Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава два: Звідки ляльку взялись?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

Отож нині 2509 рік і весь всесвіт просто заповнений ляльками. Так як населення планети через сукупність природних катаклізмів дуже скоротилось ще в 2115. То відповідно люди важко працювали щоб хоч якось покращити своє життя. І поправити екологію хоч на п’ять відсотків. Якраз тут на поміч прийшли ті самі ляльки винайдені великим Кім Техьоном. Це було величезна революція у сфері техніки, це ж стало сенсацією бо роботи вийшли на абсолютно новий рівень. Воно і не дивно бо тільки один ескіз ляльки за легендою робився понад десять років. Потім декілька років самостійних тестувань винахідника, людиноподібного робота. Потім були більш професійні тестування на безпеку і якість роботи програмного забезпечення в тій чи іншій сфері.

В своєму інтерв’ю Кім сказав що це був найважчий етап для нього. Так як він дуже хвилювався за те що щось піде не так. Але на щастя все увінчалось успіхом. Всі моделі з пробної партії пройшли тестування. Це біло перше і останнє інтерв’ю Кіма далі на зв’язок з журналістами він не виходив.

Ті моделі були продані багатіям по непристойно дорогій ціні. Було продано п’ятнадцять моделей, п’ятнадцять … із шістнадцяти. Куди поділась шістнадцята модель? На сьогодні це нікому не відомо. Одні кажуть що вона була не справна і відправилась в утилізацію або на деталі. Інші кажуть що вона знаходиться в якогось колекціонера що таємно її придбав і ховає її від чужих очей. Треті ж твердять що так на шістнадцяту ляльку і справді був покупець що колекціонував ціні речі. Проте в останній момент винахідник залишив ляльку собі, збрехавши покупцеві про її не справність . В третій варіант, вірило дуже мало людей бо іншим це здавалося нісенітницею. Але хто ж його знає може то є правда?

Одразу ж після професійного тестування ляльки пустили в масове виробництво оскільки попит попри ціну і побоювання був вкрай великий.

Зовнішність ляльки мали як у звичайної людини. Але на лівій скроні вмонтовано шифр карту з процесором. Цей процесор може змінювати колір в залежності від настрою свого хазяїна якщо лялька виготовлена на замовлення. Також він містить інформацію про саму ляльку а саме її призначення та чи пройшла вона спеціальну сертифікацію. Ну і звичайно там є інформація про додаткові «таланти».

Трохи розповім про призначення. Воно може бути різним від тяжких робіт на заводах чи копальнях, і до елементарного прибирання в готелях. Ляльок які виконують такі роботи називають робочими. Вони як правило коштують не надто дорого. Одну таку ляльку може собі дозволити середньої величини підприємство. Емоційний інтелект у цих роботів на дуже низькому рівні.

Все що вам потрібно це загрузити певні програми і настроїти їх. У цьому вам допоможе компанія що виготовляє їх, ця ж компанія розробляє і програми для них.

Є ще один вид ляльок їх називають особистими. Це тому що дані моделі виготовленні на замовлення з урахуванням усіх вподобань замовника. Данні моделі неймовірно дорогі оскільки можуть виражати свої емоції як людина, це прописано в їх програмі емоційного інтелекту. Такий вид ляльок був до неможливості красивий. Їх шкіра була м’яка і тепла, а лице було позбавлене грубих роботизованих рис. Багатії могли мати по декілька ляльок на різні так би мовити випадки життя.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Юн прокинувся з першими променями сонця. Хлопець хотів сховатись від цього світла що буквально засліплювало , і продовжити спати. Але як тільки він перевернувся на інший бік та зручно вмостився сечовий міхур дав про себе знати. Довелося підніматися з ліжка і спробувати навпомацки знайти капці. Капці так і не знайшлись тому Мін мусив чимчикувати босим по холодному паркету.

– Холодно. – все що зміг видати з себе сонний і трішки злий чорноволосий.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь