Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Квіти краще куль

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тиждень.Юаса усвідомлювала що вона еспер.Що все своє коротке життя мала надздібності.

Її здатність називається “Квіти краще куль”.За допомогою неї вона з насіння може вирощувати квіти.Змінювати колір, форму й інше.Але якщо квітка вже виросла, то тільки коли вона її торкається.Але зараз вона може вирощувати тільки щонайлегші квіти.Щось по типу ромашок і кульбабок.Тільки якщо вона буде розвивати її, то вже зможе вирощувати щось складніше.

Але зараз це не важливо.Дві години тому  дівчинка 12 років дізналась що з наступного вівторка буде тренуватися, щоб стати вбивцею.Її шок неможливо було описати.Вона тиждень тому була безхатьком дізналась що вона еспер та повинна стати вбивцею, бо цитата -“Ти остання.Якщо ти не станеш, то наш рід закінчиться.В тебе не має вибору, ти повинна!”.А на інші запитання її сказали що пізніше.

А зараз вона сидить в якійсь з багатьох спалень що є в цьому маєтку.І хоче зібрати себе до купи і зрозуміти як не потішитись на якійсь люстрі.

Двері відкрила якась з покоївок

-Міс Юаса вас в кабінет кличе Містер Хієда.

-Я надіюсь він там помирає.-хоч вона це і сказала но все одно пішла в сторону дверей-Попрошу відійти

Д-добре-покоївка бистро побігла по коридору

-(Як він задовбав.Як можна, так вбите мирне життя за один тиждень.Щоб ця повія бистріше померла)-Коридор промайнув повз неї та її думок.

Величезні двері з дерева.Ці двері були ніби перешкодою що стоїть між Юасою та Хієдою.Між руйнівником життя та жертвою в її лиці.Між ними не буде миру доти вони не знайдуть компроміс в їх стосунках.

– Добрий день, старий дурню!-відкриваючи двері з посмішкою сказала Юаса-Навіщо ти мене звав?

-Добрий день, Юаса-сказав Хієда відкладаючи книгу-Побалакати про твого вчителя.Я не буду тебе навчати доти доки ти не станеш сильнішою.

-Ну я і так проти тебе у своєму житті

-Ось анкети-він показав на кучу паперу -Там всі теж вбивці.Кожен і навіть жінки.Можеш вибрати кого хочеш.

-Я з радістю тут би повісилась, а не вибирала вчителя.Але розумію що мені це не дозволять.Так?

-Звісно.Ти остання.Я не можу мати дітей.А ти єдина дитина що залишилась в нашому роді.В тебе не має вибору.

-Чому ти не міг знайти якусь іншу дитина або іншого родича.Я не повірю що я прям єдина?

-Наша особливість в тому що ми можемо мати тільки 1 дитину.Ця наша особливість є доказом того що ми родились від інцесту ще в 15 віці коли наш рід і з’явився.

-Я завжди знала що ти псих, але не настільки.В мене життя за тиждень зламалось, а ти кажеш що наш рід це плід інцесту!-двері були зачинені з таким ударом що вікна трусились.

Коридор знову промайнув повз неї.Вже в кімнаті вона лягла і почала думати що ще станеться за цей тиждень.

-(Що ще станеться?Наш рід плід інцесту….Я навіть не можу щось йому сказати.Він помішаний на родині.Я не маю вибору ким я хочу бути.Хоча в мене є ідея.Може коли я зможу виходити на завдання і там помру?Хоча він мене і так воскресить…)

До кімнати знову зайшла покоївка і поклала на столик паперу.

-Містер сказав вам віддати.Я можу йти?

-Звісно.-Юаса піднялась і підійшла до столику.Вона взяла і почала продивлятись анкети.

Всього 30 анкет.Не еспери 18, залишається 12…Здатність 9 нічим її не допоможе та й досвіту в роботі мало.Залишається 3…

Танака Хідеміцу

30 років

Здатність:Кислота сліз-її сльози при активації здатності стають кислотою.

Ямада Акійосі

23 років

Здатність:Зірковий кат-коли людина подивиться йому в очі то попаде в несправжню кімнату з пристроями для катування, але біль все одно буде справжнім

Прочитавши його анкету Юаса навіть не стала читати третю.Ямада її зацікавив…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь