Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Диявол бажає помсти

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

***

Головний штаб. Кабінет капітана.

-Капітан!- в кабінет Леві вривається без стуку солдат- Диявол, знову підірвала будунки! П’ять багатоповерхівок підірвано.

-Чорт! Скільки можна! Навіть дня не прошло з попереднього нападу!- чоловік потер очі.- Чого стоїш? Пішли бистріше до машин, та поїхали!

-А..т-так.- крохи злякано промовив солдат.

Приїхавши на місце нападу, в першу чергу вони почали шукати виживших, та виносити тіла людей. Що ж, на цей раз пощастило. Тих хто зміг вижити набагато більше. Розібравшись з цим всім, слідчі почали задавати питання людям. По типу “Чи бачили ви когось підозрілого?”. Нажаль всі відповідали, що нічого не бачили, в цілому слідчі звикли до таких відповідей.

Все ж таки Леві дещо насторожило, ніхто не найшов записки. Можливо появився, ще хтось? Якщо так, то це дуже погано.

*госпіталь*

Знову..Це сталося знову…Армін Арлет пробігає між лікарняними ліжками в надії не найти в цьому хаосі єдину рідну людину, що залишилася в нього на світі. І ось пробігаючи околи чергового ліжка, він замітив тіло своєї молодшої сестри.. Лікар в цю ж секунду наближається до неї, та починає оглядати з ніг до голови.

Лікар почав доглядати за дівчиною, робити перев’язки. На рану не потрібно було накладати шви, тому обійшлися звичайною перев’язкою.

Впевнившись, що з сестрою все добре, він пішов огладати та допомагати іншим пацієнтам.

*Головний штаб*

В першу чергу капітан відправився до Командора, щоб віддати рапорт, то пояснити недавній напад. Він розказав все, що він не знайшов записки. Це йому найбільш здається підозрілим.

*В лікарні*
Дівчина прокинулась і відразу відчула дику біль між ребрами. Піднявши футболку Елеонора побачила перев’язану рану.

-Що ж, брат напевно сильно перелякався.-Пробубніла Ел.

Через деякий час дівчину відпустили до дому пощастило, що у дівчини був ще будинок в і їй було куди йти.

Десь через місяць дівчина знову пішла в школу, та жила тим життям яке було до вибуху в її будинку.

*В школі*

Дівчина швидко шла по коридору, піднялася на третій поверх, та підійшла до дверей в свій клас, нарешті вона знову побачить своїх друзів.

Тільки дівчина переступила поріг в клас, на неї в цю ж мить налетіли всі її друзі. А саме: Ерен Єгер, Мікаса Акерман, Конні Спрінгер, Саша Браус, Райнер Браун, Бертольд Гувер, Енні Леонхарх, Хісторія Рейс, Імір, Імір Фріц, Жан Кріштейн.

Тепер крохи розповімо як тут все.
Райнер, Енні, Бертольд- вони Демони, допомагають та підчиняються Дияволу, але не знають хто він. Навіть не припускать того, що їхня краща подруга Диявол.
Хісторія та Імір Фріц- Двохюрідні
сестри, тато Хіси та Імір рідні брати.
Жан Криштейн та Конні Спрінгер-“Два дебила это сила” їх девіз по життю.
Мікаса та Ерен- та сама закохана парочка в якій на перший погляд домінує дівчина, але насправді все по іншому.
Саша- картошка, дуже любить поїсти.
Імір та Хіса-просто закохана парочка.

Через декілька хвилин прозвенів звінок на урок. Зараз буде біологія, веде її Петра Рал. Спочатку все проходило як завжди, перекличка, тема уроку, ну і сам матеріал уроку. Але під кінець уроку недалеко від школи, сталися три вибухи. Вони були настільки сильними, що їх було видно за декілька кварталів.

***

Елеонора лікувала в душі, все йде як за планом. Підірвали одночасно три воєнні бази. Зовсім скоро вона і її армія піде в наступ. Починаючи з заходу, закінчуючи сходом. Вона створить новий світ. Світ в якому буде все те, що вона бачить за потрібним, вона досягне його, навіть ціною власного життя.

В школі ніхто навіть не встав з власного місця, для всіх це стало звичайною справою, але завжди Елеонора чує фрази, по типу “Скоріше би здох диявол та його демони”, “Коли це вже скінчиться?”, “Ненавиджу його?”, всі ці фрази, так подобались Ел, що просто не можливо передати словами!А сльози! Це просто окремий вид шедевру! Іноді їй здавалося, що вона ними живиться.

Але на публіку їй приходилося грати страх. Боже, як вона ненавидила  прикидатися слабкою, коли її всі хочутхочуть утішити. Брр, як їй це не подобалося.

*Штаб диявола*

Коли вона прийшла в штаб, там їх потішили хорошими новинами, сьогодні мінус 100 воєнних.

Знаєте, що саме смішне? Те, що штаб знаходиться прямо в центрі міста, він під прикритям звичайного кафе, в якому Ел час від часу підробляє. Сам штаб знаходився під ним.

Навіщо вона ж підробляє? Вона це аргументує тим, що хоч в неї багато грошей, вона все таки старається бути як всі та також тридутися. Як по мені, для такої вбивця, як вона  це дуже дивно.

*На місті злочину*

Леві  знову знайшов записку, все те саме, вона така сама як і інші. Це вже йому набридло. Жодної зачіпки! Жодної!

 

Вибачте за помилки!

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь