на неї. Боже мій, я не міг поворухнутися. Двері кабінету почали жахливо скрипіти і випирати назовні, перш ніж я прийшов до тями. Побіг що є сили , сів у машину, поїхав. Я вийшов зараз.

 

Боже мій, моя дочко моя єдина дочко, що сталося з моєю дружиною з моєю любою, що я накоїв

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

5 Коментарі на “Моя дружина почала їсти на камеру



  1. Вау, неймовірна робота. Все ніби починається нормально. Звичайна сім’я, котра потерпає від нестачі грошей. І дружина, яка вирішила заробити гроші таким шляхом, хоча люди заробляють і куди гіршими шляхами. І те, як вона змінювалася, лякало. Шкода, що чоловік зрозумів, що пора тікати, коли втратив доньку. Робота прекрасна.

     
  2. Люблю такі роботи. На мою думку таке має мати окремий жанр “треш”. На диво реалістично від першого лиця, герой, мало говорить про власні негативні дії, він каже, що намагався її переконати, але ж ми не бачимо що б він визнав, що був не такий рішучий та наполегливий. Так природньо для людей, у тексті навіть є пояснення страх через гроші. Дуже атмосферна робота, схожа на непоганий жахастик. Хоч я прочитала мітки і мені було зрозуміло, що там далі”поїдання розумних істот” , мені реально стало страшно, читати після того, як вона здерла кота, бо очевидним було, що далі буде дитина. Авторе, а чому та дівчинка не кричала?