Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кімната на вимогу

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Невдале переслідування Драко Мелфоя Гаррі Поттером.

Попрощавшись із Герміоною і пообіцявши їй, що він не буде знову весь вечір стежити за Мелфоєм, Гаррі відправився до ліжка. Він намагався заснути, чесно, але сну не було в жодному оці. Тому, Поттер взяв карту мародерів та мантію-невидимку і, із відчуттям провини, що збрехав найкращій подрузі, пішов, очевидно, стежити за слизеринцем. Той ходив на сьомому поверсі біля входу, як Гаррі знав, до Кімнати на вимогу.

 

Пришвидшивши ходу, Поттер наздогнав Мелфоя і встиг за ним увійти до приміщення. Він почав швидко роздивлятися кімнату. Дивно. Нащо цьому тхору кімната із великим ліжком, застеленим смарагдовою білизною, каміном, столиком, накритим на двох, та диваном. У нього побачення? З ким?

 

Тут пролунав скрегіт старих дверей і ґрифіндорець поспішив відійти подалі від входу. Який дурень, навіть не перевірив чи нікого поблизу нема. Побачивши гостю, Гаррі отетерів. Неможливо. Просто неможливо. Що тут забула його найкраща подруга Герміона?

 

Він побачив, як ці двоє обмінялися поглядами та посміхнулись.

 

– Привіт, Драко. Я скучила, – промовила стиха Герміона, підходячи до Мелфоя та обвила руки навколо хлоп’ячої шиї.

 

– Я теж скучив. Це все твій Поття. Не дає кроку вільно ступити. Ти ж знаєш, що нам не варто поки викривати свої стосунки.

 

– Звісно, я розумію. І не називай так Гаррі, він мій друг, – насупившись попередила Герміона.

 

– Менше розмов, більше діла, – відповів Драко і припав вустами до губ Ґрейнджер.

У тихій кімнаті Гаррі чув поцілунки, тріскання палаючих дров у каміні та своє серце, яке билося, мов скажене. Він не міг повірити своїм очам. Хотілося втекти подалі, але хлопець попадеться, а він не хотів, щоб Герміона дізналася, що він збрехав їй.

 

У цей момент поцілунки перейшли на шию дівчини, яка почала видавати тихі звуки від задоволення. Гаррі не міг на це дивитись, він відвернувся, щоб просто не бачити, як його подруга лижиться зі слизеринцем. Від шурхоту падаючого одягу, Поттер вилупив очі у стіну перед собою. Ось для чого ліжко. О ні, ні-ні-ні. Він влип. Зараз Герміона, його правильна, вихована Герміона буде тра…

 

– Дракооо…- тихий стогін ґрифіндорки обірвав його думки і хлопець різко розвернувся, щоб побачити, як Драко-грьобаний-Мелфой став на коліна перед Ґрейнджер, щоб заритись обличчям у неї між стегнами.

О, Мерлін. Гаррі не міг відвести від цього видива очі. Чистокровний слизеринець став на коліна перед маґлородженою, щоб їй відлиза… Стоп. Про що це він думає і чому досі не відвернувся? Поттер знову втупився у стіну, заткнув собі вуха та молився, щоб це швидше закінчилось і вони або розійшлись, або заснули.

 

Тимчасом, оголена Герміона відкинула голову назад і протяжно застогнала, опираючись на плечі Драко. Його язик, губи і ці пальці, о Мерліне, ці довгі вмілі пальці її погублять. Це мистецтво кунілінгуса має отримати визнання найкращого, а Мелфоя нагородити честю бути його представником. Від маніпуляції слизеринця у дівчини почали тремтіни ноги і вона розуміла, що вже близько.

 

– Не зупиняйся, будь ласка, я близько. Драко, я так близь.. Ах.. Таак, – викрикнула Ґрейнджер.

 

Поки ґрифіндорка приходила до тями після оргазму, Драко плавно вилизував її лоно заспокоюючими мазками. Коли дівчина змогла нормально стояти, вона потягнула Мелфоя за комір, щоб той встав і захопила його губи палким поцілунком, відчуваючи власний терпкий смак на язиці.

 

Не збираючись більше чекати, Герміона почала зривати одяг із хлопця. Його охриплий від збудження сміх пройшовся по кімнаті. Коли вони вже обидва стояли голими, Ґрейнджер повела слизеринця до ліжка і змусила його сісти. Вона осідлала його коліна, а Драко швидко начаклував змазку. Коли дівчина опустилася на член, приміщення заповнив спільний стогін. Мелфой допоміг Герміоні почати рухатись, притримуючи її за сідниці. Ривки пришвидчились, а кімнату заполонили пошлі звуки плескання тіла об тіло та гарячих поцілунків.

 

 

 

Навіть із закритими вухами Гаррі міг чути ці звуки, а ще запах сексу.

 

Драко відчув, як почали пульсувати стінки лона Герміони і поклав палець на клітор, повторюючи кругові оберти, злегка натискаючи.

 

– Давай, Герміоно, кінчай. Кінчай на мій член, – проричав Драко, а тоді відкинувся на ліжко, тягнучи за собою дівчину і почав вбиватися у неї.

 

 

 

Ще кілька ривків і Ґрейнджер викрикнула його ім’я, стискаючи хлопця своїми бедрами. За нею перейшов лінію Мелфой та кінчив у Герміону.

 

Вона поклала свою голову йому на груди, намагаючись віддихатись. Драко залишив легкий поцілунок у неї на маківці і потягнув до подушок.

 

– Обіцяю другий раунд, – промовив Драко, накриваючи ґрифіндорку пледом. О ні, подумав Гаррі, – але спочатку поспимо.

 

Поттер зміг тихо видихнути із полегшенням.

 

– Я сподіваюсь на це, – відповіла Герміона, виписуючи щось у Мелфоя на грудях. – А як же вечеря, яку ти підготував?

 

– Вона під заклинанням стазису. Ми зможемо поїсти коли-завгодно, – Драко обгорнув дівчину своїм теплом, поклавши одну руку на її зад, а іншу під голову, розмістивши її на лопатках. – Спи, люба.

 

– На добраніч, Драко.

 

Вже через п’ять хвилин можна було почути лише сопіння пари. Гаррі тихо прокрався до стіни, у якій одразу проявились двері, і якнайтихіше вийшов у коридор. Досі перебуваючи в шоці, він дібрався до свого ліжка і швидко заснув, думаючи попросити Рона накласти на нього Забутятус.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Кімната на вимогу



  1. Вау, просто вау. Я прям відчула на собі ті є самі емоції, що і Гаррі, сподіваюсь це відіб’є у нього бажання слідувати за Драко)
    І дякую величезне за фанфік!