Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Літо, 1972

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дорогий Ремусе!

Як твоє літо? Моє паскудне.

Минулого тижня було весілля Белатриси. Принаймні її більше не буде в Гоґвортсі. Ми з Реґулусом були шаферами, і нам довелося одягнути зелені мантії. Однозначно не мій колір. Уся моя родина була там, це було жахливо. Шкода, що ти не бачив, що Бела зробила зі своїм волоссям. Вона виглядала, як навіжена. Цисі теж пофарбувалася – в білявку! Тепер вона виглядає, як її чванливий хлопець, Мелфой. Не можу повірити, що моя тітка дозволила їй, моя мама точно б не дозволила мені пофарбувати волосся.

Шкода, що ми не можемо використовувати магію поза школою. Я досліджую закляття в татовій бібліотеці і вже знайшов декілька неймовірних для Слинявуса на наступний рік.

Джеймс сказав, що його батьки дозволили мені залишитися у них влітку. Мої батьки ніколи не дозволять мені поїхати до Поттерів, але можуть дозволити мені залишитися в Петіґру, тому я змушу Піта запросити мене. Джеймс сказав, що тебе він теж запросить. Сподівають, ти зможеш приїхати. Це буде круто, прямо як у школі.

До скорої зустрічі,

Сіріус О. Блек

***

Вітаю, Ремусе!

Сподіваюсь, ти гарно проводиш час, і маґли не сильно докучають.

Мама і тато сказали, що дуже чекають на тебе в гості. Сіріус намагається вибити собі ціле літо, це було б дивовижно. Якщо ти можеш приїхати, дай відповідь на цю сову якнайшвидше. Мама сказала, вона напише твоїй Наглядачці, якщо треба.

На все добре,

Джеймс

***

Привіт, Ремусе!

Джеймс і Сіріус сказали, що вони намагалися з тобою зв’язатися, але ти не відповів. Я сказав, що ти, либонь, не знаєш, як працюють сови. Просто прив’яжи листа до їх лапи, як ми це робимо, і відпусти. Вони самі знають куди летіти.

Сподіваюся, ти зможеш приїхати.

Пітер

***

Дорогий Ремусе!

З тобою все гаразд? Ми так і не отримали відповідь, сподіваюсь, ти не намагався використовувати маґлівську пошту. Я вже в Поттерів, і тут круто. Його батьки справді чудові, не те що мої.

Джеймс вже трохи мені надокучив. Він вирішив, що ми вдвох маємо потрапити до команди з квідичу в цьому році, і кожен день будить мене о шостій, щоб потренуватися. Вкрай збожеволів. Хоча це весело, тож якщо Ґрифіндору потрібен відбивач, я, мабуть, спробую потрапити в команду. Не можу дочекатися, щоб показати тобі свою мітлу, ти зможеш політати на ній, якщо захочеш. Можливо, тобі більше сподобається літати, якщо в тебе буде пристойне спорядження.

Джеймс вважає, що твоя Наглядачка не дозволить тобі приїхати. Як думаєш, якщо ми напишемо Дамблдору або Макґонеґел, вони зможуть дістати дозвіл? Зрештою, ти чарівник, ти не маєш стирчати з маґлами усе літо.

Якщо ти не зможеш приїхати, то хоча б на алею Діаґон за речами для школи ти приїдеш? Може, зустрінемося там усі в серпні?

Сподіваюся, у тебе все гаразд.

Сіріус О. Блек

***

Здрастуй, Ремусе!

Мародери без тебе не мародери, будь ласка, приїжджай! В нас багато місця, і мама не проти. Я треную Сіріуса і Пітера для квідича цього року. Думаю, якщо ми вирішимо твою проблему з висотою, ти можеш стати пристойним відбивачем.

Тобі подобається бити всяке, чи не так? І ти, напевно, найсильніший з нас, тому мені здається, це має сенс. Сіріус теж хоче бути відбивачем і може тебе всьому навчити. Я пошукаю свою стару мітлу в сараї, я можу віддати її тобі!

Джеймс

***

Привіт, Ремусе!

Будь ласка, приїдь і врятуй нас від царства терору, що влаштував Джеймс. Я навіть не хочу в команду з квідичу.

Пітер

***

Дорогий Ремусе!

Сподіваюсь, ти отримуєш наші листи. Ми починаємо хвилюватися.

Ми всі їздили на алею Діаґон, це було круто. Мама Джеймса купила нам морозиво і дозволила робити, що ми хочемо. Ми, певно, години три провели в «Якісних Товарах для Квідичу»! Я дуже хотів вибратися до маґлівського Лондону і знайти крамницю з платівками, але нам не дозволили виходити з алеї.

Андромеда надіслала мені новий альбом. Мерліне, ти просто зобов’язаний це почути, Люпине! Це краще, ніж «Electric Warrior». Це краще за ВСЕ НА СВІТІ! Впевнений, що співак, насправді, чарівник. Ти чув про Девіда Бові?

Ти добре проводиш літо? Як воно – повернутися назад?

Напиши мені!

Сіріус О. Блек

***

Сіріус

Буд ласка непиши мині більше. Не можу четати і наглядачка бісется черес сов.

Побачемося в потягу.

Ремус

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

5 Коментарі на “Літо, 1972