Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Альянс — це просто інша назва для шлюбу [TRANSLATION]

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Знаєте, Смокер міг би прожити і не знаючи, що Муґівара та Трафальгар практично одружені.

Ukrainian translation of the “Alliance Is Another Word For Marriage” by KivaEmber

/////

Знову, уже втретє за цей місяць, Муґівара та Хірург Смерті мали рандеву, і, звичайно, це спричинило багато балачок. “Що ж вони планують?” було найпоширенішим питанням. Питанням, на яке Смокер, на жаль, знав відповідь. Закономірно, усі припускали, що вони планують щось жахливе, потужну атаку на якусь базу морського дозору, можливе вбивство членів королівської сім’ї, бігме, теорії ставали лише дивнішими та страшнішими.

Але Смокер знав, що та, найдивніша та найстрашніша з усіх, яку багато хто навіть не брав до уваги або заперечував миттєво, була правдою.

Муґівара і Трафальгар разом, і не лише у дипломатичному плані.

Спочатку йому було важко це усвідомити — курва, він бачив це на власні очі — але врешті-решт це мало свій, абсолютно безглуздий, сенс. До того ж, не те щоб це щось змінювало. Хай би вони були одруженою піратською парою геїв; один чорт, він все одно затягне їх до в’язниці. І ніяка кількість спроб їх арештувати у найбільш невдалі моменти не стане цьому на заваді.

І він знав, що сьогодні буде один з таких моментів, бо це вже здавалося визначеною буденністю. Отже, має бути зустріч Муґівари і Трафальгара (насправді, він вже може їх подумки називати “піратська пара”) на острові поблизу нинішнього місцезнаходження G-5. Зважаючи на звіти, обидві піратські команди поводилися чемно, попри те, що капітани зникли годину тому в готелі поблизу. У приватній кімнаті. Очевидно, вони займалися плануванням чогось підступного.

 

/////

 

Вони не займалися плануванням чогось підступного.

План йшов як по маслу — Смокер вибив двері, хтось кричав, щось гучно впало, Трафальгар зістрибнув з ліжка і заховався за ним, ймовірно, через власну наготу (якщо розкиданий по кімнаті одяг є достатнім доказом). Манкі Д. Луффі, як завжди, зустрічав усе спокійно, попри те, що був без штанів, і сидів на ліжку. Із виглядом щирого захоплення, він вдивлявся вниз, туди, де, найімовірніше, був Трафальгар, .

Смокер принципово тримав погляд вище рівня пліч.

— Я не розумію, чому ви цим не займаєтеся на власних кораблях, — він сказав. — У вас якись кінк на це?

Із-за ліжка прошипіли “ні” тоді ж, коли Муґівара захитав головою у знак згоди.

— Траффі любить тут зустрічатися і… Ай!

Позаду ліжка показався меч Трафальгара, а за ним і сам лікар, що вдарив Муґівару по руці. Як завжди у такі моменти, він виглядав одночасно роздратованим та переляканим, розмахуючи мечем поки стратегічно залишався достатньо низько, щоб нічим не засвітити перед Смокером. Неочікувано люб’язно з його боку.

— Не кажи йому цього! Натягни вже нарешті штани!

— Та що? Розслабся, Смокеру байдуже.

Смокер насупився на це. Його проігнорували.

— Луффі-я, мені от цікаво, як ти будеш виглядати, якщо я приліплю твої руки на твою довбешку.

Муґівара у задумі розкрив рота.

— Я б… Виглядав як Чоппер! О, та це ж буде так круто! Ну ж бо, Траффі, зроби це! — він охоче простягнув руки. Трафальгар виглядав щиро розчарованим через невдачу своєї погрози, і, можливо, роздумував над тим, щоб просто проштиркнути іншого капітана.

— Гаразд, я хочу його назад, — раптово заявив Трафальгар, на кілька сантиметрів витягуючи меч з піхви. — Моє серце. Віддавай. Ми міняємося.

— Що? Ні, Траффі…

Смокер вирішив, що це був ідеальний момент, щоб нагадати, що він тут взагалі-то арештувати їх прийшов, а не бути непрошеним свідком їх дивакуватих стосунків союзників/одружених уже в кільканадцятий раз. Зітхнувши, він постукав своєю зброєю по одвіркам, і це нарешті привернуло увагу піратів. Смокер справді міг би прожити і не знаючи цього всього.

— Одягніться, голубки. У вас є дві секунди.

У відповідь Трафальгар миттєво використав свою техніку Кімнати. Події далі відбувалися трохи хаотично.

 

/////

 

— Вони знову втікли!

Позаду Смокера виказувала своє невдоволення Ташіґі, усе ще з червоним обличчям після погоні за піратами. Двох секунд їм було недостатньо — ще кілька людей, з тою ж Ташіґі, мали нещастя побачити як два сумнозвісні пірати тікали через сонне місто.

— Тц, — Смокер прикусив кінець цигарки, уже повністю байдужий до таких речей, і подивився на горизонт, де Саузенд Санні була не більшою за маленьку цятку. Субмарина Трафальгара зникла під водою як тільки вони досягли достатньої глибини. Смокер відчував як посилюється роздратування. Він був впевнений, що наказав своїм солдатам причалити біля того місця, щоб у разі чого мати змогу швидко перехопити втікачів. Де, в біса, вони були?

— Але я не можу в це повірити… — голос Ташіґі понизився до шепоту, і вона зніяковіла. — Я думала, що це жарт… Трафальгар Ло та Манкі Д. Луффі разом?

А, точно, якимось чудом, це лише перший раз, коли Ташіґі побачила їх отак. Як правило, її відволікають інші з Солом’яних Капелюхів до того, як вона могла б щось помітити. Цього ж разу голий Луффі майже впав на неї, коли вистрибнув з вікна. Її здивований вигук мало не оглушив усю вулицю.

— Це не важливо зустрічаються вони чи ні, — пробурчав Смокер, зіщуливши очі, коли їх власний корабель з’явився на горизонті. — Нарешті. Ми будемо переслідувати Муґівару.

Смокер щиро сподівався, що вони встигнуть наздогнати їх до наступного острову і хоча б раз зможуть вступити в нормальний бій. Він вже починав сумувати за тими днями.

 

/////

 

Примітки автор_ки:

Величезна таємниця полягає у тому, що Ло та Луффі більше часу проводять обіймаючись, а не займаючись сексом. Смокер чесно краще б дивився на те як вони роблять друге, бо весь концепт Ло як великого любителя обіймів не на жарт лякає його.

Примітки перекладачки:

Якщо вам сподобалася робота, обов’язково залишіть фідбек на сторінці оригіналу (ну і тут я б теж не відмовилася): https://archiveofourown.org/works/3977194

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь