Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

коли одна вдома

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

• Ти зачиняєш всі двері, не дивлячись на час доби. Ти кажеш собі та іншим, що то для того, щоб ніяка людина не увірвалась до твого дому, але ти точно знаєш, що захищаєш себе від чогось набагато гіршого.
• Привид дому слідкує за тобою зі сходів, зникаючи коли ти повертаєшся в його сторону.
• Моторошно тихо.
• Ти думала, що закрила двері до підвалу, але вони завжди відкриті, коли ти проходиш повз.
• Що то був за звук?
• Твій собака дивиться в коридор і скулить на пусте місце.
• Ти знаєш, що воно не пусте.
• Ти спускаєшся до підвалу за чимось. В кінці кімнати є істота. Ти паралізована. Її очі вдивляються у твою душу, поки вона підходить. Коли вона стає ближче, то зникає.
• Ти почуваєшся інакшою і підіймаєшся догори, так і не взяв потрібну річ.
• Ти навіть не зачиняєш двері до підвалу.
• На кухонному столі кров. Ти ігноруєш її.
• Несподівано на вулиці стало темно. Як довго ти була у підвалі?
• Ти закриваєш штори й жалюзі, знаючи, що вони не зупинять те, що правда захоче побачити середину дому.
• Вхідні двері вже незачинені.
• Твій улюблений серіал переривається на рекламу, так що ти йдеш на кухню попити. Ти повертаєшся до статичного екрана телевізора. Канал не змінився. Ти сідаєш і дивишся в будь-якому разі.
• Істота з підвалу замінила привида дома на його місці на сходах. Вона не відпускає тебе.
• Чутно стук у двері. Ти розумієш, що постукали у всі двері одночасно.
• Ти не бачила свого собаки декілька годин, але ти чуєш його вий з місця, куди ти не зможеш дібратись.
• Твій родич повертається додому, він виглядає інакше, ніж коли залишав дім. Цілком нове лице.
• Він зачиняє двері до підвалу.
• Собака вітає його, махаючи хвостом.
• По телевізору йдуть новини.
• На кухонному столі немає крові.
• «Чому штори закриті?»
• Він їх відкриває. Сонячні промені ллються звідти.
• Зараз середина дня.

преклад тексту цього автора:https://rocky-mountain-gothics.tumblr.com

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь