Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вечірка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ю; -Господи чо ти волаєш!?І хто це з тобою? :- так само сонно мовив Юн..
Не до кінця прокинувшись хлопці сіли в машину і рушили в шлях . Познайомивши Сокджина з своїми братом і другом Чонгук час від часу мовчки поглядав у дзеркало на задні сидіння де власне й сиділи Хосок і Юнгі.І так як йому наскучило їхати мовчки слухаючи музику він вирішив побалакати.
Чг; – Ти як мені подзвонив , я подумав , що не можу лишити вас тут мерзнути , а моя машина поламана, то мені Джин поміг.Оце його машина – він погладив кермо – Ми приїхали , дивимось а вас на зупинці нема , ми вас кликали , але ви не відповідали , я вже почав хвилюватись , але Джин вчасно помітив вогонь неподалік.Приходжу я значить , дивлюся ,а вони сплять собі в обнімку.Головне Д вже тліє , а вони хроплять…Ну від кого-від кого , а від тебе Юн не сподівався , що ти з тих :– підморгнувши сказав Гук. – може скоро породичаємось )
Ю; – Чон , стуль писка і дай поспати , завтра побалакаємо.
Хлопці на задніх сидіннях дрімали , Чонгук і Сокджин на передніх щось собі розмовляли час від часу.Приїхавши до дому Чонгук подякував другу за авто і допомогу.І Джин поїхав на вокзал по речі горе-туристів (за проханням друга) , а потім й до дому.Чон провів їх в гостьову кімнату і сам пішов спати.
Ранок.Чонгук прокинувся раніше всіх,тому вирішив пробудити й інших.І так як Юнгі і Хосок були вже вдома їм довелось допомагати з приготуванням до вечірки в честь дня народження Гука.Поки Юнгі готував їжу з того що було – Хосока відпровадили в магазин за алкоголем та решта.Чонгук займався прибиранням та приводив до ладу домівку.
*Ю; – Мабуть пригода яка сталась вчора – сталась на щастя , здається Хосок непоганий хлопчина , думаю було б непогано продовжити спілкуватись і надалі.А ще в нього не погана фігура , звісно непогано коли займатись танцями…* :- З роздумів хлопця вирвав гуркіт який пролунав з спальні ЧонГука.Залишивши ковбасу так і не порізаною він пішов на звук.Брюнет лежав на підлозі з ганчіркою в руках , табуретка лежала аж під вікном.Ще хвилину повтикавши в піднімаючогося на ноги хлопця він повернувся до приготування салату.
Вечір.Вже майже все було готово до приймання гостей , і хлопці з Джином який приєднався до них вже змішували алкоголь і солодощі для алкогольного коктейлю розмовляючи між собою.
Чг; – Ну от,я запросив декількох друзів,і пару подруг.Серед них до речі є один милий хлопчина – Чімін , він теж бісексуал ніби :- промовив хлопець до рудоволосого
Ч;- Бісексуал?
Чг; – Оу , а він не казав?
Ю;- Мені здається це не та інформація яку говорять мало знайомим людям при знайомстві.Чи це мало бути щось типу «-Привіт,мене звати Мін Юнгі , я Бісексуал»?.
Чг;- А я б на твоєму місці , братику , переживав за своє очко:- насмішливо хмикнув той.
Ю;- Ти дурбецало?Те що я Бісексуал не означає ,що я готовий спати чи зустрічатись з усіма підряд.Я не кролик в період розмноження.І не породиста собачка , щоб зводити мене «з такими ж як я» . Чомусь до своїх подруг ти так не говориш?
Чг;- Все-все , я зрозумів.Чого завівся?Джин ваші речі заніс в гостьову кімнату , якщо що.
Юнгі мовчки спостерігав за реакцією брата друга.Той закусивши щоку намагався щось розгледіти в вікні,чи просто задумався про щось.Чи цікавила колись його чиясь думка на рахунок його орієнтації? – ні.Чи цікавить зараз? – хто зна.
Зненацька в двері подзвонили.І так як Юнгі сидів без заняття він і пішов зустрічати гостей.Відкривши двері він привітався з кожним та представився незнайомцям.
Чи;- Пак Чімін
Ю;- Мін Юнгі
Потиснувши руки вони разом з усіма зайшли в кімнату.Хвилин через десять вже лунала музика та голоси які підспівували колонкам.Мін сидів на дивані і потягував пиво з бляшанки спостерігаючи за людьми,розглядаючи їх і в особливості спостерігав за Хосоком який про щось розмовляв з миловидною дамою.
Чм:- Можна сісти?
Ю;- Авжеж , тут ніби ніхто не сидить. :- Невисокий блондин в синій вільній сорочці та чорних джинсах приземлився біля хлопця :- тебе Пак Чімін ніби звати,так?
Чм;- Ага, а тебе Юнгі?
Ю;- Ага…Як тобі їжа?
Чм;- Не знаю , всього не пробував , але салат смачний…
Ю;- Я готував
Чм:- пхпхп…Мабуть так і починають діалог всі адекватні люди…А ти кухар?
Ю;- Музикант , якщо можна так сказати , але живу сам , то ж їсти приготувати вмію.
Чм;- О…Я теж свого роду…музикант , але працюю офіціантом.
Ю;- І на чому граєш?
Чм;- Я співаю , навіть вокальну школу закінчив , але так і дальше таланту це не зайшло
Ю;- Ох…ясно
Хосок теж розмовляв з дівчиною , Кім МіКо чи як там її.Але вона кудись пішла , то ж йому довелось в самоті потягувати коктейль і спостерігати за оточуючими.В його поле зору потрапила парочка на дивані.В середині трохи дивно потягло , але скинувши це відчуття на голод брюнет направився до столу за закускою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь