Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Він був гучним, заведеним та дуже солодким

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ти справді не розумієш?

Нічна темрява пробивала крізь вікно, позбавляючи можливості бачити хоч щось у кімнаті. Луї ненавидів спати. Торкався свого обличчя крижаними пальцями. Своєї шиї. Свого живота. Свого члена.

Чому ти не розумієш?

По шкіри промайнуло тремтіння, він забув як дихати. Легені, котрі не отримували такий важливий зараз кисень, почали палати. Їх пекло, кололо. Їх знищувало серце – важчий за найстрашніший тягар. Це відчуття опустилося до живота та почало турбувати завжди-серйозного-хлопця. Струнке тіло с тривогою перекотилося на живіт, пальці відтягували одежу, а біли ікла вчепилися у білу ковдру. Жар, що відходив від чутливої плоті, змушував щоки червоніти. Стрімко замилювався золотий погляд. Холодні подушечки пальців торкалися твердого члена крізь спідню білизну, а на губах застигло лише: «Вероніка».

Вероніка, Вероніка, Вероніка…

Хлопець спустив в себе тонку тканину, та взяв свій об’єм долонею. Швидко, нетерпляче. Він малював перед очима найкрасивіші риси обличчя: бліда шкіра; губи, які ніколи не посміхалися; густі вії, під якими поблискували два золоті зливки. Та водоспад білого волосся, який пахнув зимою. Врода леді вражала його уяву. Вражала, підкорювала, прив’язувала до себе. Нема нічого кращого за Її байдужість, нема нічого кращого за Її існування.
Почуття, наче троянди, проростали із серця, котре знало лише спокій. Почуття, наче троянди, врізалися шипами у слабку грудь та змушували вити. Мукати. Стогнати. Пальці міцно тримали член та рухались вздовж довжини хлопця, набираючи темп. Час від часу великий палець іншої руки накривав «кінчик», масажуючи червону плоть. Неймовірний свербіж десь у нижній частині животу позбув змоги думати – Луї високо підняв свої стегна над ліжком та ховався очима у ковдрі. Кожен раз, коли під подушечкою трохи відтягувалась уретра, хлопець вигинався у спині, втискаючись у своє ліжко ключицями, та тихенько скулив ім’я дівчини. Спритні пальці лоскотали головку, вуздечку. Поки ствол члену все твердішав та твердішав під долонею, інша рука неспокійно металася від кінчика до яєць, більш акуратно торкаючись їх, трохи відтягуючи тонку шкіру. Під швидкими рухами кулака підіймалась температура, мастило, що витікало з уретри, позбавило Луї від дискомфорту від тертя. Він був гучним, заведеним та дуже солодким.
Бажання – торкнутися Вероніки. Опинитися в її обіймах. Стискати її стегна, сідниці. Дихати ароматом її шкіри. Почути, як вона шепоче ім’я Луї, як кличе його, коли наближається розрядка. Хлопець хоче товктися швидше, грубіше. Хоче, щоб дівчина задихалася від надлишку емоцій. Він хоче її.

Після гучної кінцівки нічого не залишилося. Ноги трохи тремтіли, дихання було збите. Впавши на бік, Луї подивився на свої долоні і ледве стримав тихе виття – виття того, хто щойно «прокинувся».

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Він був гучним, заведеним та дуже солодким