Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дорогий Чімін: з любов’ю ЮМ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дорогий Чімін,

Ти пускаєш слюні уві сні. Це не мило.

Або

Деякі записки, які Юнгі написав для Чіміна за ці роки.


ця робота є перекладом

посилання на оригінал: https://archiveofourown.org/works/23868802


Дорогий Чімін,

Я пішов в студію, якщо ти будеш мене шукати. Приходь, якщо хочеш випити кави.

P.S. Ти пускаєш слюні уві сні, це не мило.

 

Дорогий Чімін,

Після моєї останньої записки пішли чутки, чи ми спали(чи все ще спимо) разом. Це доволі кумедно. Хочеш, щоб це продовжувалось? Я б міг симулювати стогони, коли допомагаю тобі з твоїми уроками по музиці. Або ти міг би, так як це твоя кімната. Або ми можемо включити якесь порно на фоні, так як симуляція стогонів звучить весело лише до того моменту, як ти захрипнеш. Щойно зрозумів, наскільки це може бути важко.

P.S. По секрету скажу, що, мабуть, вартувало би з тобою переспати. Тоді всі жарти виправдались би.

-ЮМ

 

Дорогий Чімін,

НІЯКОГО ГЕЙСТВА!

Ти, очевидно, уникаєш мене, і я щойно  бачив, як ти врізався в стіну, коли намагався втекти від мене. І тепер мені доводиться засовувати запистки тобі під двері, тому що ти не хочеш говорити зі мною і робиш з мене сталкера.

Це був жарт, гаразд? Припиняй морозитись.

Я почну підписувати свої записки, тому що ти казав, що твої друзі почали писати такі ж, і ти плутаєшся. Однозначно, ти поганий друг, так як навіть не можеш розпізнати мій почерк.

-ЮМ

 

Дорогий Чімін,

Тобі не подобається, як я підписую записки? Це Юнгі Мін! Що тут незрозумілого?  А хто це, по-твоєму, був? Я намагався бути крутим, і не розумію, що зробив не так.

-Юнгі

P.S. Щасливий?

P.P.S. Будь ласка, поясни Техьону, що я не псих. Він не перестає витріщатися на мене, кожен раз, коли ми зустрічаємось.

P.P.P.S. Я знаю, що це звучить непереконливо, так як я підсунув тобі цю записку через вікно, але це твоя вина, що ти не говориш зі мною довше ніж п’ять хвилин, перш ніж втекти, як від прокаженого. І ще, я хочу повернути свій светр. Я знаю, що він в тебе.

 

Дорогий Чімін,

Ти знаєш про який светр йде мова! Чорний, і зелений, і сірий. І ще той противний жовтий. Насправді, він мені не потрібний. Я просто дуже дріб’язковий.

Здається, що ми розходимось. Але суть не в цьому. Суть в тому, що ти мене уникаєш, і мені від цього погано. У мене завжди є додаткова чашка кави, тому що я весь час забуваю, що ти уникаєш мене. І мені доводиться випивати її, тому що не хочу виливати. І тепер я не сплю по ночах через каву, яку ти мав би випити.

P.S. Якщо ти все ще не зрозумів. Я намагався сказати, що зараз я дуже стресую і все це твоя вина.

 

Дорогий Чімін,

Я розумію, що ти робиш. Ми спілкуємось, але ти все ще періодично мене уникаєш. Ти навіть не можеш подивитися мені в очі.

Знаєш, що? Ти сьогодні був дуже милим в МОЄМУ светрі. Але ти не почуєш, як я це говорю, тому що уникаєш мене.

Навіть не питай, чому це приклеєно до твоїх дверей. Якщо ти можеш хоча б подивитися мені в очі, я не буду засовувати тобі записки під двері.

-Юнгі

 

Дорогий Чімін,

Бачиш, що відбувається, коли ми проговорюємо речі, які нас хвилюють? Ми би так і не зустрілися, якщо ти б так і продовжив бігати, як Наруто, кожен раз, коли бачиш мене.

І все це було через ЮМ? Звідки я мав знати, що всі придумали ім’я для нашого шиперення? І Юнміни? Серйозно? Очевидно, що Мініміні найкращий варіант.

-ЮМ (це, очевидно, Юнгі Мін, на Юнміни, але ти це і так вже знаєш)

 

Чімін,

Я більше не буду підписувати свої записки, так як мені ліньки. І також я більше не буду писати “дорогий”, тому що все це марна трата паперу та чорнила, а більше того мені ліньки. Чекай, це вже занадто довга записка.

 

Чімін,

Я залишаю для тебе записки, тому я я краще висловлюю свої думки, коли пишу. І ще, я не найкращий оратор, і коли говорю, то частіше виглядаю придурком. Хоча я всього на двадцять відсотків придурок, а не повністю. Простіше кажучи, це мій спосіб спілкування з тобою. Це відчувається більш інтимним, коли я пишу на папері, а не в телефоні, незважаючи на твої скарги. Я знаю, що ти зберігаєш всі мої записки. Я бачив коробку заповнену ними. Переставай брехати і бути хмуритись. Це моя фішка. Знайди собі щось інше.

P.S. Я знаю, що ти читаєш це, Техьон. Це не круто. Це лише між нами двома, переставай вже.

P.P.S. Тебе це також стосується, Намджун. Для мене ти мертвий.

Ця частина записки для Чіміна: давай зустрінемось сьогодні ввечері там, де зазвичай. Люблю тебе.

 

Чімін,

Привіт, мій хлопець.

Бувай, мій хлопець.

Щиро,

Твій хлопець.

P.S. Мій хлопець звучить дуже мило, тобі так не здається? І ще, я вже говорив, що ми тепер зустрічаємось.

 

Чімін,

Дякую тобі за крем для рук! Ця суха погода дуже погано впливає на мої руки. Але, можливо, ти дав мені його, тому що дуже сильно любиш мої пальці? Чекай. Це значить, что я маю подарувати тобі нижню білизну?

Клянуся, я люблю твій характер більше, ніж твій зад.

 

Чімін,

Гаразд, можливо, я заслужив ігнор минулої ночі. Ти явно не вмієш цінувати хороші жарти. І свій зад. А мав би, тому що в тебе найкращий АКТИВ*. Ха ха. Зрозумів?

(* в оригіналі була гра слів, яку я не змогла перекласти: “…because it’s your greatest ASSet.” дослівно: “тому що це твоя найкраща якість”)

 

Дорогий Чімін,

Я вже все зрозумів. На другий день це вже не смішно. Мені дуже шкода.

Мені подобається твоя надзвичайно красива усмішка, як робить мій день кращим, гаразд? Тепер ти щасливий? І твій голос. Мені він подобається настільки сильно, що ти навіть не уявляєш. Слухати, як ти розмовляєш, це теж саме, як піти на концерт улюбленої групи, але безкоштовно, тому що ти мій хлопець.

 

Дорогий Чімін,

Ми вже можемо припинити сваритися? Мені дуже сумно.

 

Чімін,

Як я мав зрозуміти, що в тебе боліло горло всі ці дні, і тому ти не розмовляв зі мною? Бачиш, саме в таких випадках і потрібно писати записки.

Я не параноїк. У мене просто алергія на сварки. Типу на реальні сварки. Не в-тебе-знову-збігло-молоко сварки…такі не рахуються. Коли ми останній раз сварилися, ти плакав, і я відчував себе найбільшим мудаком на світі. Мені це дуже не подобається, тому вибач, але у мене алергія на сварки.

 

Чімін,

Я залишив записку на цих квітах, щоб нагадати тобі, що ти хотів їх засушити на пам’ять. Але, насправді, немає необхідності робити це з усіма букетами з наших річниць. Я знаю, що тобі подобається зберігати спогади, але єдине, що має значення, це роки, які ми провели разом. Це просто квіти, зрештою, і вони зів’януть, на відміну від моєї любові до тебе.

Будь ласка, не вбивай мене за останнє речення. Я теж можу бути сентиментальним, якщо захочу.

 

Чімін,

Я залишив записку на цих квітах, щоб нагадати тобі, ЩО ТОБІ КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ЗАСУШУВАТИ КВІТИ З НАШИХ РІЧНИЦЬ. ЇХ УЖЕ ЗАНАДТО БАГАТО, І НАША КВАРТИРА ПОЧИНАЄ ВИГЛЯДАТИ, ЯК ЦВИНТАР ДЛЯ КРАСИВИХ КВІТІВ. ЦЕ МОТОРОШНО. І ЦЕ БІЛЬШЕ НЕ ДЕКОР, ТАК ЯК У ВІТАЛЬНІ ВЖЕ НЕМАЄ МІСЦЯ, І ТИ ПОЧАВ СКЛАДАТИ ЇХ НА КУХНІ. ЦЯ ФІГНЯ ЛЕГКОЗАЙМИСТА.

Я вже тобі говорив, що наша любов важливіша за ці квіти, але ти не слухаєш. Або квіти, або твоя колекція манги “One Piece”. Вибір за тобою.

Я пропоную тобі кремувати всі мертві квіти і розвіяти їх над живими рослинами. У такому випадку, вони не підуть в смітник. Просто вибери рослини, які не є родичами спалених квітів. Бо рослина може бути травмована від того, що на неї висиплять її мертву прапратітку.

 

Чімін,

Я залишаю це на своїх тапочках, щоб ти переставав їх носити, коли мене немає вдома. Я завжди це помічаю, навіть якщо ти не признаєшся. Зменш свої амбіції і носи взуття відповідного розміру. Мінятися одягом це нормально, але ти перетинаєш грань. Ти знаєш, що я ненавиджу взувати теплі тапочки.

 

Чон Чімін, чи це Кім Чімін?

Ти явно любиш Техьона і Чонгука більше ніж мене. Ви завжди виглядаєте дуже підозріло, коли збираєтесь разом. І ви серйозно втрьох пішли в парк о восьмій вечора в п’ятницю??? У цей час показують твою улюблену мелодраму, і ти б ніколи не пропустив її. Так що, або ти розкриваєш всі свої секрети, або я розкрию твої кишки. Або підсиплю щось у твій улюблений йогурт. Мені зараз занадто лінь продумувати вбивство.

P.S. Надіюся, що ти не зраджуєш мені. Чи не їси шашлик з баранини без мене. Тому що розіб’є мені серце.

 

Кім Чімін,

Кім, як Кім Намджун, мій найкращий друг. Тому що тепер ви з ним теж найкращі друзі, і у вас багато секретів. Я хочу, щоб ти знав, що Намджун мій найкращий друг, перш за все, і я вважаю, що це щось таки значить.

Надіюсь, що ви не їли рамьон у нашому улюбленому ресторані. Тому що це остаточна зрада.

 

Кім Чімін,

Тепер це Сокджин-хьон? Серйозно, що відбувається? Ви всі такі підозрілі і, блять, у мене зараз бажання заколоти всіх вас цією ручкою. До речі, я вже зробив це у своїх думках. Тебе я заколов у ліву сідницю, тому що ти вважаєш, що це твоя робоча сторона. Але я завжди буду за праву сторону.

І що ти маєш на увазі, коли говориш, що мене цікавить лише їжа? Це не так! Наприклад, так само як тобі не варто їсти домашні страви Джин-хьона, інакше ми будемо сваритися, бо ти не поділився зі мною.

 

Пак Чімін,

Ти малий гівнюк.

Ти виграв, зробивши пропозицію першим. Звідки я мав знати, що всі ці секрети для того, щоб підготуватися до пропозиції. Ти знаєш, що у мене проблеми з довірою. І ні, це не через їжу. Зовсім не через неї.

Наші кільця прекрасні, так що переставай метушитися. Мені вони подобаються, і я люблю тебе.

P.S. Я все ще збираюся зробити тобі пропозицію, тому що чом би й ні? Хто взагалі сказав, що має бути тільки одна пропозиція? І ще, я уже все забронював, і вони не вернуть повну суму, якщо я все скасую. Не переживай, я найняв скрипалів. І я збираюся зіграти на піаніно, як бонус. Бачиш, наскільки я класний?

Твій наречений,

Мін Юнгі.

 

Чімін,

Я пишу це на дзеркалі в туалеті дому твоїх батьків помадою, тому що боюсь виходити. Я закрився тут, так що ти зможеш дістати мене лише в тому випадку, якщо виб’єш двері. Не зрозумій мене неправильно, твої батьки виглядають милими, але я боюся, що скажу щось не те, і вони не вибачать мене, томуу що вони не ти. Ти той, хто завжди розуміє мене, і я люблю тебе за це. І ще твоя мама дуже на тебе схожа, і я можу наговорити їй якихось дурниць.

Я пишу цю частину на умивальнику, тому що на дзеркалі закінчилось місце. Я просто хотів сказати, що не дозволю цим невдахам відмовити тобі у весіллі зі мною. Я просто дуже сильно боюся зустрічі з людьми, які створили людину, яку я люблю більше всього на світі.

-Юнгі, і точно не той, кому належить ця помада. Я не виключаю ймовірності, що це може бути помада твого батька, тому що я проти гендерних стереотипів. Бачиш, який я хороший майбутній чоловік?

 

Чімін,

Пробач за мій зрив. Твої батьки дуже класні, і я радий, що вони не вигнали мене, коли я почав співати пісню, яку написав для тебе. Мабуть, вони були настільки вражені моєю любов’ю до тебе, що просто мовчки сиділи п’ять хвилин.

І скажи, будь ласка,що це була за помада, якою я писав по дзеркалу. Я куплю нову. І, напевно, мені варто купити ще миючий засіб для того безладу, що я навів. Все в порядку, просто напиши список речей, які я маю компенсувати.

 

Чімін,

ТИ КУПИВ МЕНІ ВЕЛИКОГО ПЛЮШЕВОГО КУМАМОНА НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ.

ТИ.ЗРОБИВ.ЦЕ.

Я вибрав правильну людину. Не знаю, за що я тебе заслужив.

 

Дорогий Чімін,

Тобі, напевно, цікаво, чому я залишив для тебе цей ланчбокс, або чому я взагалі приготував це. Я знаю, що тебе хвилюють мої нові колеги, і я помітив, що ти мовчав весь вечір, коли я познайомив тебе з Хосоком і його домашнім улюбленцем.

Це абсолютно нормально, що ти себе так почуваєш. Всі стосунки проходять через цю стадію, і я радий, що у нас це стається саме зараз, і пишу все це, щоб прояснити декілька речей.

По-перше, так. Ти і Хосок обоє дуже яскраві особистості. Але суть в тому, що ти моє Сонце, а я твоя Земля. Серед всіх найяскравіших зірок, які оточують мене, я вибрав тебе центром своєї галактики. Ти даєш мені життя, і я буквально помру без твого світла. Тепер ти зрозумів? Ти моє Сонце, і Хосок може бути Сонцем для когось іншого. Але для мене це лише ти.

Так що переставай дутись і дивитися відео з котиками в інтернеті.

Твій майбутній чоловік,

Мін Юнгі.

 

Чімін,

Давай дещо вияснимо. Ти ревнуєш до кота, а не до Хосока?

Ти ревнуєш через те, що коту Хосока я подобаюся більше, ніж ти?

Бляха.

Я мав зрозуміти, коли побачив ті чортові відео з котиками.

P.S. Спили ту записку, в якій я порівняв тебе з Сонцем. Очевидно, ти не достойний такого, якщо тебе так сильно цікавлять коти.

 

Чімін,

Смійся скільки захочеш, але вгадай кого кіт Хосока любить більше? Мене. Не тебе. Я впевнений, що коти добре розбираються в характерах. Хосок мені також розказав, що коту, чомусь, подобаюся люди, які багато лаються. Але кляную твоїм задом, що кіт любить мене, тому що я неймовірно прекрасна людина.

Про всяк випадок, якщо ти колись будеш по-справжньому ревнувати, я буду використовувати ту саму метафору з Сонцем. На наступний раз я просто поміняю імена і, можливо, додам більше образливих постскриптумів. Це твоя вина, що я не додам нічого нового, а просто перероблю це.

Напевно, мені слід отримати авторські права на цю метафору. Я хвилююся, що ти просто сплагіатиш мене, коли я буду ревнувати. Тільки ти поміняєш Сонце на Місяць. Я знаю, як ти мислиш, Пак Чімін. Метафора з Сонцем моя і тільки моя. Це мій авторський контент. А тепер тобі доведеться придумати щось власне.

Подивись, і хто тепер сміється?

 

Чімін,

Ти вибираєш квіти. Ти знаєш, що мені подобаються ромашки, так що можеш додати їх. Я вже поговорив з кейтерами. Можеш ще раз переглянути меню.

Єдине, з чим я не погоджуюся, це кольори. Всі знають, що ми геї, Чімін. Немає жодної необхідності ще раз нагадувати про це веселковою темою, чи якимись іншими кольорами, які тобі порадив Джін-хьон. Ти будеш виглядати красивим в будь-чому. Під будь-чим я маю на увазі одяг. Будь ласка, не прийди на весілля голим.

P.S. Намджун, якщо ти заглядаєш через плече Чіміна, для тебе це доволі просто, тому що ти високий, будь ласка, контролюй свого мужчину. Я однозначно проти рожевих смокінгів.

 

Для любові всього мого життя,

Весілля – це просто похорони з тортом. Я знаю, що раніше часто так говорив, і шкодую про це. Тому що зараз це здається таким дурним, і ще тому, що це говорив дід-алкоголік, який не любить зобов’язань. Повір мені, тобі краще не знати. Але ти можеш. Просто пошукай на Нетфліксі, чи ще десь.

Як я вже сказав, та фраза більше нічого для мене не значить, обіцяю. Але навіть якщо в ній і міститься хоча б крихта правди, то я хочу провести найдовші похорони з тобою. І тортом. Я намагаюся сказати, що хочу мати найдовший шлюб, який тільки можливо. До речі, який рекорд Гіннеса?

А тепер переходимо до важливої частини (підказка: подивися Чіміну в очі і постарайся не заплакати чи не почати занадто сильно усміхатися. Принаймні, щоб це не було так моторошно, як зазвичай.)

Я буду любити, поки я є в тебе, і я моєю особистою місією буде робити всі твої щасливими доки ти зі мною. Я буду любити тебе доти, поки останній видих не злетить з моїх губ, і навіть після цього, якщо душа таки існує, мій дух завжди буде з тобою. Я буду цілувати тебе, коли ти будеш радіти, коли будеш сумувати, чи коли тобі це буде необхідним. Я буду тримати тебе, щоб ти знав, що я завжди буду поруч.

Зустріч з тобою – це найкраще, що могло зі мною статися в цьому житті. І можливість одружитися з тобою – це найпрекрасніша подорож, за яку я завжди буду вдячний долі.

День, коли я можу сказати, що ти мій, це найкращий подарунок. І слава богу, що ти можеш сказати те саме мені.

(Подивитися, чи не плаче чоловік аби чи не плачу я. Якщо хтось з нас плаче – підійти до Намджуна, у нього є серветки. Ще у нього є пульт, так що він включить нашу музику, і гості почнуть плакати, і ми всі будемо виглядати, як кучка заплаканих ідіотів у смокінгах. В ідеалі, лише гості будуть плакати, і тоді ми з Чіміном будемо стояти і усміхатися, наче ми щойно скупалися в крові наших ворогів.)

Тепер твій чоловік,

Мін Юнгі.

 

ЧІМІН!!!!

ТИ ЯКОГО ХУЯ РИВСЯ В МОЇХ ЗАПИСАХ?!!! ЦЕ БУЛО НЕ ДЛЯ ТЕБЕ!

ПОГАНИЙ ЧІМІН!

 

Чімін,

Я знаю, що ти читаєш це, придурку. Просто обведи так чи ні, якщо ти прочитав. Мої записки лежали не в тій папці, і лише ти міг прочитати ту сторінку. На папері є якась пляма. Надіюсь, що це сльози, а не слина.

Якщо ти не розумієш, про що йде мова, то це дуже добре, і проігноруй цю записку. Або, ще краще, спали її. Мені все одно.

Але якщо ти збрешеш, я скасую весілля.

Перенесу на декілька днів, поки не придумую нові клятви.

 

Чімін,

Я встав сьогодні раніше, щоб перекласти всі свої записи в сейф, тому що в цьому домі більше не цінують особистий простір.

Мене не цікавить, що це було адресовано тобі. Це моє, добре? Мені необхідні ці записки, інакше я почну панікувати. Чи ще гірше, почну співати. Ти ж не хочеш, щоб я співав на нашому весіллі, так, Пак Чімін?

Так як ти вже признався, що прочитав мої клятви, я думаю, що ти маєш зробити здивований вигляд, коли я скажу їх на весіллі. Не ображайся, але це твоя вина, що ти сунеш свій ніс, куди не слід. Хтось має повести себе як доросла людина, що значить, що ти маєш зробити вигляд, ніби не завчив їх напам’ять.

P.S. Оскільки я теж можу бути гнучким, я можу змінити певні деталі. Наприклад, Намджун може тримати серветки для мене, а Техьон – для тебе. А Хосок може включити музику. Коротше, це була вступна лекція до курсу компромісів. І це буде складати основну частину нашого шлюбу, говорю тобі зараз, щоб ти потім не дивувався.

 

Чімін,

Ти якийсь підозріло тихий. Ти ж не збираєшся втекти? Ну технічно вже не можна, тому що ми вже за стійкою реєстрації.

?

?

Оу. Гаразд, ти щойно обняв мене і сказав, що просто трішки хвилюєшся. А потім сказав перестати писати на серветці. Я просто хвилювався за тебе, ясно? Я подумав, що можливо в тебе запор, що цілком нормально, тому що в мене інколи діарея, коли я сильно переживаю. Але не зараз. Я не переживаю, і у мене зараз точно немає діареї.

Я закінчую писати, тому що офіціант занадто підозріло на мене дивиться. Оу. Він просто хотів сказати, що потрібно починати різати торт.

P.S. Залиш цю серветку собі, коли прочитаєш. На цьому весіллі три різних Чіміни, і я не хочу щоб виникло непорозуміння. І ще я не хочу, щоб хтось з них дізнався про діарею.

 

Мін,

Церемонія була виснажлива, але дуже весела. Ти співав для мене, це моя улюблена частина вечора. Якщо не враховувати твої клятви, які, признаюсь, змусили мене трохи поплакати. Гаразд, насправді багато. Тому що вони твої занадто хороші, і це було сюрпризом для мене, тому що я не прочитав їх наперед. На відміну від тебе.

Так в чому суть, я так сильно тебе люблю, дурнику. Це вибивається із загального контексту, але це те, що я початково хотів сказати.

P.S. Ти все ще пускаєш слюні уві сні. Це доволі мило. Я такий щасливий, що буду бачити це до кінця свого життя, і жартувати про це.

-Твій чоловік, Мін. (Помітив, що я звернувся до тебе як Мін? Ага! Це тому що ми вже одружені. Мін Чімін красиво звучить, правда?)

 

Мін,

Давай повернемось в нашу стару квартиру. Мені там більше подобалось. Купівля нового дому занадто виснажлива. А ще тут так багато коробок, я втомився.

P.S. Щось рухається в одній з коробок. Ти ж не запхав туди мишу?

P.P.S. Для чого нам коробка повна шкарпеток? Ми що так сильно мерзнемо? І чому вони всі без пари? ВТФ?

 

Мін,

Я прокинувся о третій ранку…мої очі підводять мене, чи ти справді дивишся “Щоденник пам’яті”???

Вау… Ти ніколи по-справжньому не знаєш когось, поки не одружишся з ним, чи не так?

Тобі краще не плакати, інакше я серйозно замислюсь над цим шлюбом.

 

Мін,

Я щойно побачив тебе цього ранку, і в тебе опухли очі.

Я би міг посміятися з тебе, але я вирішив, що просто сяду поруч, коли ти будеш щось дивитися, тому що це те для чого, на мою думку, і потрібен чоловік.

Навіть якщо це “Щоденник пам’яті”. Бачиш, наскільки сильно я тебе люблю.

 

Мін,

Тепер я все зрозумів. Еллі і Ной заслуговують увесь світ.

А ще нам потрібно купити побільше серветок.

 

Мін,

Я помітив, що ти схуд. Скажи мені, якщо твій бос змушує тебе надто багато працювати, і я надеру йому зад.

Між іншим, цей ланчбокс для тебе. Тут твоя улюблена котлета зі свинини.

Смачного.

 

Мін,

У нас вже була розмова про кота, чи не так? Правильно, тому що ЖОДНОГО РАЗУ не говорили. Я не проти завести кота, але зараз у нас занадто сильний безлад. Давай почекаємо ще декілька місяців, гаразд?

 

Мін,

Ти що…поміняв місцями приправи? Наскільки дріб’язковим ти можеш бути?

Через тебе я щойно посолив свою каву, і тепер у мене зіпсований настрій на цілий день. Сподіваюсь, ти радий це чути. У твого чоловіка буде поганий день через його каву. Ти такий егоїст.

P.S. Я перемішаю твої засоби для догляду за шкірою, якщо ти не виправишся. Це останнє попередження, яке ти отримаєш від мене, або одного разу ти замість зволожуючого крему намастиш на лице змазку.

 

Мін,

Дякую, що заїхав до мене на роботу і приніс каву. Ти не зобов’язаний перевозити всі речі самотужки. Я знаю, що ти теж зайнятий.

А зрозуміло, ти просто хочеш все якнайшвидше закінчити, щоб завести кота.

І ще, ти зробив це через мою погрозу? Я починаю сумніватися у твоїй любові до мене.

Оу. На чашці є записка. Гаразд. Ти заслужив пробачення.

І я теж тебе люблю.

 

Мін,

Ми не назвемо нашого кота Тіберій. Це по-дурному. Повір мені, я просто виконую обов’язки хорошого тата. І пам’ятаєш, що коти люблять мене більше? Пам’ятаєш? Так що кіт сказав мені, що йому не подобається. Чому ми не можемо дати йому якесь миле ім’я?

І перестань давити на жалість своєю милотою. У тебе нічого не вийде.

 

Мін,

У Тіберія закінчився кошачий корм. Не забудь заїхати в зоомагазин.

 

Мін,

Я прикріплю цю записку на кавову машину, щоб нагадати тобі, що ти знову забув поміняти фільтри. Ми обидвоє користуємось нею, тому ми обоє відповідальні за неї. Це так само, як і з котом. Іноді ти прибираєш його блювотиння, іноді я. Саме так шлюб і має працювати. Ми зробили розклад не для того, щоб його ігнорувати і згадувати тільки після того, коли твій чоловік залишить тобі записку.

Ще вона видає дивні звуки, і кава на смак, як бруд і багнюка. Не те щоб я пробував щось з цього раніше.

 

Мін,

Я прикріплю цю записку на нову кавомашину для вибачення. Звідки я мав знати, що попередня поламалась, і кава не має бути на смак, як лайно? І також я хочу подякувати, що ти терпів мої звинувачення.

За це я можу прибрати блювоту кота за тебе. Це одноразова пропозиція, тому використовуй її з розумом. Після цього ми будемо слідувати розкладу.

 

Мін,

Я знаю, що останні місяці зі мною було не легко. Дякую, що терпів мене і завжди був поруч.

Я не знаю, як я би жив без твоєї усмішки і любові.

Я люблю тебе, Мін.

-Мін Юнґі.

 

Мін,

Це новий шалик для мене? Ну звісно,що для мене, він на моїй частині ліжка. Чорт, чому ти такий. Я зараз заплачу.

Ну все, новий шалик тепер мокрий через тебе.

 

Мін,

Це нормально, що Тиберій почав шипіти на мене, коли я вирішив заспівати? Раніше мене це ніколи не хвилювало, але зараз я переживаю за твої вуха, після реакції нашого кота.

 

Мін,

Звісно, ти будеш казати, що тобі подобається мій голос. Ти мій чоловік. Ти зобов’язаний так говорити.

 

Мін,

Пробач. Я заслужив це через те, що звинуватив тебе у брехні.

Я вже казав, що люблю тебе?

P.S. Я теж люблю твій голос, але ти це вже знаєш.

 

Мін,

Я дивлюся на тебе, поки ти спиш. Не можу повірити, що ми вже десять років одружені. Це взагалі реально? Я знаю, що були складні моменти, але я такий щасливий, що ми досі разом. Мені здається, що нам вже ніщо не страшно.

Почекай. Ти не пускаєш слюні…це точно ти? Де мій чоловік? О Боже, я зараз дивлюся на клона? А ні, це все-таки ти. Це ти, Чімін. Я можу продовжувати спати і обіймати тебе. Сподіваюсь, ти усміхнешся, коли прочитаєш це.

-Мін

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь