Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Залежність

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вона мала улюблену роботу, якою вона жила, але було в цій роботі і те, що вона ненавиділа усією душею.

 

Лі Темін. Він був головною і найпопулярнішою моделлю в їхньому агентстві. Його хотіли усі. У всіх сенсах. І він не був на публіці гордий або зарозумілий. Ні, він був милий і гранично товариський і добрий.

 

Але тільки вона знала його інше “Я”. Ігри з легкими наркотиками, алкоголем та сигаретами. Його любов до жорсткого, на межі з жорстоким сексом та його потяг до швидкості та ігор чужими почуттями. Він міг трахкати все, що рухається, ставлячи чергову рисочку у своєму списку завоювань. Він не спав ні з ким двічі.

 

Дівчина була грьобанним винятком із його чітких правил.

 

Завжди, коли траплялося якесь лайно в його житті, жодна не могла вгамувати його спрагу та його біль.

 

Де б він не був і що б він не робив, він просто з’являвся на її порозі і вона завжди була готова дати йому все що він попросить. В будь-який момент. І він забирав всю її без залишку, а потім зникав.

 

Вона хотіла вбити його, щоб позбавитися цього, але не могла.

 

Вона чекатиме його появи, адже він був її залежністю.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь