Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Масаж

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Поставив штангу на місце, Спартак безсильно сів на лавочку, що стояла біля нього.

— сходи сегодня на массаж, тебе нужно отдохнуть. – тренер поплескав Субботу по плечу, підтримуючи його таким жестом.

— добре. – тільки й відповів той. Сам він сьогодні також збирався на масаж, бо спина трохи боліла, що було в принципі не дуже звичайно. Зазвичай в нього був розклад, коли він ходить на масажі, але його масажер виїхала з країни, що трохи його засмутило.

— ти до якого ходиш? – запитав Спартак у свого тренера, бо йому потрібен був якийсь терміновий запис, а нікого нормального він не знав. Але точно був впевнений, що тренер його не підведе.

— сейчас, – він достав телефон і почав в ньому щось клацати. Як Суббота зрозумів, то він набирав якусь СМС-ку.

— через сорок минут у тебя массаж, адрес я тебе отправил. – Спартак підняв брову здивовано, зовсім не очікуючи щось такого.

— дякую, ти мені дуже допоміг. Чимось я тебе точно віддячу. – він пожав руку тренеру І пішов до роздягальні, де і були його речі.

 

 

 

 

 

 

 

Погода була гарною, навіть сам би Суббота сказав, що вона створена для прогулянок, але бажання не було ніякого.

Сьогодні чоловік так виклався на тренуванні, що не хотілося робили щось інше.

Сумка, що висіла на його плечі, відчувалася набагато важчою ніж зазвичай, хоча у ній було дуже мало речей – спортивний костюм, кросівки, вода і трохи маячні, яка від сили важила пів кілограма.

Тепер він точно відчував, що масаж не буде зайвим, а тільки допоможе його тілу.

Відкривши телефон, Спартак набрав у Гугл карті адресу, яку йому відправив тренер і зрозумів, що шкандибати туди пів години.

Зітхнувши, він зайшов до додатку і замовив собі таксі, яке ще треба було чекати п’ять хвилин. Просто дарма втрачений час, жахіття якесь.

Дістав навушники, Суббота включив собі мотиваційну музику, а саме рок і метал, який дозволяв йому розслабитися. Він рахував таку музику деструктивною, але сперечатися з тим, що це один з його улюблених методів позбавлення від негативних емоцій не міг.

 

В кінці то кінців це трикляте таксі приїхало. Сівши на заднє сидіння, Спартак поставив сумку на сусіднє місце. Водій на нього якось дивно дивився, видно, бачив таку людину вперше. Суббота навіть трохи посміхнувся від цієї думки, задоволений своїм почуттям гумору.

 

Поїздка була зовсім не довгою, за 5 хвилин вони вже приїхали на місце. Платити зараз не треба було, бо з нього вже зняли гроші.

На часах було без десяти шість, то значить ще десь ці десять хвилин треба проходити, бо Спартаку було взагалі не цікаво, як хтось комусь робить масаж.

Підійшовши до під’їзду, Суббота сів на лавку, бо більше робити не було чого. Місце було непогане, йому завжди подобалися спальні райони, де тихо, ніхто нікому не заважає і машин майже немає, які іноді заважають спати.

Через п’ять хвилин Спартак втомився чекати, тим паче йому треба було роздягнутися перед масажем, а це також забирає час.

Зайшовши в будинок, він озирнувся навколо і підмітив, що вже тут дуже гарно.

Суббота натиснув на кнопку виклику ліфта, а той одразу ж і відкрився. Мабуть, Спартак сьогодні дуже везучий.

Піднявшись на сьомий поверх, він знайшов квартиру під номером 97 і подзвонив у дзвоник, чекаючи поки йому відкриють.

Перед ним з’явився хлопець з кучерявим волоссям, яке було трохи розкуйовдженим. Від такого ледве дух не перекривало, бо Суббота був зовсім не готовий до такої краси.

— доброго вечора, – перший привітався власник квартири, відходячи від дверей, тим самим даючи змогу пройти гостю.

— доброго. – Суббота відповідав не емоційно, бо навіть таке не могло вибити його з колії, хоча він був впевнений, що майже кожен не зміг би нормально робити щось ще хвилин п’ять, якщо зустрів би людину, котра повністю підходить під твої смаки.

— Спартак Суббота? – почув чоловік і кивнув, підтверджуючи, що це саме він, а не якась нагла пика, яка могла прийти на час іншої людини й зіпсувати той настрій.

— я Євген, можна просто Женя, ніяких претензій. – той посміхнувся. Спартак не завжди зустрічав таких сонячних людей, бо працював трохи не в тій сфері, щоб бачити таких кожен день.

Спартак зняв курточку, а потім її перехватив Женя, вішаючи за петельку у шафу. Роззувшись, Суббота йшов за Євгеном, доки той не зупинився перед входом в іншу кімнату.

— так, роздягайся повністю, на масажному столі лежить рушник, прикриєш ним свої сідниці. – Женя весь цей час дивився в очі Спартака, а той у відповідь. Дослухавши слова чоловіка, Суббота увійшов у кімнату і прикрив за собою двері.

Стягнувши з себе чорні джинси і таку ж кофту, він прийнявся знімати останнє. Він на декілька секунд затримався, стоячи посеред кімнати абсолютно голим, але потім одразу ж приліг на масажний стіл, що був неймовірно удобним.

Почувши стук у двері, Суббота лишень сказав “так”, даючи зрозуміти, що заходити вже можна.

Євген, зайшовши у кімнату, на декілька секунд завмер і Спартак це помітив, але вирішив нічого про це не питати.

— мені потрібен масаж усього тіла, – повідомив його Суббота, — але треба приділити особливу увагу спині та стегнам. Можна давити сильно.

— а ви точно не новачок в цій справі. – хіхікнув Євген, а Спартак лишень трохи посміхнувся таким словам.

 

Женя взяв баночку масла в руки і трохи вилив його собі на долоні. Поставивши банку на місце, він почав розтирати його, щоб нагріти.

Коли до його спини доторкнулися, то Спартак одразу ж трохи розслабився, дозволяючи собі відпочити і ні про що не думати.

Руки обережно стискали його шкіру, а потім гладили її. Це був неймовірний контраст, який був родзинкою всього масажу.

 

Відчувши, як рушник трохи приспустили вниз, відкриваючи половину сідниць, Суббота ледве стримав рваний видих, який так і хотів вирватися з його рота.

Це було вкрай несподівано, тому у зазвичай спокійного Спартака була така реакція.

Женя лагідно, але з натиском проводив по попереку, що викликало у другого чоловіка бурний відгук.

Його член наливався кров’ю, за що йому було соромно. Йому, людині, яка ніколи не соромиться було соромно. Це де таке бачено?

Відчувши руку між своїх сідниць, Спартак все ж таки не зміг стримати голосний видих. Він знав, що це вже не частина масажу.

Євген прибрав руки від тіла Субботи, а потім взяв його за кісточки, трохи розставляючи ноги в сторони.

Спартак прибрав руки з того місця, де вони лежали і поклав їх на самий верх стола, стискаючи ліжко для масажу міцними руками.

— скажи, якщо тебе буде щось не задовольняти. – попередив Євген, хоча Суббота і сам знав такі прості речі.

Спартак розумів, що так Євгену буде не дуже добре, тому трохи підняв свій таз, опираючись на коліна та лікті, але ноги були вже досить сильно розведені, тому він знаходився не дуже високо.

Трішечки прогнувшись у спині, Суббота хотів було підірвати Євгена до якихось дій, або вже скоро він почав би домінувати, але тут він почув хриплий голос Жені:

— Спартак, господи, я хочу бачити твоє лице, повернися на спину. – він останній раз погладив кого по попереку, а потім прибрав руку, щоб тому було удобніше.

Суббота не хотів сперечатися, тим паче він любив тримати зоровий контакт під час сексу, тому одразу ж розвернувся, впираючись ліктями в масажний стіл, а сам трохи розставив ноги, щоб було удобно.

Євген, на думку самого Спартака, виглядав як людина, яка буде піклуватися і про задоволення партнера, і не прогадав.

Женя став збоку від чоловіка, щоб було комфортніше робити всі дії.

— що тобі подобається? – голос Євгена був дуже низьким по зрівнянню з тим, який був декілька хвилин назад.

— мені тут неудобно. – прямо сказав Суббота, а коли до Жені дійшов сенс його слів, то він одразу прибрав руки від тіла чоловіка і подав йому руку, щоб він міг встати.

Як тільки Спартак встав, не приймаючи руки іншого, він почекав, поки Янович проведе його в іншу кімнату.

Євген хитро посміхнувся і пішов вперед, махнувши головою, подаючи цим знак, що за ним можна йти.

Зайшовши у кімнату, де стояло здоровенне ліжко, Спартак одразу ж підійшов до нього, але сідати не торопився.

— лягай. – наказним тоном велів той.

У Жені ледве не відпала щелепа від таких слів, бо він ніколи не давав домінувати над собою, але в цей раз чоловіча аура Спартака його задавила, тому він все ж таки послухався його.

Спочатку той сів на ліжко, а потім пересунувся трохи вище і ліг головою на подушки.

Суббота виглядав дуже власним, це збуджувало, і саме тому у штанях Євгена зараз так сильно тиснуло.

— кажи, якщо тобі неприємно. – Спартак на всяк випадок попередив його, бо запам’ятав, що саме це робив інший, тому для нього це важливо.

Євген лише кивнув, розслабляючись.

Суббота підійшов до нього якомога ближче, забираючись колінами на ліжко.

Чоловік положив руки на внутрішні сторони стегон Яновича, розводячи їх в сторони, щоб було краще.

Жені в такій позі було дуже соромно, це було видно по його лицю, яке дуже сильно почервоніло. Спартак не міг пропустити цієї деталі.

Дихання Євгена стало рваним, він робив глибокі вдихи, але видихав коротко.

Суббота провів рукою від стегна до живота, проводячи пальцем навколо пупка, викликаючи цим табун мурашок.

Жені було незвично, але сказати що неприємно він просто не міг.

Спартак провів і другою рукою вище, зупинившись на тазових кістках, трохи натискаючи на ті і дивлячись в очі Євгену, щоб розуміти, нормально йому чи ні.

На це Женя ніяк особливо не відреагував, тому Спартак підібрався ближче до члена, але не торкався його.

Янович, буквально не контролюючи штовхнув стегнами уверх, намагаючись відчути хоч якесь тертя, але цього не відбулося.

Суббота трохи посміхнувся і подумав, що треба все ж таки роздіти чоловіка, бо тому, він був впевнений, неудобно.

Розстібнув усі ґудзики, Спартак встиг подумати, що йому в цього вистачило, але бажання побачити все тіло Євгена побороло його.

Женя трохи привстав, надаючи змогу зняти з себе сорочку.

Його тіло не було дуже накачаним, навіть не особливо підкачаним, але все одно було дуже приємним.

Ідеальна шкіра відчувалася під руками як дупця немовля.

Спартак поклав руки на груди Євгена, починаючи гладили ті, іноді зачіпаючи соски, що вже були чутливі і тверді.

Суббота не мав ерогенну зону саме на них, тому йому ніколи це не подобалося, але майже всі інші його партнери були чутливими в цьому місці.

Янович трохи смикнувся від різких почуттів, які він просто не міг бачити, через те, що вся його увага була повернута до блакитних очей Спартака.

Провівши долонями по рукам Євгена до самих зап’ясток, Суббота був задоволений станом Яновича.

Опустившись нижче, Спартак дихав майже на самий член.

— ти нічим не хворий? – запитання вибило Євгена з колії, але він розумів, що це знати дуже важливо.

— ні, але презервативи в мене є.

Суббота лишень промичав щось не дуже зв’язкове та нахилився до низу.

Поки його рука ще не була брудною, чоловік підніс її до рота та змочив слиною, щоб було приємніше.

Висунувши язик, Спартак доторкнувся до голівки члена Яновича, що була не дуже великою, як раз така, яка зможе доставити потрібне задоволення і ні краплі болі.

Євгена ледве не затрусило від задоволення, бо це було неймовірно. Він вже не контролював свої руки, тому поклав одну з них на потилицю Субботи, але не тиснув, бо розумів, що для цього потрібен час і віддавав увесь процес в руки чоловіку.

Рукою, яку Суббота облизав, він доторкнувся до основи члена, починаючи потихеньку двигати нею вверх-вниз, бо поки що не міг увібрати в себе весь прутень.

Увібравши в себе трохи більше половини, у Спартака спрацював фарингальний рефлекс, від якого він не міг позбавитися, але ніхто не казав, що йому це не подобалося.

Слини було багато, бо чоловік спеціально виділяв їх якомога більше, щоб замінити нею лубрикант.

Євген сів, але не став міняти позицію, щоб не переривати дії Спартака, які приносили йому дивовижне задоволення. Він потягнувся рукою до сідниць іншого, а незабаром ляснув по ним, слідкуючи за реакцією чоловіка.

Суббота задоволення простогнав, пускаючи вібрацію по члену.

Женя стиснув сідницю у своїй руці, простогнавши через зуби.

Рука Євгена лягла на поперек Спартака і той вип’ятив зад, бо так було удобніше, та й естетично гарніше.

Янович одразу зрозумів, що йому треба робити, тому все ж таки прибрав руку і простягнув її до приліжкової тумби. В першому ящику в нього завжди лежали презервативи і лубрикант. Зараз йому потрібен був другий.

Діставши баночку, Євген відрив її і вилив трохи собі на пальці, а потім почав розтерти, нагріваючи.

Через декілька секунд Женя потягнувся до заду Субботи і, доторкнувшись до кільця м’язів, обережно просунув половину першого пальця.

Спартак від неочікуваності поперхнувся і в нього виступили сльози.

Євген просунув один палець до самого кінця, що було не дуже багато, але викликало деяку реакцію в іншого.

Спартак підніс обидві руки до члена Яновича і трохи стиснув його, починаючи сильніше насаджуватися і різкіше двигати руками.

В цей час Женя просунув другий палець в анал Субботи. Він вже не соромлячись сам насаджувався на пальці, бажая відчути щось трохи інше, але сам розумів, що цього недостатньо.

Євген попав по простаті і із вуст Спартака вирвався голосний стогін, який він і сам ніколи не видавав, таке було вперше.

Субботі було важко смоктати і відчувати в собі пальці разом, тому він висунув члена з рота і уперся лобом в тазову кісточку Яновича, рвано видихаючи.

Чоловік прикусив губу, тому стогони вже були набагато тихішими, але коли Женя почав попадати по простаті все частіше і частіше, то стримувати їх було неймовірно важко.

— Господи, Женя, я вже не можу. – майже спокійним тоном сказав Суббота, а потім поплескав Яновича по руці, щоб той її витягнув.

— надягай презерватив. – не замітивши того, щоб Женя не робив, сказав той, бо вже й справді не міг чекати.

Євген трохи посміявся з таких слів Спартака, але сперечатися взагалі не збирався.

Витягнувши з тумби презерватив, Янович на шляху розірвав його, дістаючи. Суббота в цей час сів на коліна, складаючи руки на стегна, спостерігаючи за процесом.

Євген розтягнув контрацептив по члену, а потім кинув погляд у очі напроти, які дивилися на нього у відповідь.

Суббота трохи посміхнувся, а для Жені це грало велику роль, бо ця дивовижна посмішка не давала нормально дихати.

Спартак підвівся з місця і підповз до Яновича і, штовхнув його в груди, щоб той ліг, сів на нього зверху, поставивши коліна по обидві сторони від його стегон.

Вивернувши руку назад, Суббота взявся за член і направив його в сторону свого аналу.

Прикривши очі і закусивши губу, той почав обережно насаджуватися, повільно опускаючись все нижче і нижче.

Для стійкості Спартак поставив руку на груди Яновича, упираючись на неї.

Стогін сам вирвався з його уст, коли він повністю вмістив в себе статевий орган.

Суббота опустив голову вниз, щоб його лице не бачив Євген, а той в цей час взявся за сідниці Спартака і почав обережно й повільно допомогати йому рухатися.

Свої гучні стогони відгукуються в голові оглушливою луною, ніби відштовхується від стінок черепної коробки. Його переповнюють емоції, серце б’ється в шаленому темпі про грудну клітку, а кожне найменший рух, кожен поштовх б’є в ціль, змушуючи Спартака задихатися від передозу відчуттів.

Пальці граються із сосками, то погладжуючи, то щипаючи, через що Суббота вигинається дугою, втрачаючи рівновагу. Знає, що не впаде.

– Жень, швидше… – бурмоче немов у непритомності, задихаючись власними стогонами.

Збудження накриває його хвилею з головою. Спартак згинається до грудей Євгена і рукою, що тремтить, проводить по своєму члену кілька разів, різко, але з відтяжкою, доводячи себе до крайньої точки, стогне кудись у шию чоловіка і втрачає зв’язок із реальністю.

Женя, двинувшись ще декілька разів, закінчує в презерватив і виходить зі Спартака.

Суббота з тремтячими руками злазить з чоловіка, сідаючи на ліжку.

— де в тебе серветки? – кого голос тремтів, як і завжди після оргазму, але він цього зовсім не соромився.

— в другому ящику. – лишень і сказав Женя, а потім отримав пачкою серветок, яку кинув інший чоловік в живіт.

— я залишу собі твій номер, в тебе мій також є. – Сказав Спартак і пішов у кімнату, де все починалося.

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Масаж