Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

гарячі джерела. пар, тепло, релакс і майже голі тіла. неймовірно приємна річ. після довгого робочого тижня це дуже доречно. ще приємніше стає, коли тобі дарують парний сертифікат на похід туди. тож, звісно, ніхто із наших хлопчиків не відмовився від цієї пропозиції.

єдине, що приховує їх від повного оголення – білі рушники на бедрах. гарні і витривалі тіла виглядають ще краще коли вони мокрі і оповиті паром.

чжун лі сидить зі стрункою спиною і заплющеними очима у воді. поряд з ним стоіть чайлд, який ще не заходив у воду. він розмовляє з аято. трішки далі тома підбадьорює горо, який з недовірою дивиться на ітто. оні ж в свою чергу голосно зітхає і бурмоче собі щось по типу «як тут круто» чи «от би в нас було особисте гаряче джерело аратакі!». сін цю з чунь юнем сидять у воді і базікають. поряд бенет вмовляє рейзора не знімати рушник, адже це некультурно. до них підходить кейя і каже протилежне, ніби на джерелах принято купатись саме голяка. трішки позаду нього роздратовано зітхає ділюк.

всі ці хлопці й чоловіки неймовірно привабливі. в ході пригод вони сильно підкачують м‘язи, а також отримують різні шрами, що виглядає дуже навіть гарно. що може бути краще ніж подібна ситуація? стрейт дівчатка сказали б «якби хоч один із них був моїм». тру натурали видали б щось по типу «краще гарем цицькатих баб»

проте ми знаємо правильну відповідь…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Вступ