Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вступ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Навіть якщо тобі подобається вчитися, коледж може перетворитися на «пекло» наяву.

І знаєте, як прикро людині, яка заходячи до класу, одразу вітається, а у відповідь мовчання і ніхто навіть голови не підніме. Тому Кім Техьон давно перестав вітатись при вході і давно не піднімає голови, щоб відповісти «привіт» у відповідь, адже чудово розуміє: слова привітання точно адресовані не йому.

Кім Техьон — звичайний хлопець з досить-таки приємною зовнішністю (яку всі геть-чисто не помічали), у нього було світле волосся і сірі очі в яких майже весь час відбивалися страх, паніка і біль. Відмінник ще зі школи, який ніколи не претендував на перші три місця у рейтингу (хоча міг), займаючи лише четверте. У нього ніколи не було ні товаришів, ні друзів, не тим більше дівчини, а все з того, що ще з молодшої школи з ним ніхто не спілкувався, тому що жив він із прийомними батьками, які не бажали розщедрюватися на всі ті модні речі, що й в інших школярів. Наприклад, телефон був у кожного, і діти на перервах грали в ігри та обговорювали, що в інтернеті зараз популярно. У Техьона всього цього не було, і тому з ним ніхто не хотів дружити, тому що це «не круто», а одинокі, як правило, стають ізгоями. Ось у такій ситуації і опинився Кім.

Але, не справедливо буде не сказати про Пак Чіміна і Лі Мінхьона, про єдиних друзів для Те. Вони здружилися ще в садку, у старшій групі і до другого класу були не розлий вода. Але з третього класу багато що змінилося: батьки Пака переїхали в інше місто, (вони регулярно бачилися на кожних вихідних, адже Чімін приїжджав до рідного міста разом з батьками), а потім і в іншу країну, це було пов’язано з роботою батька Чіми. Батьки Мінхьона після закінчення четвертого класу перевили сина до бюджетної школи.

Лі Мінхьон, на відміну від Чіміна, мав можливість продовжувати регулярне спілкування з Те, але він використовував цю можливість лише тоді, коли йому була необхідна допомога в навчанні. У вільний час він подекуди телефонував до Те, але ця розмова тривала не довго, Мінхьон завжди намагався закінчити діалог швидше і прогулятися зі своїми новими друзями, про яких він «забув» повідомити Техєну.

Зараз же Кім Техєн навчається у коледжі економіки та бізнесу, але оскільки той вважався одним із найкращих, усі хотіли до нього вступити. У новому навчальному закладі все ніби мало змінитися, на що й розраховував Техєн, але не тут було, адже сюди вступив сам Чон Чонгук, а за ним і його «послідовники», нічим хорошим для Те це не обернулося, так як вони продовжили знущатися з нього і тут, на їхню думку, це смішно і увійшло вже в традиції.

Чон Чонгук (Гукі, Джєй Кєй) темноволосий хлопець з карими очима із багатої сім’ї, у нього завжди було все найкраще, він вважався найкрасивішим і найпопулярнішим хлопцем у школі, а потім його прозвали Принцом у коледжі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь