Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Анотація, зміст та хронологія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

(Частина арту взята в kanzzzaki)

НАЗВА: БЕЗКІНЕЧНІСТЬ. Книга Перша: Міжсезоння.

АВТОР: SakkaKage.

СТАТУС: Завершений.

ФАНХАТА: Наруто. Козаки-характерники.

РОЗМІР ТА РЕЙТИНГ: Максі, NC-21.

ДІЙОВІ ТА ЗГАДАНІ ПЕРСОНАЖІ В СЮЖЕТІ, в т.ч. оригінальні чи запозичені із інших фанхат, міфології, історії тощо:

головні

  • Хатаке Какаші
  • Тейваз, характерниця
  • Інузука Кіба
  • Інузука Хана
  • Нара Шікамару
  • Самуїакі, нінкен, вовк-характерник
  • Сенджу Цунаде
  • Х’юґа Неджі
  • Шірануї Ґенма

другорядні та епізодичні канонічні

  • Абураме Мута
  • Абураме Шіно
  • Акамару, нінкен
  • Акімічі Чьооджі
  • Аяме
  • бабуся Обіто
  • Данзо
  • Джірая
  • Інузука Цуме
  • Камізукі Ізумо
  • Канкуро
  • Куромару, нінкен
  • Майто Ґай
  • Мітараші Анко
  • Нара Шікаку
  • Орочімару
  • Рок Лі
  • Сарутобі Асума
  • Сенджу Тобірама
  • Сенджу Хашірама
  • Темарі Тентен
  • Теучі
  • Уміно Ірука
  • Учіха Ітачі
  • Учіха Мадара
  • Учіха Обіто
  • Х’юґа Токума
  • Х’юґа Хіаші
  • Х’юґа Хіната
  • Хаґане Котецу
  • Хаймару, троє братів-нінкенів
  • Ханаре
  • Харуно Сакура
  • Шідзуне
  • Юхі Куренай
  • Яманака Іно
  • Яманака Іноічі

оригінальні або запозичені другорядні та епізодичні персонажі з інших творів, легенд або історії

  • Одін
  • Акутаґава Кая
  • Рюуен
  • Тадаші
  • Ґенро
  • Ґері, вовк
  • Май
  • Амібоші
  • Вонґ
  • Узумакі Аска
  • Юї, Шьооко
  • Фрекі, вовк
  • Міака

сюжетно існуючі, але лише згадані, персонажі оригінальні, запозичені чи канонічні

  • Аматерасу
  • Ґаара
  • Ґекко Хаяте
  • Ґеральт
  • Зевс
  • Інузука Шьоошя
  • Като
  • Като Дан
  • Кісакі
  • Княгиня Ольга
  • Любисток
  • Мамай
  • Мунін, крук
  • Нара Енсуї
  • Нара Йошіно
  • Нарумі
  • Нохара Рін
  • Паккун, нінкен
  • Станіслава
  • Томіока
  • Узукі Юґао
  • Узумакі Міто
  • Узумакі Наруто
  • Узумакі Незуко
  • Учіха Ізуна
  • Учіха Саске
  • Х’юґа Ханабі
  • Х’юґа Хідзаші
  • Харон
  • Хатаке Сакумо
  • Хель
  • Хугін, крук
  • Чійо, бабуся

ЖАНРИ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Флафф, Повсякденність, Пропущена сцена, Перший поцілунок, Перший раз, Здорові стосунки, Містика, Екшн, Романтика, Фентезі, Пригоди, Елементи народного епосу, Фем-слеш, Слеш, Внутрішня гомофобія, Дружба, Жорстокість, ОЖП/ОЧП, Смерть персонажу, Інцест, Ваніль, Зґвалтування, Педофілія, Психічні розлади, Рабство (в т.ч. сексуальне), Тортури, Жорстоке поводження з тваринами, Вбивства, Лайка, Зміна свідомості (в т.ч. сторонній вплив), Бійки, Самогубство (в т.ч. доведення), Шукайте сенс між рядків, Міфічні істоти, Надздібності.

ШИПШИНИ: основні – Какаші/ОЖП, Какаші/Тейваз, Кіба/Неджі, Неджі/Хіната, Кіба/Хіната, Хана/ОЖП, Хана/Тейваз; побічні або неповні – Асума/Куренай, Ґенма/Анко, Ґенма/ОЖП, Ґенма/Тейваз, Ґенма/Терумі Мей, Джірая/Цунаде, Ірука/Ґенма, Какаші/Аяме, Какаші/Ірука, Какаші/Май, Какаші/Ханаре, Мадара/Тобірама, Наруто/Хіната, Хана/Анко, Хашірама/Міто, Хаяте/Юґао, Хіаші/Аска, Хіаші/ОЖП, Цунаде/Дан, Шікамару/Темарі.

ПЕРСОНАЖІ ТА ФАНХАТИ ЛИШЕ У ВІДСИЛКАХ ЧИ ПАСХАЛКАХ: Віґілантка, Карательниця, Седі; Відьмак, Анджей Сапковський; Гаррі Поттер, Німфадора Тонкс, Джоан Роулінг; Гра в Кальмара; Гра Престолів, Буря мечів, Нед Старк, Оберін Мартел, Ґреґор Гора Кліґан, Джордж Р.Р. Мартін; З любов’ю, Саймон; Королівська кров, Майкл Деверо, Рене де Валуа, Рона Шерон; Котяча вдячність, Моріта Хіроюкі; Легенда Верби, Хатторі Мей, Араї Масамуне, Шут; Магічна Битва, Магічка, Ґоджьо Сатору, Фушіґуро Меґумі, Куґісакі Нобара, Ґеґе Акутамі; Майстер та Маргарита, Воланд, Коров’єв, Михайло Булгаков; Месники, Танос; Надприродне, Чак, Вінчестери, Дін, Сем; Учень Архітектора, Еліф Шафак.

ТЕРМІНИ ДЛЯ КЛЮЧІВ: ОЖП, ОЧП, вовк, нінкени, козаки, характерники, ніндзя, шінобі, хедканон, харакірі, сеппуку, Якудза, Оябун, Кканґпе, Рагнарок, норни, юджьо (юдзьо), семміни тощо.

ПОМИЛКОВІ АБО ІНШІ ВАРІАНТИ ТРАНСЛІТЕРАЦІЇ ДІЙОВИХ ОСІБ ДЛЯ КЛЮЧІВ: Хюґа, Хюга, Учиха, Удзумакі, Недзуко, Інудзука, Ширануї, Шірануі, Ширануі, Генма, Шикамару, Удзукі, Югао, Йошино, Енсуі, Чооша, Гекко, Гаара, Сьокі, Сьоко, Шьоко, Джирая, Гай, Хіаши, Хагане, Чьоджі, Чоджі, Орочимару, Хаширама, Інудзука, Ідзумо, Іноїчі, Шізуне, Шикаку, Шино, Тсуме.

 

АНОТАЦІЯ:

Одного дня, коли Джірая вже як декілька місяців спустошував жабенятко Наруто в їх спільній мандрівці, на землю шінобі та самураїв із засекреченої країни характерників та козаків, що за Хребтом Мороку, прийшла дівчина, стверджуючи, що вона донька ніндзя клану Інузука і настав час «збирати данину».

Так мав би звучати опис, але легка історія, породжена серпневим сном обростала хедами, розборами образів та канонічними вчинками персонажів аніме (наприклад, чи хороший з Какаші вчитель і чи зробив він правильні висновки щодо помилок Мінато), аж поки не скотилася у підняття таких тем, як внутрішня гомофобія, педофілія, сексуальне рабство та проституція з детальними описами, через призму історичного образу куноїчі. Та не зважаючи на останнє, любовні лінії, які наведені в творі несуть виключно здоровий характер, можете охрестити їх тихою гаванню, бо якщо фф я викладала аби поділитися паралелями із українською культурою, то першочергово його створювала для власного прихистку від тривоги. А тут вже іронія долі: я ховалася від тривоги психологічної, героїня від війни та її неповне осмислення, але через день, після публікації заключної глави Книги Першої, почалося повномасштабне вторгнення ерефії на територію України, а тривоги перейшли в повітряні. Сховалися, одним словом. 

І наостанок, тут би мав бути потік виправдань за всі косяки в творі чи сюр, по типу, як з волоссям, бої, флафф, це що була відсилка на Вінчестерів? до чого тут Магічна битва та Одін?? Але до чорта, це мій прихисток, який рятував мене в важкий період життя, а не писався, як серйозний твір, тому завжди можна закрити вкладку і більше не повертатися до неї, якщо не сподобається. Єдине, що зазначу, перші глави максимально простецькі, тому для оцінки (варто читати чи ні) раджу спершу чекнути Главу 10, яка є позасюжетною, а отже без спойлерів, і допоможе оцінити стиль автора. Ну, а якщо захочете побачити потік ниття з виправданнями, або пояснення, ні, реально, до чого тут Одін, контрацепція та гігієна перед сексом, якщо вона псує всю романтику читачеві, або дізнатися чим сон відрізняється від фанфіку, то прошу завітати на ФУМ в синопсиси до глав та тред в твіттері, просто вбивши назву твору. І, будь ласка, коментуйте, навіть, якщо взагалі жах, а що не жах?  


Серпень 2021 – Лютий 2022
??? – ???
??? – ???

 КНИГА ПЕРША: Міжсезоння.

  • Розділ І. Чужинка з-за Хребта Мороку

Глави 1-6: Кінець березня – початок квітня. Три-чотири місяці, як Наруто, у віці 13 років, покинув Листя. Какаші – 27 років, Тейваз – 24 роки.

  • Розділ ІІ. Доля вовків-характерників. Цунаде

Глава 7: Початок червня. Півроку, як Наруто (13) покинув Листя. Два з половиною місяці від появи чужинки (24).

Глава 8: Середина червня.

Глава 9: Кінець червня – початок серпня. Шість – вісім місяців, як Наруто (13) покинув Листя. Неджі в липні виповнилося 15 років, Кіба – 14, а Ґенма – 31 рік.

Глава 10: Хедканон Сенджу Цунаде.

  • Розділ ІІІ. Сніг для Неджі та Фестиваль Феєрверків

Глава 11: Кінець серпня. Вісім місяців, як Наруто (13) покинув Листя. П’ять місяців від появи чужинки (24).

Глава 12: Вересень. Дев’ять місяців, як Наруто (13) покинув Листя. Майже півроку від появи чужинки (24) в селищі. Какаші виповнилося 28 років.

Глава 13: Листопад. Наруто, за цей час, виповнилося 14 років, а Тейваз – 25.

Глава 14: Грудень. Минув вже рік, як Наруто (14) покинув Листя та дев’ять місяців від появи чужинки (25) в селищі.

Глава 15: Ніч на Новий Рік. 

  • Розділ ІV. Милосердя Учіх та серце Кіби. Не відпущу

Глава 16: Хедканон Учіха Ітачі, Учіха Обіто та Хатаке Какаші.

Глава 17: Хедканон День весілля Хашірами.

Глава 18: Січень. Більше року від того, як Наруто (14) покинув Листя. Іспит на Чуніна його друзів.   

Глава 19: Весна. Приблизно, за дев’ять місяців до повернення Наруто (14). Його друзі вже здобули звання чунінів, а Неджі (15) – джоніна. Минув рік, як Тейваз (25) оселилася в Листі.

Глава 20: Травень. Приблизно, за півроку до повернення Наруто (14).

Глава 21: Липень. До повернення Наруто (14) півроку. Неджі виповнилося 16 років, Кіба – 15, а Ґенма – 32 роки. Тейваз (25)  майже півтора роки живе в Листі.

Глава 22: Вересень. Півтора року від початку історії та чотири місяці до повернення Наруто (14). Какаші виповнилося 29 років.

Глава 23: Листопад. Більше півтора року від початку історії та менше двох місяців до повернення Наруто, якому вже 15 років. Тейваз – 26 років. Основні шматочки того самого сну в серпні 2021 року, на основі якого і створено фанфік.

КНИГА ДРУГА: Буревій –

  • Розділ V. … (глави 24-…). Січень. Наруто (15) вдома. Початок Ураганних Хронік.

КНИГА ТРЕТЯ: Штиль –

  • Розділ VІ. Ти ж обіцяв (…). …

 

ДАТИ ПУБЛІКАЦІЙ на ФУМ:

Глава 1.        05 вересня 2021 року.

Глава 2.        11 вересня 2021 року.

Глава 3.        13 вересня 2021 року.

Глава 4.        13 вересня 2021 року.

Глава 5.        15 вересня 2021 року.

Глава 6.        17 вересня 2021 року.

Глава 7.        19 вересня 2021 року.

Глава 8.        22 вересня 2021 року.

Глава 9.        30 вересня 2021 року.

Глава 10.    04 жовтня 2021 року.

Глава 11.    07 жовтня 2021 року.

Глава 12.    09 жовтня 2021 року.

Глава 13.    13 жовтня 2021 року.

Глава 14.    15 жовтня 2021 року.

Глава 15.    13 листопада 2021 року.

Глава 16.    14 листопада 2021 року.

Глава 17.    19 листопада 2021 року.

Глава 18.    22 листопада 2021 року.

Глава 19.    24 листопада 2021 року.

Глава 20.    16 грудня 2021 року.

Глава 21.    25 грудня 2021 року.

Глава 22.    01 січня 2022 року.

Глава 23.    21 лютого 2022 року.

 


Тред зі спойлерами та поясненнями: stteiwazmormont (twitter)

Плейлист з треду та твору: YoutubeMusic


 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь