Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кленовий сироп з імбиром

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Анотація:

Шейн завжди вважав себе альфою. Перш ніж залетів… А скільки омег у нього було… І ніхто навіть не здогадався, що з ним щось не так!

 

***********

Джордан Маркс довго не міг відвести погляд від парочки однокурсників, що самовідано трахалися за зачиненима дверима. Він давно знайомий з Елом Харлі – симпатичним омегою, котрий мав гарненький фейс і світлу, коротку зачіску. Сьогодні він пустував з якимось темноволосим альфою і схоже, удвох їм було дуже добре.

У своєму універі Джо мав славу наймогутнішого і найкрутішого альфи, на котрого рівнялися всі курси. А закохані до нестями омежки, вилися навколо нього зграйками, наче метелики, що бездумно летіли в безжальне полум’я. Він ні в чому не відмовляв собі, поєднуючи навчання та допомогу батькові у сімейному бізнесі. Маркс навіть не вважав себе розпусником і кобелем – він завжди чесно і прямо говорив про свої наміри. Інша річ, що не до всіх одразу доходить…

Ось наприклад, йому подобалося влаштовувати такі ось невимушені посиденьки та тусовки, які плавно переходять у потрахушки. Альфам це подобалося, та й тендітним омегам також. Це чудова можливість скинути напругу після пар чи знайти партнера на найближчу течку чи гон. Жодних зобов’язань, тільки секс. І його однодумців це влаштовувало.

Джо відчував як повільно, але невпинно його накриває тягуче збудження, що передує початку гону. Він йшов повз, коли почув характерні стони і унюхав палкий та пекучий аромат імбиру та кленового сиропу. Ніколи раніше він не чув, щоб альфа ТАК пах! Від Елла також пахло імбиром, але до цього аромату додавалися нотки меду. Омега томно застогнав, прогнувшись у талії і брюнет підхопив його рукою під живіт, притягуючи до себе і повертаючи його голову, щоб охопити палкі уста і поринути у насолоду глибокого цілунку. Продовжуючи вбиватися в податливе тіло ззаду, незнайомець жадібно водив долонями по біленькому животику Елла і соскам-бусинкам. Блондин закотив очі від задоволення, підмахуючи стегнами, а Джордан мало сам не скінчив, спостерігаючи як витончена рука з тонкими пальцями охоплює невеличкий та охайний, член його колишнього коханця. Пройти повз та залишити усе як є він просто не зміг.

На звук дверей, що відчинилися, обидва хлопці зреагували спокійно та відсторонено. Підняли очі і не відриваючись від сексуального акту кинули короткий погляд у сторону Джордана. Ніхто з них не спробував прикритися чи зупинитись.

– Я приєднаюсь. – Коротко пояснив Маркс.

Елл кивнув головою і повернувся в колінно-ліктьову позицію. Він з радістю прийняв до рота величезний член гостя, захлинаючись від слини і радощів (маленький збочинець любив такі забави, але лише з тими, хто йому подобався. На щастя Джо входив у цей список).

Мінет розв’язав язик альфи і хлопець поспішив рознайомитись із напарником.

– Шейн Інверс. – Напівстонучи прошепотів альфа із кленово-імбирним запахом.

Маркс не без подиву відзначив, як його завів цей голос. У нього з’явився сильний конкурент. Шейн не виглядав масивним, його мускулатура явно поступався Джордану, але сильне підтягнуте і рельєфне тіло змушувало пускати слюні навіть альф. Довгі стрункі ноги з гарними ікрами та округлими сідницями, робили його привабливим для самців. Чорне довге волосся доходило до лопаток і липло до спітнілого, від ігрищ, чола. Обличчя немов у скульптури янгола, що ними прикрашають собори – такі ж тонкі, елегантні , але мужні риси.

Коли Еллі затиснув своєю дірочкою член Шейна, той судорожно почав виплескуватись в омегу, жадібно хапаючи ротом повітря. Все тіло альфи тремтіло, здавалося вібрує навіть повітря. Прекрасні губи хотілося охопити і зминати у пристрасному поцілунку. Зчіпки не допустили, щоб блонді не залетів, тому брюнет вчасно вийшов із омеги. Джо із задоволенням вилизав текучий анус Елла, насолоджуючись смаком сперми що стікала по розмореному тілу омеги. Яким же законченим збочинцем він почувався в цю мить! Але пофіг. Бажання застилало йому очі і Джордан сліпо слідував за інстинктами.

– Маркс, що з тобою? – здивовано запитав Еллі, коли звернув увагу на божевільний погляд сірих очей.

– У тебе течка? – здивовано спитав Шейн у омеги.

– Ні. Гадаю у Джордона гін почався!

Шатен ніяк не прокоментував своїх дій. Він просто підтягнувдо себе омегу  і увігнав у нього свій фалос до кінця. Блондин скривився, але наступні поштовхи розморили його і принесли хвилю насолоди. Він і не сподівався, що йому вдасться розвести на секс одразу двох альф.

Шейн довго і ніжно витрахував його міски своїми майстерними поцілунком взасос. Рукою він затиснув невеличкий член омеги, не дозволяючи передчасно злитися. Елл матюкався, але коли оргазм накрив його він так довго тремтів від оргазму, що незабаром скінчав насухо. Брюнет видоїв з нього все, що міг.

Але сам альфа залишився незадоволеним, тому змінив Джо. Він мучив омегу розміреними рухами, входячи під такими кутами, що Харлі подряпав йому спину, мліючи від солодких і огненних ласк. Весь цей час Джордан заворожено спостерігав за ними, пестячи свій збуджений стержень. Запахи імбиру, кленового сиропу та меду змішалися і дражнили його ніс. Звір усередині гарчав і пробивався назовні.

Коли Шейн відчув між своїх сідниць пальці іншого альфи – несподівано для себе, зомлів і відчув незнайоме по силі збудження… Долоня нового знайомого пройшлася між сідниць і ковзнула до ніжного бутончика ануса. Коли палець Джордона проник усередину, брюнет скрикнув і спробував відштовхнути чоловіка. Але сильніший альфа перехопив його руки, не дозволяючи відсторонитися. Палке дихання опікало ніжну шкіру шиї. Брюнет завмер, припинивши вторгнення в блондина, але Елл цього не помітив, оскільки спостерігав за двома самцями і дрочив від картини, що розгорнулася перед ним. Альфи виглядали настільки гаряче, що жодна порнуха не йшла в порівняння. Трохи розтягнувши Шейна, шатен штовхнувся в його гаряче нутро, змушуючи жертву вимучено простогнати. Темноволосому було соромно до остраху перед його омегою і водночас, присутність глядача розпалювала його нерви. Біль від першого вторгнення починав зникати і на його місце прийшли нові дивовижні відчуття. Його розпирало від потужного фалоса альфи, котрий вправно і скаженно ковзав туди-сюди. То штовхаючись до упору, то майже виринаючи із вузенької дірочки. Шейн кусав губи. Джо кусав загривок Шейна. А щасливий яойщик Еллі весело дрочив на всю цю картину. Член його самця, як і раніше, не залишив його нутро і омега почав сам на нього насаджуватися, через що обличчя брюнета перекосилося від кайфу та болю, а Джо за його спиною видав задоволений ситий рик.

– Ні! Ні! – схлипував Шейн, одночасно з тим його очі закотилися від кайфу.

-Так Так Так! – всупереч верещав омега.

Джордан нестримно стогнав, вриваючись в нутро цнотливого альфи з таким приємним кленово-імбірним ароматом. Огладжуючи юнака по оксамитовій шкірі, він дістався до яєчок і приласкав їх, спостерігаючи через плече коханця за туманним поглядом Елла.

– Ммммм! – пробурчав він на вухо брюнету. – То п*зда який ти вузький!

– Та пішов ти…

Шейн не договорив, бо його заткнули нахабним жорстким поцілунком. Його біль переріс у насолоду і пульсуюча точка всередині нього вибухнула мільярдами зірочок. Він скінчив у Елла і той туго охопив його своїми внутрішніми м’язами. Альфа за спиною, міцно притиснув його до себе за талію. Плавлячись від бурхливого оргазму, Джордан вкусив Шейна в загривок, залишаючи багрий візенук мітки. Це виявилось болючою несподіванкою. Вузол усередині брюнета роздувся і наповнив його нутрощі чужою спермою.

Здригнувшись усім тілом, Інверс визвірився на злочинця.

– Я тобі не сука, щоб мітити мене! Дідько! Боляче…

– Зараз-зараз, – бурмотів йому на вушко шатен. – Все минеться і тобі буде добре.

– Не буде мені добре! Твій вузол у мене в дупі! Коли в’язка скінчиться – ти труп!

На що задоволений Джо тільки вилизав нахабному коханцю шию і палко поцілував вуста, що болячи кусались. Аж до крові. Він трохи пограв з вузлом, спостерігаючи як Шейн тремтить від міні оргазмів і посміхаючись легенько гладив його рум’яні та спітнілі стегна.

***

Вже місяць йому нездужало. Елл – його хлопець зовсім недавно телефонував, запрошуючи провести течку разом. Але Шейну було не до того. Вранці йому було зле аж до блювоти і безглузді гормони бомбили просто нещадно. Кожен свій гон із 16 років він переносив досить тяжко. Мама заспокоювала, казала, що це просто перехідний вік, усе налагодиться із віком.

– Та де там!

Палата лікаря зовсім його не тішила. Повна жінка засяяла обличчям, помітивши симпатичного молодого альфу і вказала йому на гінекологічне крісло для омег. Шейн скривився, але слухняно сів, закинувши ноги по сторонам. Єлизавета Пилипівна була гарним фахівцем, нехай і спеціалізувалася більше на омегах.

– Ну і принади у вас, тітко Ліза.

– Мамі привіт, рідний. І це не принади, так зручніше.

– А раптом хтось зайде?

Жінка, що доїдала пончик весело помахала факом у бік зачинених дверей. Потім вона полізла одним пальцем у зад пацієнтові і той злякався від несподіванки. Що вона там розгледіти намагається із цим розширювачем?

– Вітаю, любий, та ти залетів!

– Не смішний жарт.

– Та ні. Саме те. Ти омега!

– Блін, давайте без ваших лікарських найобів!

– Слухай сюди, Інверсе! Я випишу тобі направлення, а УЗД все покаже.

– Давайте сюди ваш направлення!

І ось він стоїть на ганку поліклініки, червоний від сорому і витріщається на знімок “плоду”.

– Твою матір!

А мамі треба розповісти! Вона ж усе життя думала, що народила сина-альфу … А вийшло як у казці ” … Народила цариця в ніч, чи то сина, чи то дочку …”. А найголовніше – Шейн завжди вважав себе альфою! А скільки омег у нього було… І ніхто навіть не запідозрив, що з ним щось не так!

Життя здійснило крутий віраж на триста шістдесят градусів, і хто він тепер? Той самий Шейн. Щоправда, трішки вагітний. До такого його життя не готувало. Поки брюнет тихо ох**вав повз пройшов симпатичний омега, кидаючи в його сторону кокетливий погляд. Недоальфа глянув на нього як на клінічного ідіота.

– Алло, мамо? Я заїду до вас із татом. Потрібно поговорити.

Запах імбиру та кленового сиропу продовжував свою підривну діяльність. Він наполегливо не хотів змінюватися і ставати омежим. Зате у Шейна з’явився час осмислити своє “переродження”. Хлопець протяжно зітхнув і поряд хтось підсів, плюхаючись на сусіднє місце. Аромат чорного шоколаду та меленого перцю вдарив у ніс, від чого новоявлена ​​омега скривилася ще дужче.

– Може досить мене ігнорувати?

– Може досить липнути до мене?

Сірі й блакитні очі обмінялися пострілами та розійшлися.

– Тобі мало було по яйцях отримати? За добавкою прийшов? Я ж і відірвати їх можу… – спокійно заявив Шейн так спокійно, ніби міркував про риболовлю.

– Повторю всоте, нам Потрібно поговорити. Серйозно та без твоїх спалахів гніву.

Джордан здавався похмурішим за хмару і впевненість у своїх силах підкачала Інверса. У справжній сутичці, якщо альфа перестане піддаватися, він скрутить Шейна як дитя.

Ця розмова відбулася на обідній перерві. Вони вийшли на дах, звідки альфа вигнав стороніх людей. Джордан не знав з чого почати, тому втомлено протер очі.

– Пробач Шейн. Я не мав цього робити. У мене почався гон.

– Можна подумати це все змінює!

– Ти теж альфа, мусиш зрозуміти… – і спостерігаючи, як його коханий закипає від злоби, додав – Це все омежий запах! Якби не Елл я б не накинувся на тебе! У вас аромати схожі…

Було гидко слухати таке безглузде пояснення. А ще було дуже прикро, що якби не його колишній хлопець, то цей кльовий, розумний альфа нізащо не звернув увагу на нього. Так прикро, що сльози полилися з очей. Шейн відвернувся, ховаючи обличчя, а у Джо серце зупинилося. Він відчув себе останнім бидлом. І навіть гірше ніж бидло – справжнім покидьком, бо йому хотілося все це повторити. Щоб тільки вони вдвох і більше нікого. Та навіть лягти під брюнета, аби тільки мати можливість знову торкнутися цієї світлої шкіри, пестити красиві плечі, відчути під пальцями тверді м’язи преса… Фіг з ним! Він навіть погодиться на просту дружбу, аби людина, в яку він закохався до непритомності не зникла з його життя.

Раптом омегу сильно смикнули за рукав і ретельно обнюхали. Із сірих очей посипалися блисківки.

– Чому від тебе пахне іншим альфою?!

Шейн ледь не помер від цього могутнього рику. Хлопець навпроти, судячи з погляду, був готовий до стрімкого та жорстокого вбивства.

– Ти що хворий? Яким альфою? Омегою! Від мене пахне омегою!

– Не заливай. – Примружився самець, оскалившись. – З ким ти трахався після мене?

Не пам’ятаючи себе від страху, брюнет відступив назад, упираючись у поручні.

– Ні з ким!

– Не бреши мені!

Джордан Маркс невблаганно наступав уперед.

– Я не брешу! У мене нічого не було після тієї ночі!

Попри все шатен зупинив свій тиск.

– Мені все одно хто був у тебе раніше. На тобі моя мітка. Ти мій!

Удар у щелепу прилетів несподівано, але очікувано. Наступний Джо заблокував, скрутивши руки та утримуючи тонкі кисті за спиною. Шейн засовався, але до нього міцно пригорнулося масивне тіло самця.

– Ти кобель!Довбограй! Сучий син! Альфу від омеги відрізнити не можеш?! Я ненавиджу тебе Джордан Маркс! Котись в Пекло!

– Можеш не продовжувати, я тебе зрозумів. Дай мені договорити.

Норовистий однокурсник замовк, непевно витрыщаючись на шатена.

– Я кохаю тебе..

– … П*зда!

– Знаю, – альфа посміхнувся самими куточками губ.

– Ну, якщо в нас день выдвертих розмов… Тоді я теж маю для тебе новину.

Руки, що стримували його, трохи послабили свою хватку.

– Я… – омега почервонів до кінчиків вух. – Кхм! Загалом ти… коли мене пов’язав… Я… Я…

Як же невимовно соромно було вимовити щось таке колишньому альфа-самцю.

– Я вагітний!

Сірі очі довго моргали ы не подавали ынших ознак розумного життя.

– Чого мовчиш, ідіоте, зовсім сказати нічого? Батько у нас ти і до ворожки не ходи!

– Ти що омега?

– А ти тугодум, вітаю!

– І ти залетів від мене? – як сомнамбула повторював альфа, що продовжував дурніти на очах.

– А більше ніхто і не здогадався б трахнути альфу, щоб перевірити!

– Я не розумію твоїх жартів.

– Течки доведеться чекати довго, місяців 9, може більше. До тебе в мене їх не було. Я завжди вважав себе альфою. Перш ніж залетів…

***

POV Шейн

На округлий живіт весь універ дивився з підозрою та жахом. З Елом ми офіційно розлучилися – на цьому наполіг мій новий хлопець (вгадайте хто?). Щоправда, омега явно дав зрозуміти, що дуже навіть не проти повторити секс утрьох і що радий за нас.

Мої батьки були в шоці (від того, хто я), рідні Джордана просто випали в осад, коли він нас познайомив. Вони наполегливо відмовлялися вірити в те, що я омега. Я й сам у це слабо вірив. Чесно кажучи, у моєму житті нічого страшного та кардинального не сталося. Щоправда я зовсім не уявляв, як з психічної точки зору я можу народити дитину, але над цим мені допомагав мій майбутній чоловік. Дуже вже він любив переконувати мене в моїй природній сутності… У ліжку, звісно.

Я підвівся із-за парти і попрямував до наступної аудиторії. Високий і усміхнений шатен відчинив мені двері, пропускаючи вперед.

– Сьогодні приїдуть мої дідусі…

– О, Господи! Ти ж не хочеш, щоб у них стався серцевий напад?

Мій коханий подарував мені короткий поцілунок.

– Вони попереджені.

На нас витріщалася група альф біля вікна. Косі погляди почали дратувати.

– Це все через мій запах! Вони вважають нас збоченцями.

– Який же ти недалекий! Вони так свердлять тебе поглядом, тому що не можуть навіть наблизитись до тебе. А якщо спробують я їм повідриваю нафіг все що стирчить, щоб не облизувалися на мого Істинного!

– Це вже занадто. – Зітхаю. – Хто при здоровому глузді покладе погляд на альфу?

Лукаві очі хитро посміхнулися. Ласкаво…

– Ти явно недооцінюєш свою свою зовнішність і свій неймовірний аромат!

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Кленовий сироп з імбиром