Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Армін Арлерт як твій хлопець

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading


1.Спокійний й ніжний на перший погляд , але його тривожність й почуття провини буде часто нагадувати про себе. Він буде заперечувати цей факт бо не хоче створювати тобі проблем.

 

2. Дуже часто він буде переживати через ідеалізацію його персони, він звичайна людина котрій як й усім прийдеться довго працювати щоб доказати самому собі на що ти здатен але він готов ,він не боїться змінюватись знаючи що його кохана людина буде поруч.

 

3. Армін ніколи не зробить тобі боляче а якщо все-таки емоції котрі він так довго пригнічував вийдуть в світ хлопець буде сильно й довго вибачатись й навіть через роки , може навіть після вашого розлучення він буде пам’ятати той інцидент.

 

4. Гедканон 18+

В ліжку він такий же ніжний як в житті. Бажання зробити приємно тобі буде важливіше за його комфорт. Він буде вчитись домінувати на вашому прикладі, ваші відносини влаштовані так що попросити допомоги в інтимних питаннях є звичайним ділом , коли він навчиться отримувати задоволення від процесу його стони буде чутно по всій кімнаті.

 

5. Бесіди й довгі монологи його улюблені заняття у парубка доволі гарна пам’ять тому він обов’язково запам’ятає такі деталі як квіти котрі вам подобаються, книжки котрі ви читали . Ваші думки , ваші мрії й надії усе це буде зберігатися у його серці й пам’яті.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь