Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вибір

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Гаррі осяйнула думка: «Луї тоді був готовий на все заради нас, зараз я теж». Він пригадав ті роки, коли вони були такі юні, а вже такі сміливі й рішучі. Це був лише початок, тоді ще не відбулось багато важливого, що відбулось згодом, але вже тоді це було чимось, що має бути навічно. Разом вони знали, що можуть робити геть усе та нічого не боятися, бо світ Гаррі це – Луї, а світ Луї – Гаррі. Він зрозумів, що навіть потім, коли кожен ставав їм на шляху, в моменти любові, а їх було чимало, вони завжди втримувались на ногах, адже були разом.

Гаррі знав, що той шістнадцятирічний хлопець, яким був він, вірив у свої слова так само сильно, як Луї у неіснуючі рибки, він ніколи не буде готовий втратити їх, а зараз особливо.
Ледь дочекавшись поки літак зупиниться і можна буде його покинути, Гаррі мчав до Луї, він не хотів втрачати ні секунди. Цього разу він їхав і знав, що скаже, знав, що зробить і знав, що не відпустить. Швидкість була шалена, інші автомобілі ледь вспівали уникнути ударів, аж тут яскраве світло фар ріже очі Гаррі, орієнтуватись на дорозі стає важко.. проте він чудовий водій (коли не спішить до Луї) і дорога збережена в його голові, тому за мить вже вправно керує далі.

Нетерпеливий, швидкий стукіт у двері. Довго ніхто не відкриває. За мить чути звук ключа і ось Луї, який виглядав дуже виснаженим, проте як завжди прекрасним, зустрічає Гаррі, який не може стримати емоції всередині.

– О мій Луї, до біса все, коли ти є у мене – і як колись, він дотягується до Луї й дарує йому свій найкращий цілунок. Коли відхиляє трохи лице, бачить ніжного і такого коханого Луї, тоді промовляє:

– Я думаю, тоді ми прийшли на правильне місце.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Вибір