Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ВСТУП

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“Імперія”- найкраща назва для цієї школи- Промайнуло в голові 17-ти річної дівчини, яка стояла перед входом на територію найкращої школи (коледжу) в Європі. Великі ворота були прикрашені розкішним орнаментом і вони позолочені? нічого собі! . Коли я пройшла їх , моя нога ступила на ідеально вирівняну кам’яну доріжку, навкруги були сади з трояндами , лавочки для відпочинку , десь в далечині я побачила верхівку чи то фонтану, чи ще чогось. Все це виглядало гармонічно і так розкішно , що мене нудити почало. Ні не те що я не люблю гроші чи розкіш просто тут воно виглядало фальшиво , одним словом мені не пособі.

– Пенелопа

Із-за спини почувся дзвінкий голос і мене різко обняли, я здивувалася і повільно обертаючи голову замітила кудряве рожеве волосся .

-Івон?- це було дійсно дивно чому вона так мило поводить себе? я не стала нічого говорити чекаючи пояснення.

Вона відійшла від мене на кілька кроків – Так як ми родина , професор попросив мене провести тобі екскурсію-ніжна усмішка не зникала з її обличчя, мовби маску наділа- але так як я не люблю марно тратити час  , і ти розумна дівчинка , розберешся сама,  як сестра я бажаю тобі “комфортного” життя в школі .- В її очах була явна насмішка.

-О! я дуже рада що сестричка  так переживає за мене. – У неї піднялася брова- не слід!  Я переконана ,що моя СЕСТРИЧКА буде турбуватися , щоб я добре освоїлась і знайшла хороших друзів!

Бінго! маска знята, вона скривилася. Підійшла до мене ближче і на вухо сказала- Не смій зазнаватися сучка , ти будеш в мене на колінах благати вибачення .

Я усміхнулася , а Евон знову наділа маску і зникла в доріжках саду.

Я незаконно-народжена дочка великого магната сім’ї Еккарт, можна сказати я чорна пляма на їх бездоганній репутації. Три роки назад про мене дізналися ЗМІ і герцог( так називають голову роду Еккарт) був змушений мене всиновити, звісно це нікому не сподобалося.

Евон Еккарт була єдиною дочкою і любимцем в своїй сім’ї, коли прийшла я вона сприйняла це ніби її хочуть замінити. Те що вона тепер не одна її дуже заділо і винувата хто ? звісно я. Образи , підстави і обвинувачення – це все її профіль. Рейнольд Еккарт , який любив своїх батьків і вважав їх приміром для наслідування як ідеальної сім’ї, факт мого існування показував ,що це все було обманом. Він не міг повірити , що це все не так і будь якими способами пробував мене позбавитись. Ніби , якщо я зникну все буде як раніше.

Деррік Еккард піклувався тільки про репутацію сім’ї і майбутнє місце “герцога”. Йому прийшлось витратити велику суму грошей , щоб ЗМІ забули про моє існування . Я його майже ніколи не бачила, але при зустрічі він мене ігнорив або дивився як на пусте місце.

Батька я бачила всього лиш один раз коли приїхав за мною в сиротинець , нічого про нього не можу сказати , крім того ,що йому повністю плювати на мене.

Зараз мене відправили в цю престижну школу, як і всіх члені сім’ї , хоча це смішно) . Я не хочу лишатися просто незаконнонародженою дочкою багатої сім’ї, я зароблю авторитет, щоб ніхто не посмів мене ображати , зароблю кошти і звалю подалі, щоб не бачити ці огидні пики.

Примітка автора: Це моя перша робота , тому буду вдячна , якщо будете вказувати на помилки. І я б хотіла почути вашу думку)))

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь