Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дазай Осаму Реакція на самоушкодження (романтичні стосунки)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

За вікном ніч ,темрява охопила ціле місто здавалося так само як і твій мозок. Думки заплутувалися одна в іншій відчуття ставали усе більш сірими і однотонними. В твоєму житті була людина якій ти віддавала усю себе , ти навчала його як виражати свої емоції , як вони називаються і що до них призводить. Але в тебе закінчилися ресурси допомагати іншим і допомога знадобилася тобі.

 

‘Від обличчя автора”

 

Покинувши особистий простір і вмикаючи світло в ванній кімнаті. Дівчина побачила лезо яке залишив другий мешканець будинку, у неї завжди було до нього багато питань .Чому він не може покінчити з цим? Чим йому це допомагає? І здається вона знайшла відповідь на свої запитання коли загострений кінець доторкнувся до гарячої шкіри. Вона не відчула явної болі , вона була але її перебивало задоволення за виміщення незрозумілих почуттів. Зрозумівши що накоїла і злякавшись господарка змила плями крові які залишила після себе в умивальнику. Не знаючи коли партнер прийде до дому вона поставила собі ціль дійти до ліжка і пірнути в глибокий й довгий сон. Прокинувшись вже в ранці вона побачила перед собою чоловіка в білій рубашці , і чорних бавовняних штанах його руки були замотані в бинти і дуже близько лежали до дівочого тіла тим самим запобігали подальшим діям . Доторкнувшись до його щоки з метою розбудити коханого , пані побачила перед собою відкриті темно-шоколадні очі з довгими чорними віями. Ці глибини довго придивлялися до її обличчя помічая гримасу відчаю і страху. Обличчя дівчини виглядало дуже втомленим великі синці під очима, червоні щоки і очі від сліз. І звісно він помітив відмітини вчорашньої печалі на тілі дівчини які залишилися на її руках й плечах . Задавати багато питань не в репертуарі Дазая він просто обійняв дівчину розуміючи що різними розпитуваннями зробить тільки гірше. Не звертаючи свою увагу на спосіб появи відмітин він зауважив що подряпини слід продезінфікувати . Вставши з ліжка і вийшовши з кімнати хлопець повернувся туди вже з аптечкою в руках. Підійшовши до постраждалої він обережно взяв її руку і приклавши до неї шматок вати з прозорим але шиплячим засобом. Дівчина відчула таку саму біль яка була під час самоушкодження але задоволення від цього не було. Хлопець перематав руки коханої бинтом склав медичні засоби знов в коробку і відніс її на місто. На останок поцілувавши в покусані вуста й відчувши присмак крові його рука лягла на її підборіддя тим самим прибирая виступаючі краплі червоної рідини.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Дазай Осаму Реакція на самоушкодження (романтичні стосунки)