Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Знайомтесь

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Лізі тягнула дуже важкі коробки. Вона просила Пітера допомогти вони ж все таки брат і сестра на що Пітер їй відповів «– Лізі, відвали сама тягни». Потім вона намагалася попросити Бакі який сказав що не дуже хоче. Зараз в вежі перебували тільки Бакі і Пітер тому інших попросити вона не могла. Дотягнувши коробки до місця. Вона пішла перекусити до кухні. А тут вже й Тоні, Стів, Сем повернулись.

–Лізі, маєш вовчий апетит. Я відкриваю холодильник, а там пусто прийшлось йти до магазину.–Сказав Тоні, а хлопці посміявшись. Що дуже зачепило дівчину відставивши тарілку з кульками вона вийшла їй було огидно.

–Що це з нею?– запитав Сем.

–Звичайний підлітковий вік.– відповів йому Старк.

Одягнувши шорти та футболку Лізі одягнула навушники і сказала ШІ

– П’ятницю, відімкни весь зв’язок зі мною.– Лізі зняла годинник який їй подарував колись Старк. Попередньо знаючи що там є чіп та міні інтелект який докладає Старку про її здоров’я, місцезнаходження та інше.

– Міс, ви впевні?

– П’ятницю, виконуй.

– Слухаюсь.

Та пішла гуляти по Нью Йорку. Зайшла в магазин купити сигарет. І далі почала роздумувати над словами і іншими проблеми. Вирішивши ще купити пляшку вина. На годиннику десята вечора, а її ще нема.

Тим часом в вежі

– Усім привіт, ніхто не бачив Лізі– залітаючи на кухню питає Пітер.

– Я її бачив після обіду.– Відізвався Тоні

– Угу, добре дякую.

– А що сталось ? І чому ти не в ліжку?

– Лізі, ніде не має. Точно потрібно її зателефонувати. П’ятницю, набери Лізі.

– Вибачте містер Паркер, але міс Паркер відключила усі контакти для дзвінків

– Годиник. П’ятницю, глянь у годинику є чіп де Лізі?

– Міс Паркер, залишила годинник у вежі.

– Може вона сама прийде?– запитав Стів.

– Добре, давайте поки по ліжкам, а далі подивимось.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Знайомтесь