Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Листи до Санти

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ПОПЕРЕДЖЕННЯ – фанфік з тих часів, коли я думала, що саме Джонні буде лідером НСТ)))

* * *

Джонні вирішив, що як майбутній лідер, він має зробити щось для своєї команди, наприклад, приготувати всім подарунки на Новий Рік. Ну, ок, міні-Рукіси дістануть цукерки. Нє, він не жадний, просто їх кількість зараз непогано так зросла, а він не настільки глобальним лідером має стати. Здається… Хоча, це ж СМ…
Спочатку він думав подарувати всім няшні рукавички, але не був впевнений.

Одного вечора, коли всі вернулися в гуртожиток, вони побачили записку, в якій було прохання написати свої мрії/ побажання/ задуми Санті і покласти у спеціальну коробочку, яка лежала внизу. Такі штуки вони любили і тому ажіотаж навколо коробки розвернувся швидко.

Джонні мовчки сидів за столом, теж роблячи записи, і не подавав вигляду, чиїх то рук справа. Йому було приємно, бо всі щось старанно писали на листочках і кидали в пункт призначення. Навколо було чути:
— Цікаво, а то писати щось таке, що можна принести, чи можна абстрактне?
— Нууууу, ти пиши, а там розберуться, напевно.
— М… А на цей рік чи взагалі?
— Та давай на цей. Хоча… Хто його знає…
— Думаєш, можна писати про цукерки, чи то і так буде в придачу?
— Ага, в нас дієта. Не можна про то писати, самі принесуть, якщо вважатимуть за потрібне.
— А тойво… Я напишу про дебют. Чи нє… Ще подумають, що підганяю… А в них свої плани.
— Не думаю, що щось страшне станеться, але на всяк випадок можеш написати щось більш матеріальне.

По кімнаті лунав задоволений гул, шуркання папірчиків, сміх, місцями ржач, а через добру годину все стихло, бо всі порозходилися. Джонні вже хотів взяти коробочку і прочитати, як з якогось кутка з*явився Тен з листком в руках.

— О, Джонні, ти ще не спиш? Теж дописував?
— Дописував?
— Ага, тепер все готово! – З гордим виглядом виконаного обов*язку Тен закинув листок в коробку.- На добраніч!

Джонні стало дещо не по собі і, звичайно, першим ділом, він відкрив саме Теновий листочок, який був причеплений до ще 1 листочка і до ще 1 , і до ще одного… І все було списано в побажаннях.

Ага, ок…

Тепер Джонні був переконаний, що ідея подарувати няшні рукавиці була не така вже і погана.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь