Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нарешті

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Кожного для на канікулах дівчині приходили нові повідомлення з її фотографіями та подорожуючим текстом. Та один день стане вирішальним..

За два дні, до дня ікс:

Венздей зашла до школи привіталась з всіма, навіть з Ксав’є. Хоча їй хотілось робити цей телефон йому об голову. Та дещо її насторожило..коли вона йшла по коридору її зачепив якись хлопець та в неї сталось видіння.«Той самий двір, та сама школа, все як в минулому році. Та у видінні все було навпаки, двір горів, а вона програла..» та коли вона оговталась нікого вже не було.

— «Я поряд, а ти навіть не помічаєш?)»…

Цього ж дня вона поговорила про «аноніма» з Ксав’є. Їй потрібно було комусь про це розповісти..

За день, до дня ікс:

До дівчини в кімнату пролунав стукіт, після чергових страшних повідомлень звісно не хотілось би відкривати та вона відкрила і з облегшенням видихнула.

— Це ти, Ксав’є..— Він знав чому вона така налякана кожного дня, кожної хвилини.

— Венздей, в мене був віщий сон! Там була ти, в страшному, темному приміщені..— Він занепокоєно подивився на неї та вона сприйняла це в неправду, їй не хотілось вірити що таке дійсно може бути.

День ікс…

Венздей знову шукала хоч якісь зачіпки з бібліотеці, та сьогодні вона пожаліє що пішла сюди. Все що вона відчула востанє це запах спирту та слабкість…

Навколо не було ні душі та ні звуку, лише ледве чутна вода яка тече каналізаційними трубами, холод який пробирається до кісток і запах сирості який пробивав носа, дезорієнтація та прискорене серцебиття яке можна було почути скрізь мертву тишу, приблизно хвилин десять вона просиділа в повній темряві, поки не почула позаду себе звук ніби підпалили сірник, так це справді був сірник, та його підпалили для того щоб підпалити факел, адже електрики там не було та це було єдине доступне джерело світла. В мить в приміщенні стало світліше, світла від вогню було достатньо щоб бачити принаймні 5 метрів перед собою, вона почула дихання позаду себе, та кроки які наближалися в її сторону, а потім голос.. — Нарешті. — низький голос розбавив тишу пробираючись прямо до душі, нова хвиля страху охопила тіло дівчини, а голос почав наближатися..

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Нарешті