Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

БакуДеку Омегаверс #1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дорогі друзі, тут я перекладатиму фанфіки однієї авторки (дозволу запитала – вона дозволила). Довго її читаю і вона дуже мило пише. Так що гарного та приємного читання. Мирного неба.
Твіттер автора оригіналу: https://twitter.com/tiredwrites

***
Ідзуку, яке довгий час зустрічався з Кацукі і незабаром стане самицею, приходить у квартиру Бакуго частіше, ніж омега у свою. Звичайно, Кацукі полюбляє, коли його хлопець приїжджає до нього і любить дивитися, як Омега катається на його королівському ліжку. Він обожнює обійматися у своєму ліжку зі своїм хлопцем, який на кількох тижнях вагітності, і просто насолоджуватися солодким ароматом Омеги. Йому подобається, коли Ідзуку приїжджає в його квартиру, і він хотів би, щоб Омега просто переїхав до нього. Але Кацукі знає, що ця квартира недостатньо велика для їхньої майбутньої дитини. Він шукав квартиру, яка б відповідала як їхнім потребам, і щоб було достатньо простору для майбутнього цуценя (цуценят).

Він знайшов одну та збирався сказати Ідзуку, але він щось пригадав: Кацукі мав двох сторожових собак Акума й Оні. Ідзуку не зустрічався з ними з тих пір, як вони залишаються в другій спальні Бакуго, щоб вони не зашкодили маленькому Омезі. Ізуку маленький і вагітний, заради всього святого. Тому щоразу, коли Ідзуку приходить, він заганяє їх у другу спальню, переконуючи, що їх дозатор для їжі та води заповнений і працює, в також не забуваючи штовхнути туди їхні кістки та іграшки, і він зачиняє двері. Звісно, вони періодично виходять, коли Кацукі гуляє з ними, і коли він бігає після обіду, зазвичай, коли Ідзуку дрімає.

Але одного разу, прийшовши з роботи, він чує дуже знайомий звук у вітальні, та взуття Ідзуку поміщені в генкен*. Кацукі навіть не знімає взуття, перш ніж увірватися до квартири, у голові прокручуються найгірші сценарії. Він повертає за ріг, здригаючись, коли зупиняється.

Акума, бельгійська вівчарка малінуа, лежить на колінах Ідзуку, його хвостом виляє, коли Омега чухає вухо, а Оні, великий європейський доберман-пінчер, лежить поруч із Ідзуку, щасливо жує його кістку, довгий непідстрижений хвіст б’ється об дерев’яну підлогу. Кацукі голосно стогне, опускаючись на підлогу з хрипом, однією рукою спираючись на центральну стійку. «Каччан?» — мило спитав Ідзуку, Акума все ще лежав у нього на колінах, безтурботно махаючи хвостом, незважаючи на те, що у Кацукі мало не стався серцевий напад. «Черт…» — пробурмотів Кацукі, підвівшись до дивана й сів позаду Ідзуку, тикаючи Оні, і той забурчав. Він солодко поцілував веснянкову шию Омеги, тихенько наспівуючи, коли Омега відкинувся в його груди, Акума дивився на нього знизу вгору, поки той був весь у подряпинах. . «Дідька лисого… маленькі виродки», — бурчить Кацукі.

«Як ти потрапив в цю ситуацію?» — запитав Кацукі Ідзуку, який глянув на нього, тихо кліпаючи. «Ну, я прийшов після того, як моя половина дня закінчилася, і ці милашки просто дрімали. Вони підійшли до мене і обнюхали мене, і вони були занадто милі, щоб чинити опір, тому я просто сів з ними, — пояснив Ідзуку, м’яко нахиливши голову, невинно моргаючи. «Добре, це полегшує мою роботу…» – Кацукі тихо фиркнув, цілуючи його в щоку, коли велика рука обхоплювала талію Ідзуку, обхоплюючи неіснуючий животик. Іншою рукою він дав дрібні ляпаси й подряпини по спині Оні, великий пес дивився на нього, а потім знову повернувся до великої кістки між його лапами. «Як ти ставишся до переїзду, бо я знайшов квартиру, в якій ми можемо всі жити, включно з цими митцями-втікачами», – спитав Бакуго, поки Ідзуку киває з блискучими від радості очима.

«О, Каччан! Це дивовижно! Я не можу дочекатися!» — Ідзуку заверещав, коли Акума скиглив і щасливо розбушувався у нього на колінах, обережно поклавши голову на стегно Ідзуку. «Добре, бо мені не хочеться знову отримати серцевий напад, коли я бачу, як ці дурні виходять зі своєї кімнати, чорт, я думав, що вони нападуть на тебе», — фиркнув Кацукі кладучи голову на Ідзукові. «Хм? Чому вони мають напасти на  мене? Я тусуюся з ними вже кілька місяців. З тих пір, як ти почав ходити на роботу, вони відчиняли двері й обіймалися зі мною на ліжку», — тихо сказав Ідзуку, і Кацукі затих.

Акума й Оні подивилися один на одного, піднявши голови від дошкульного погляду Кацукі. Вони обидва піднялися й кинулися з кімнати, після чого пролунав відлуння дверей, які захлопувалися.

Кацукі голосно застогнав, тихо вилаявшись. «Кляті… собаки..!».

 


*Генкан – зона біля вхідних дверей, традиційна для японських будинків і квартир, є комбінацією ганку і передпокою. Генкан призначений для того, щоб люди, що входять до будинку, зняли взуття, перш ніж потрапити в основну частину будинку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь