Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Лист брату

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

На годиннику 18 година травневого вечора. Помахом палички та заклинанням “Люмос!” в маленькій кімнаті з’явилося світло. Я знову сідаю за стіл і витягаю чорнила. Також з шухляди дістаю пустий лист. Він ніби сам проситься,щоб на ньому щось написали. “Як же почати?”-думаю я.
Ніколи ще так довго я не роздумував над листом. Бо сьогодні особливий день…2 травня. Рівно рік як його нема.
При згадці брата по моїх щоках котиться сльоза. Але я намагаюсь тримати себе в руках і швидко її витираю.
–Ну що ж…Почнем?–говорю я сам до себе і беру до рук темно-синє перо.

“Дорогий мій брате…Як ти? Сподіваюсь, в тебе все прекрасно! В минулих листах я все розповів тобі про моє життя,тож в цьому буде щось інакше.. Воно давнє та забуте,але так кортить його .
Пам’ятаєш як я вухо втратив? Ти тоді такий не смішний жарт сказав,про слимака. В ту мить я не хотів вірити,що ти мій брат.
Або пам’ятаєш який розгардіяш ми зробили в останній рік навчання? Так,так з тією жабою Амбрідж. В неї така пика була,що досі при згадці сміюся. Нам тоді ще всі дякували,бо як би не ми,вони писали СОВ.
Ех,ти тільки згадай,як ми блискуче грали в квіддіч. За всю історію цієї гри в Хогвартсі ще не було таких шикарних відбивачів.
Та все ж таки,пам’ятаєш,як ми плі-о-пліч билися за нашу улюблену школу? За Хогвартс…Хочеться вернутись у всі ті часи та прожити їх заново. З тобою.
Завжди твій брат-Джордж”

Я видихнув. Але не знаю чи з полегшенням. В сотий раз перечитую цей лист. Подекуди є великі та малі сліди від сліз.
Лишилось лиш засунути його в конверт,наклеїти марку та відправити адресату.
Зробивши все,я встав з стола. Тихо та повільно пройшов кімнатою і спустився на перший поверх.Там не було світла,то ж кімнату освітлювало тільки захід сонця. Оглянувши її я зрозумів, наскільки тут брудно.
В кутку знаходилась штора,яка закривала від всіх щось. Я нікому не дозволяв дивитись,що за нею. Тільки я,Джордж,міг її відсувати.
Я зрушив її з місця та побачив запилючені листи. Там їх було сотні,або навіть більше. І всі вони були призначені одній людині.
Я кинув листа,який ніколи не прийде адресату.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

6 Коментарі на “Лист брату



  1. Ідея чудова, вийшла гарна замальовка. Проте раджу завсети бета-рідера, який буде правити помилки (їх достатньо). Також краще в художньому тексті числа писати літерами: шоста година, друге травня. Дякую за роботу, хай щастить!